Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Ukmergės g. Vilniuje. Infrastruktūra Šeškinėje, Pašilaičiuose, Fabijoniškėse

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Man tai dar patinka tas faktas, kad iš Tarandės nėra jokių pėstiesiems/dviratininkams skirtų takų. O išvis, legalu eiti pėsčiom iš/į Tarandę nuo Big'o? Ten ta prasme palei kelią žolytę ir techniniu šaligatviu vienos plytelės įmanoma, bet ar teisiškai legalu ten išvis eiti?

Comment

Parašė MartynasT Rodyti pranešimą
      Man tai dar patinka tas faktas, kad iš Tarandės nėra jokių pėstiesiems/dviratininkams skirtų takų. O išvis, legalu eiti pėsčiom iš/į Tarandę nuo Big'o? Ten ta prasme palei kelią žolytę ir techniniu šaligatviu vienos plytelės įmanoma, bet ar teisiškai legalu ten išvis eiti?
      Kadangi ten dar nesiskaito Automagistralė, tuomet galioja 36 punktas:
      ...Jeigu šaligatvio, pėsčiųjų tako, pėsčiųjų ir dviračių tako, kelkraščio nėra arba jais judėti nėra galimybės, leidžiama judėti viena eile važiuojamosios dalies pakraščiu.
      Paskutinis taisė Ginthus; 2025.03.10, 22:07.

Comment

Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
        Kadangi ten dar nesiskaito Automagistralė, tuomet galioja 36 punktas:
        ...Jeigu šaligatvio, pėsčiųjų tako, pėsčiųjų ir dviračių tako, kelkraščio nėra arba jais judėti nėra galimybės, leidžiama judėti viena eile važiuojamosios dalies pakraščiu.
        Aišku. Dėkui. Nenorėčiau išbandyti.

Comment

Parašė Riedutis Rodyti pranešimą
          Aš prie Avižienių/Tarandės negyvenu, ten draugų ar giminių neturiu (krc, atsiriboju nuo bet kokios asmeninės naudos), bet - ten tunelis yra LABAI reikalingas. Kiek yra tekę pro tą vietą važiuoti, visada stebėdavausi, kaip ten nėra daugiau mirtinų avarijų, nes dabartinė situaciją atrodo absurdiška.
          Dabar atvažiujant iš panevežio pusės stovi ženklas 50, nes ten yra avarijų ir dabar visis skatinami žiūrėti į spidometrus vietoj kelio kad būtų daugiau.
          Parašė MartynasT Rodyti pranešimą
          Ten dviratininkų tenka matyti važiujant bet pėsčiųjų ne labai. Pėstieji eina giliau į perkunkiemį ir per Girulių g. tiltą eina. Ten vakarais visai nemažai eismo ant to tilto.

Comment

Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

Dabar atvažiujant iš panevežio pusės stovi ženklas 50, nes ten yra avarijų ir dabar visis skatinami žiūrėti į spidometrus vietoj kelio kad būtų daugiau.

Ten dviratininkų tenka matyti važiujant bet pėsčiųjų ne labai. Pėstieji eina giliau į perkunkiemį ir per Girulių g. tiltą eina. Ten vakarais visai nemažai eismo ant to tilto.
            Yra tikrai tekę matyt, kaip eina žmonės techniniu šaligatviu per estakada link sankryžos su šiauriniu aplinkeliu. Vaizdas nekoks.

Comment

Working...
            X