/\ o ten ne istisini asfaltavima turejo daryt?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Ukmergės g. Vilniuje. Infrastruktūra Šeškinėje, Pašilaičiuose, Fabijoniškėse
Collapse
X
-
Parašė MrDarkness Rodyti pranešimąGal kažkas turi informacijos, kada yra numatoma Ukmergės g. remonto darbų pabaiga?
Atkarpą tarp baltic hears iki sankryžos su Geležinio vilko g. išfrezuota, bet antrą savaitę technikos nesimato
cha.
technikos nesimato, nes ji naktimis dirba
- 1 patinka
Comment
-
Nauja Vilniaus ambicija: kaip ateityje atrodys ilgiausia sostinės gatvė
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/gazas/naujiena/...1059526?copied
Vilniuje planuojama iš esmės pertvarkyti Ukmergės gatvę, kuri yra viena ilgiausių ir intensyviausių sostinės transporto arterijų bei viena iš keturių miesto gatvių, kuriose prasideda svarbūs magistraliniai keliai. Planuojama, kad Ukmergės gatvėje pasikeis eismo organizavimas, padaugės žalumos – taip tikimasi ištaisyti sovietinio planavimo klaidas.
Per metus ar dvejus gatvė tikrai nepasikeis. Planuojama, kad projektas bus ilgalaikis – įgyvendinti etapais jį planuojama per 15–20 metų. Anot Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus, ši gatvė turi būti skirta ne tik automobiliams, bet ir pėstiesiems bei dviratininkams.
Tikslios sąmatos kol kas miestas neturi, net apie preliminarius skaičius kalbėti nėra linkstama.
Savotiškas miesto centras
Pertvarkant Ukmergės gatvę, kurioje prasideda A2 magistralinis kelias į Panevėžį, Vilniaus miesto savivaldybė pasitelkė architektų biurą „Pupa – strateginė urbanistika“. Architektai parengė gaires, kaip turėtų pasikeisti 4,5 kilometro Ukmergės gatvės atkarpa nuo Ozo gatvės ir Vakarinio aplinkkelio.
Kaip sakė biuro įkūrėja ir architektė Justina Muliuolytė, jau dabar ši gatvė yra savotiškas centras, nes eismas intensyvus, aplinkui yra daug verslo centrų, prekybos centrų ir t.t.
<...>
- 5 patinka
Comment
-
Šūdo gabalas. Geriau ką nors įgyvendintų: Žirnių sankryžą, Šiaurinę gatvę bent iki Ukmergės, M.Lietuvio gatvę. O jau kai visas 3 padarys, tada gali kliedėti. Man tai primena zuokulos New Vasiuki vizijas su transatlantiniais skrydžiais iki New York.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąŠūdo gabalas.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąŠūdo gabalas. Geriau ką nors įgyvendintų: Žirnių sankryžą, Šiaurinę gatvę bent iki Ukmergės, M.Lietuvio gatvę. O jau kai visas 3 padarys, tada gali kliedėti. Man tai primena zuokulos New Vasiuki vizijas su transatlantiniais skrydžiais iki New York.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Remigijui reiktų rimtai pamastyti ar nenutraukti sutarties su savo piaro kompanija, nes tokiais briedais ir mažas vaikas nepatikės - gali pralošti rinkimus.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąŠūdo gabalas. Geriau ką nors įgyvendintų: Žirnių sankryžą, Šiaurinę gatvę bent iki Ukmergės, M.Lietuvio gatvę. O jau kai visas 3 padarys, tada gali kliedėti. Man tai primena zuokulos New Vasiuki vizijas su transatlantiniais skrydžiais iki New York.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MartynasT Rodyti pranešimą
O argumentai? Tai viena intensyviausių gatvių Vilniuje.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Jei tarkim atsidarysi projekto ataskaitą - http://vilniausplanas.lt/vp-docs/ukm...ves_vizija.pdf - pamatysi, kad yra timeline nurodytas. Be šiemet daromų asfaltavimo ir apželdinimo darbų, kitąmet jau bus projektiniai pasiūlymai pirmam etapui ties Senukais. 2020 m. antra dalis sankryžoje su Šiaurine g. ir t.t.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTik 20 metų? Kodėl ne per 70 ar 140?
Comment
-
Remigijui reiktų rimtai pamastyti ar nenutraukti sutarties su savo piaro kompanija, nes tokiais briedais ir mažas vaikas nepatikės - gali pralošti rinkimus.Post in English - fight censorship!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTik 20 metų? Kodėl ne per 70 ar 140?
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Nes kam tie pėstieji su dviratininkais, svarbu daugiau viadukų būtų? O tai, kad viena pagrindinių gatvių kitaip kaip automobiliu negali judėti, nes elementaraus šaligatvio nėra, tai kam tas rūpi?
O šiaip aš ne apie tai. Patiems projektavimo principams aš pritariu, jie sveikintini ir turėtų būti taikomi visose gatvių statybose ar rekonstrukcijose. Esmė, kad tikrovėje ir dabar daroma visai kitaip. Mažiems vaikams įtikinti reikia realių darbų, o ne reklaminių Vasiukų pažadų.
Comment
-
Nu tai taip, todėl pvz. Pociūno gatvėje ta pati adminstracija nusprendė net šaligatvių neįrenginėti...
O šiaip aš ne apie tai. Patiems projektavimo principams aš pritariu, jie sveikintini ir turėtų būti taikomi visose gatvių statybose ar rekonstrukcijose. Esmė, kad tikrovėje ir dabar daroma visai kitaip. Mažiems vaikams įtikinti reikia realių darbų, o ne reklaminių Vasiukų pažadų.
Ar blogai, kad projektuoja, gal reikėtų pirma belenkaip padaryt, po to projektuot? Ar visus darbus įgyvendint tik po vieną: kol nebus Šiaurinės g., tol neplanuoti nieko į ateitį? Ar jūs pykstat, kad visuomenei pristatoma dar ankstyva stadija, kad būtų informavimas ir įsitraukimas?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
2030 - 2018 = 12 (jau praktiškai tik 11).
- 2 patinka
Comment
Comment