Paguodos prizas Šv. Stepono g. - moderniai atrodančios granitinės plokštės
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus senamiesčio eismo organizavimas ir gatvių tvarkymas
Collapse
X
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąman jos yra slidzios, jei kaip gedimino prospekte.
- 19 patinka
Comment
-
Parašė Kaid Rodyti pranešimąPaguodos prizas Šv. Stepono g. - moderniai atrodančios granitinės plokštės
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Panašu kažkiek ir patį šaligatvį praplatino?
Fotografuota šioje vietoje: https://www.google.com/maps/@54.6727...8192?entry=ttu
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąArklių g. tai, spėju, negali dėl paveldo. Bortai gali būti tik ten, kur juos sovietmečiu paklojo.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimą
Tegul Benkunskas (ar net tas pats Šimašius) dar pabando kada nors sumekenti, kaip jis neva kovoja su sovietmečio paveldu.
Tada buvo kitais būdais atiduodama erdvė pėstiesiems, kaip Trakų g. - su kuoliukais. Kuriuos beje MRU absolventas panaikino kaip vieną iš pirmų savo mero kadencijos darbų.Paskutinis taisė rmss; 2023.11.20, 12:31.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Tada buvo kitais būdais atiduodama erdvė pėstiesiems, kaip Trakų g. - su kuoliukais. Kuriuos beje MRU absolventas panaikino kaip vieną iš pirmų savo mero kadencijos darbų.
Prašau - gero vaikščiojimo (balos, mašinos): https://www.google.com/maps/@54.6799...8192?entry=ttuPaskutinis taisė Maalinauskas; 2023.11.20, 13:47.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
Ir gerai kad panaikino. Nebuvo nieko blogesnio nei tie kuoliukai - nei estetine, nei funkcine prasme. Toje pačioje Trakų gatvėje jais vaikščiojo vienetai, dažniausiai buvo tik dar viena parkovkė sustoti su avarinėm.
Prašau - gero vaikščiojimo (balos, mašinos): https://www.google.com/maps/@54.6799...8192?entry=ttu
- 1 patinka
Comment
-
Na jei taip patinka dviejų plytelių pločio šaligatvis, tai ir tada buvo galima tik juo vaikščioti.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
Man patinka normalaus pločio šaligatviai. Bet jeigu nesugebi padaryti normalaus, tai gal ir nepradėk daryti kažkokį frankenšteiną. Kažkas po tavęs gal galės.Lietuva visiems.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimą
Užpraeitais metais kasdien tekdavo eiti ta Trakų g. atkarpa. Automobilis buvo užparkuotas gal porą kartų. O visus kitus kartus galėjau sau ramiai praeiti gatve ir džiaugiausi, kad nebereikia gūžtis per tą dviejų plytelių šaligatvį. Aišku, būtų geriau, jei vietoj kuoliukų būtų buvę pastatyta kokie nors vazonai su pušelėm kaip Islandijos g., juodi stulpeliai ir suoliukai, bet tai būtų jau maksimumas (gatvė gi paveldas).
Įrodyk kad čia pėsčiųjų zona, o ne dviračių takas, tarkime, kai nėra jokio žymėjimo. Damn, aš net iki šiol nesu įsitikinęs kad ten oficialiai nėra dviračių takas. Kam tokie klaidinimai?
- 2 patinka
Comment
-
Tai taip, daug visokių kliūčių yra. Man tiesiog rūpi, kad būtų bent viena kliūtimi mažiau (o ta kliūtis yra bene pagrindinė). Konfliktinių situacijų galima išvengti budriai stebint aplinką ir geranoriškai apsilenkiant su kitais. Nesakau, kad situacija gera, bet bent jau man, kaip pėsčiajam, tie kuoliukai žymiai pagerino judėjimą.Lietuva visiems.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąTai taip, daug visokių kliūčių yra. Man tiesiog rūpi, kad būtų bent viena kliūtimi mažiau (o ta kliūtis yra bene pagrindinė). Konfliktinių situacijų galima išvengti budriai stebint aplinką ir geranoriškai apsilenkiant su kitais. Nesakau, kad situacija gera, bet bent jau man, kaip pėsčiajam, tie kuoliukai žymiai pagerino judėjimą.
Comment
-
Taigi Šimašius bandė Totorių g. platinti šaligatvius iki kol neprisikabino Kultūros Paveldo Talibanas.
Tada buvo kitais būdais atiduodama erdvė pėstiesiems, kaip Trakų g. - su kuoliukais. Kuriuos beje MRU absolventas panaikino kaip vieną iš pirmų savo mero kadencijos darbų.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąArklių g. tai, spėju, negali dėl paveldo. Bortai gali būti tik ten, kur juos sovietmečiu paklojo."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
- 3 patinka
Comment
Comment