Parašė PredatorGTR
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eismo kultūra ir saugumas Lietuvos keliuose
Collapse
X
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kodėl taip važiuoti yra pavojinga?-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kodėl taip važiuoti yra pavojinga?
Antra... jei priešpriešinis eismas su dideliais tarpais, važiavimas pagal taisykles trunka max pusė kilometro. O tada jau laikykis, visi susispaudę, lenkia visi ir visaip... dvigubai, trigubai, iš kolonos galo, po to atsiradus kliūčiai spaudžiasi į tarpus, atsiranda staigūs stabdymai ir pan.
Žinoma skamba paradoksaliai, bet kai gerai matomoje atkarpoje ignoruojama ištisinė linija eismo saugumas bent jau neblogėja.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimąŽinoma skamba paradoksaliai, bet kai gerai matomoje atkarpoje ignoruojama ištisinė linija eismo saugumas bent jau neblogėja.
Comment
-
Parašė bim_bam Rodyti pranešimą
Žiūrint paprastai svarbiausias KET punktas - Eismo dalyvių elgesys grindžiamas savitarpio pagarba ir supratimu.
Tad idealiu atveju traktorius šiek tiek pasitraukia į šoną, o jūs, kiek įmanoma geriau įvertinęs situacijos saugumą, aplenkiate.
Pagal KET yra ir punktas apie važiavimą per lėtai ir trukdymą.
Neturiu traktoriaus teisių, bet nenustebčiau, jei traktorininkams yra ir kokios nors konkretesnės taisyklės apie kitų eismo dalyvių praleidimą.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė strongiukas Rodyti pranešimąKaip tik savaitgalį važiavau A8 ir aplenkiau (kiek pamenu per ištisinę) tokią "smulkią" techniką.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kam reikėjo lenkti?
- 8 patinka
Comment
-
Parašė strongiukas Rodyti pranešimąTai tikriausiai esu "kelių erelis"
Parašė strongiukas Rodyti pranešimąMašinų priešpriešais nebuvo.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTu esi kelių gaidelis.
Buvo-nebuvo - neturi skirtumo. Tu PRIVALAI vilktis iš paskos.
Prieš pusvalandį prasilenkiau A8, traktorius pakeles šienauja, lenkia visi ir per ištisines ir per dryžuotas zonas. Ir visi kultūringai, atsargiai bei saugiai, man važiuojančiam iš priekio jokio pavojaus nekeliant.
Ir nei jokio faršo, nei kotletų, nei šaltienos. Keista ane?
- 9 patinka
Comment
-
Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimąPrieš pusvalandį prasilenkiau A8, traktorius pakeles šienauja, lenkia visi ir per ištisines ir per dryžuotas zonas. Ir visi kultūringai, atsargiai bei saugiai, man važiuojančiam iš priekio jokio pavojaus nekeliant.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVISI jie ir sukelia 100% eismo įvykių.
Tai dar pasakyk, kad ir visiškai tuščioje gatvelėje visada ją kerti tik tiksliai stačiu kampu? nes juk taip PRIVALOMA
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTu esi kelių gaidelis.
Buvo-nebuvo - neturi skirtumo. Tu PRIVALAI vilktis iš paskos.
Man įdomu būtų pamatyti tave besivelkantį iš paskos. būtum tikriausiai vienintelis
- 2 patinka
Comment
-
Parašė strongiukas Rodyti pranešimą
Tai tikriausiai esu "kelių erelis" ir važiuoju ~95km/h kur galima važiuoti 90km/h ir nesinorėjo "dėti per stabdžius" kad sulėtinti iki 30-40km/h. Mašinų priešpriešais nebuvo.-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimąTai dar pasakyk, kad ir visiškai tuščioje gatvelėje visada ją kerti tik tiksliai stačiu kampu? nes juk taip PRIVALOMA
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTaip, visiškai tuščioje gatvėje aš - pėstysis laukiu ir iki 2 minučių, kol užsidegs žalia šviesoforo šviesa.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTaip, visiškai tuščioje gatvėje aš - pėstysis laukiu ir iki 2 minučių, kol užsidegs žalia šviesoforo šviesa.-
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimąO jei reiktų 20 minučių laukti visiškai tuščioje gatvėje?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė strongiukas Rodyti pranešimą
Tai tikriausiai esu "kelių erelis" ir važiuoju ~95km/h kur galima važiuoti 90km/h ir nesinorėjo "dėti per stabdžius" kad sulėtinti iki 30-40km/h. Mašinų priešpriešais nebuvo.
Parašė gerietis Rodyti pranešimą
Privalėjai vilktis ant 30 kad ir iki Marso. Ištisinė linija yra ŠVENTA.
Comment
-
O tai jei kelyje, kur leidžiamas greitis 90 kmh tenka vilktis paskui transporto priemonę ant 20 kmh, tada gal galima skambinti - naudojantis integruota laisvų rankų įranga, be abejo, persižegnoju - kelių policijai, pranešti apie pavojingas vairavimo sąlygas sukeliantį dalyvį, kuris eisme dalyvauja reikšmingai lėtesniu greičiu nei nustatytas leidžiamas, taip sukeldamas avarinę situaciją?
- 2 patinka
Comment
Comment