ir visai nereikia teigiamos temperatūtos
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Ukmergės g. Vilniuje. Infrastruktūra Šeškinėje, Pašilaičiuose, Fabijoniškėse
Collapse
X
-
Parašė donciaz Rodyti pranešimąAsfaltuoti beveik baigė, Bieliūnų g. gyventojai greit džiaugsis nauju išvažiavimu į Ukmergės g.
netik Bieliūnų bet ir Perkūnkiemio g. ir ofisų darbuotojai džiaugsis.
Comment
-
Dėl Pavilnionių g. aktyvistai iš kai kurių namų jau prisigalvojo visokių lėtinimo priemonių, šviesoforų, siaurinimų, kalnelių ir varys su siūlymais į savivaldybę. Aš pats dabar atsidursiu prie pat šios gatvės, bet toks siauras požiūris galvojant tik apie savo kiemą ir mane jau nervina. Ko norėt mieste kažką sutvarkyt, jei kiekvienas susitvarko tik savo kiemą bei tuo trukdo bendram eismui. Pagal mane dabartinis projektas yra per lėtas, o aktyvistai dar labiau nori sulėtint... Kaimas.
Comment
-
Parašė RamasN Rodyti pranešimąDėl Pavilnionių g. aktyvistai iš kai kurių namų jau prisigalvojo visokių lėtinimo priemonių, šviesoforų, siaurinimų, kalnelių ir varys su siūlymais į savivaldybę. Aš pats dabar atsidursiu prie pat šios gatvės, bet toks siauras požiūris galvojant tik apie savo kiemą ir mane jau nervina. Ko norėt mieste kažką sutvarkyt, jei kiekvienas susitvarko tik savo kiemą bei tuo trukdo bendram eismui. Pagal mane dabartinis projektas yra per lėtas, o aktyvistai dar labiau nori sulėtint... Kaimas.
Įdomu gal tai, kad tos lėtinimo priemonės turės atvirkščią efektą - ne sumažins, o padidins triukšmą ir oro taršą, nes automobiliams reikės stabdyti ir vėl gazuoti, greičiau rasis kamštis ir pan.Paskutinis taisė abruo; 2016.11.13, 18:01.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąČia tai, ką Carlinas vadino "Not in my neighbourhood" sindromu, ir tai yra natūralus dalykas.
<...>
Paradoksalu, kad kuo jaunesni ir trumpiau gyvenantys Vilniuje, tuo labiau protestuoja prieš miesto infrastruktūros gerinimą, nors iš tokių kaip tik reiktų tikėtis didesnio nei įprasta, o ne normalaus supratingumo.
Aš tai sakyčiau, kad protestai turi būti įskaičiuoti į procesą. Ir jiems išeleminuoti yra PAV, "visuomenės informavimas", "triukšmo sienelės" ir pan. Jei tai yra, atlikta tvarkingai, proceso nesustabdysi.
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimąNetgi pats sau prieštaraujate Ar natūralu, kad prieštarauja, ar visgi paradoksalu?
Aš tai sakyčiau, kad protestai turi būti įskaičiuoti į procesą. Ir jiems išeleminuoti yra PAV, "visuomenės informavimas", "triukšmo sienelės" ir pan. Jei tai yra, atlikta tvarkingai, proceso nesustabdysi.
Dėl proceso nesustabdymo - tikėkimės, tikėkimės...Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąPaminėjau, kad tai yra visuomenės grupė, iš kurios galima yra tikėtis didesnio suprantingumo, nei kad esam įpratę, turint omeny jos palyginti jaunesį amžių ir didesnes pajamas. Tame ir paradoksas.
Comment
-
Parašė Tomskis Rodyti pranešimąAs gyvenu salia ir galiu pasakyti kad per uzdarus langus nieko nesigirdi, per atidarytus vasara - taip, pagrinde motociklai ir gaisrines. Ta beda issprendziau nusipirkes kondiske. Ir nei tada verkslenau nei dabar. Viskas issprendziama
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimąNesprendžiama. Niekas nenori aukštos įtampos linijų ir didelio eismo gatvių prie savo namų. PAV'ai leidžia tik formaliai atmušti argumentus, bet nepasitenkinimas lieka.
Comment
-
sveiki,
Gal rašau ne toje temoje, bet gal kas žino apie šiuos darbus:
Tarandėje tarp Ukmerges g. ir J. Glaubico g. prasidejo zemes stumdimo darbai dideliame plote. Gal kas žino kas numatyta ten pastatyti? Niekur nerandu informacijos apie šiuos veiksmus. Kalbėjau su vyrais, kurie stumdo žemes, tai nieko nežino kas čia bus. Jiems tik nurodyta stumdyti žemes. Kažkaip keista, kad nieko nežino. O gal asimeta, kad nežino. Kas turi informacijos, prašau, pasidalinkite. Ačiū.
Paskutinis taisė SaguadniM; 2016.11.16, 10:33.
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė donciaz Rodyti pranešimąKokia nors eilinė degalinė Tarandės gyventojams.
Comment
-
Parašė SaguadniM Rodyti pranešimąsveiki,
Gal rašau ne toje temoje, bet gal kas žino apie šiuos darbus:
Tarandėje tarp Ukmerges g. ir J. Glaubico g. prasidejo zemes stumdimo darbai dideliame plote. Gal kas žino kas numatyta ten pastatyti? Niekur nerandu informacijos apie šiuos veiksmus. Kalbėjau su vyrais, kurie stumdo žemes, tai nieko nežino kas čia bus. Jiems tik nurodyta stumdyti žemes. Kažkaip keista, kad nieko nežino. O gal asimeta, kad nežino. Kas turi informacijos, prašau, pasidalinkite. Ačiū.
Atvaizdas
Atvaizdas
Comment
Comment