Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eismo kultūra ir saugumas Lietuvos keliuose
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Nenorėčiau gyventi visuomenėje kur pėstieji neturi jokios atsakomybės dėl savo veiksmų.
- 1 patinka
Comment
-
Nenorėčiau gyventi visuomenėje kur pėstieji neturi jokios atsakomybės dėl savo veiksmų.
If a lion could speak, we could not understand him.
- 4 patinka
Comment
-
Ne taisyklių žinojimo, o elementarios pagarbos vienų kitiem trūksta: aš pėstysis, šoksiu prieš nosį, man turi sustot, aš su automobiliu, ką tas pėstysis, aš didesnis, palauks, o tu su paspirtuku dar kur lendi? Originaliausia, kai tau stabteli mašina prie perėjos, tu stabteli su paspirtuku, pradedi važiuot, o jis palaikydamas akių kontaktą pradeda važiuoti ant tavęs Aš ir daug vairuoju, ir paspirtuku važinėju, ir vaikštau, toks vaizdas susidaro, kad vieni kitų nekenčia..
- 5 patinka
Comment
-
- 2 patinka
Comment
-
Parašė wrm Rodyti pranešimąNe taisyklių žinojimo, o elementarios pagarbos vienų kitiem trūksta: aš pėstysis, šoksiu prieš nosį, man turi sustot, aš su automobiliu, ką tas pėstysis, aš didesnis, palauks, o tu su paspirtuku dar kur lendi? Originaliausia, kai tau stabteli mašina prie perėjos, tu stabteli su paspirtuku, pradedi važiuot, o jis palaikydamas akių kontaktą pradeda važiuoti ant tavęs Aš ir daug vairuoju, ir paspirtuku važinėju, ir vaikštau, toks vaizdas susidaro, kad vieni kitų nekenčia..
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Manai važiavimas per raudoną šviesoforą, draudžiamųjų ir kitų ženklų ignoravimas tik pagarbos vienas kitam problema?
Comment
-
Parašė wrm Rodyti pranešimą
Čia jau klinikiniai atvejai Už ką turėtų būti atitinkamos baudos, pvz.: už raudoną ne 30eur pirmą kartą, o bent jau 300. Bet kalbu ne apie tai.Lietuva visiems.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimą
Šiaip Lietuvoje baudos tikrai per mažos, jas reiktų didinti kokius 10 kartų. Nežinau, kada paskutinį kartą jos buvo didintos, bet tikrai seniai. Per tiek laiko jos smarkiai nuvertėjo. Prieš mėnesį už nesumokėtą parkavimą gavau 4 € baudą. 4 €, Karlai! Turėtų būti minimum 40 €.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąTurėtų būti minimum 40 €.
https://www.infolex.lt/ta/336765:str417
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimągalima ramiai viršyti 30kmh+ ir net nesukt galvos dėl baudos, nes ji praktiškai niekinė.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Bmweda Rodyti pranešimąLietuva visiems.
Comment
-
Parašė wrm Rodyti pranešimąNe taisyklių žinojimo, o elementarios pagarbos vienų kitiem trūksta: aš pėstysis, šoksiu prieš nosį, man turi sustot, aš su automobiliu, ką tas pėstysis, aš didesnis, palauks, o tu su paspirtuku dar kur lendi? Originaliausia, kai tau stabteli mašina prie perėjos, tu stabteli su paspirtuku, pradedi važiuot, o jis palaikydamas akių kontaktą pradeda važiuoti ant tavęs Aš ir daug vairuoju, ir paspirtuku važinėju, ir vaikštau, toks vaizdas susidaro, kad vieni kitų nekenčia..
Feisbuke kaip tik užmačiau paveiksliuką. Juokas juokais, bet pats ne kartą mačiau kad toks aptemptakelnis lekia keliu, sudarydamas už savęs kamštį, nors greta yra naujas dviračių takas. Toks jausmas kad persėdęs ant dviračio tikslingai stengiasi sukelti kitiems maximum nepatogumų, dėl praeitų nuoskaudų.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimą
Kaip kitaip paaiškinti, kad sustojau žaliojoje zonoje, pamiršau apmokėti ir gavau 4 € dydžio baudą?
SĮ "Susisiekimo Paslaugos" (parking.lt)
judu.lt/nuo-sio-sekmadienio-vilniuje-ilgeja-geltonuju-lapeliu-apmokejimo-terminas-uz-automobiliu-stovejima/
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Bmweda Rodyti pranešimąVidutinė alga į rankas 1200, minimali bauda 120, dešimtadalio algos dydžio baudos liežuvis neapsiverčia vadinti niekine.Paskutinis taisė dondc; 2023.10.07, 19:15.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 1 patinka
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąTaip, tiesa. O tai kaip jie tą vietinės rinkliavos dydį paskaičiuoja?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Nu gyvena tiek UK, tiek Švedija, viskas ok ten. Dar ir turi bene geriausius eismo saugumo rodiklius pasaulyje.
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Na, Nyderlanduose eismo įvykiuose by default yra kaltas automobilio vairuotojas, t.y. vairuotojui tenka kaltės prezumpcija, ir jau jis turi įrodyti kad jis absoliučiai nekaltas dėl įvykusio auto įvykio.
Parašė 1252 Rodyti pranešimą
Reikia pėsčiojo pažymėjimo, kurį gali gauti tik praėjęs medicininę komisiją ir išlaikęs teorijos ir praktikos egzaminus. Dar kas porą metų reiktų pasitikrinti sveikatą, ar esi protiškai įgalus, gerai matai ir girdi, ar vis dar gali vaikščioti. Likusiesiems vaikščioti eisme būtų draudžiama
- 1 patinka
Comment
-
Bet jeigu įrodo kad kaltas pėstysis, tai atsakomybė tenka pėsčiajam, taip?If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
Comment