Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nauja gatvė Žemuosiuose Šančiuose
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Atskiru tokiu važiuot maloniau, jei yra vietos, kodėl gi ne?
Comment
-
Parašė Euronymous Rodyti pranešimą
Tai va kad tos vietos ten tiek nėra, tos vizualizacijos nerealistiškos
Ar sakai, kad iš piktų paskatų projektavimo įmonė meluoja? Ir kas tada realybėje atsitiks? Nebus tako?
Parašė Euronymous Rodyti pranešimąnet jei ir būtų, manau tokiose vietose turėtų bandoma kiek įmanomą mažiau asfalto "pritriest", o ne atvirkčiai.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Sakai, kad projektavimo įmonė ant tiek nekompetetinga ir rimtai apsijuoks nelikus vietos takui?
Ar sakai, kad iš piktų paskatų projektavimo įmonė meluoja? Ir kas tada realybėje atsitiks? Nebus tako?
Tai, kad skirtumas tarp tako prilipdyto prie kelio ir esamo projekto tik ta siaura krūmų juosta. Ne asfalto netgi plotelis, o želdinių.
Iš tikro abejoju aš jų kompetencija ir netgi labai. Pvz.:
„Spūstis ir padidėjusį avaringumą A. Juozapavičiaus prospekte dažnai lemia transporto priemonių kairieji posūkiai. Sutvarkytas kelias palei upę padidintų prospekto eismo pralaidumą, bet tuo pačiu krantinė netaptų tranzitine susisiekimo arterija“, – patikino L. Naujokaitis.
Poto iš kur čia tokie ženklai ištraukti? Tokių ženklų Lietuvoje gi net nėra, tai apie kokia mes dar kompetencija kalbam?
Aš išvis sakau kad iš ten reikia lauktvisas tas mašinas sutvarkyti aplinką, panaikint ten žvyrkelį ir tiek.
- 1 patinka
Comment
-
Nemuno krantinė turi būti skirta spūsčių Juozapavičiaus prospekte apvažiavimui, bet netaps tranzitinę? Eismo organizavimo brėžinio taip pat nesimato tai kokios kategorijos gatvė ten tada bus? Tranzitinė ar vis dėl to ne?
Aš paprasčiau pasakysiu, reikia tiesiog sutvarkyti kairiuosius posūkius Juozapavičiaus gatvėje. Sutvarkyti tuos debiliškus šviesoforus, kuriais nepatogu naudotis, sumažinti iki minimumo (geriau tiesiog panaikinti visus) nereguliuojamus kairiuosius posūkius Juozapavičiaus gatvėje.
Comment
-
KVIEČIA: ĮVERTINKITE PLANUOJAMUS POKYČIUS NEMUNO KRANTINĖJE IR PATEIKITE SIŪLYMUS
https://kauno.diena.lt/naujienos/kau...ulymus-1080176
- 2 patinka
Comment
-
Nemuno krantinė turi būti skirta spūsčių Juozapavičiaus prospekte apvažiavimui, bet netaps tranzitinę? Eismo organizavimo brėžinio taip pat nesimato tai kokios kategorijos gatvė ten tada bus? Tranzitinė ar vis dėl to ne?
Aš išvis sakau kad iš ten reikia lauktvisas tas mašinas sutvarkyti aplinką, panaikint ten žvyrkelį ir tiek.
Tiems "espertams" kurie sako, kad netilps ir kliaujasi savo vaizduote ar "bobutė sakė' ne brėžiniais, tai prisegu nuorodą, kur planas uždėtas ant topo nuotraukos ir matosi ar tilps ar ne. Ten didesnė bėda, kad daug sklypų užgrobę mūsų visų miesto žeme ir galbūt kai kam atrodo jog ten nėra vietos.
http://www.kaunas.lt/wp-content/uplo...o-krantine.pdf
- 2 patinka
Comment
-
Poto iš kur čia tokie ženklai ištraukti? Tokių ženklų Lietuvoje gi net nėra, tai apie kokia mes dar kompetencija kalbam?
Comment
-
Parašė bakenonas Rodyti pranešimą
Speju cia noreta pasakyti, kad nevaziuot i desine su dviraciu zemyn i pesciuju taka. Gal ir neteisingas zenklas, bet ar cia esminis dalykas?
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
tokiu atveju ženklas iš viso nebus statomas. galėtų vizualizaciją padaryt normaliai, bet deja.
- 5 patinka
Comment
-
ar jums neatrodo, kad priekabes vizualizacijoje prie kelio zenklu yra siek tiek perteklines
Comment
-
Speju cia noreta pasakyti, kad nevaziuot i desine su dviraciu zemyn i pesciuju taka. Gal ir neteisingas zenklas, bet ar cia esminis dalykas?
Comment
-
Taipogi jei gatvė nėra tranzitinė (D kategorijos) tai kam tas atskiras dviračių takas?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimą
Jūs kada nors matėte, kad automobilis Lietuvoje toleruotų dviratininką? Net ten kur yra ženklai "Gyvenvietė" jiems pypsina ar "traiško". Galvojate, kad kas nors pasikeis kai atsiras ženklas "Dviračių gatvė"? 100 kartų yra smagiau važiuoti dviračių taku ir "nesistumdyti" su automobiliais, aišku čia dažnai painiojasi pėstieji.. pasaka be galo.. geras pavyzdys Neries krantinės parke įrengė taką pėstiesiems prie esamo dviračių tako, spėkit ar visi eina, važiuoja, kur jiems priklauso?
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimąJūs kada nors matėte, kad automobilis Lietuvoje toleruotų dviratininką?
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąMačiau ir ne kartą.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai čia bus dviračių gatvė + atskiras takas papildomai.
Kaip dviratininkas tai aišku rinkčiausi važiuoti dvirtakiu vietoj dviračių gatvės, bet čia gi bus abu dalykai.
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimą
Spėjimas, ar kažkur taip parašyta?
Comment
Comment