Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tvarkau miestą. Parkavimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Nitro Rodyti pranešimą

Nežinau kur fotografuota, bet panašu į uždarą teritoriją, neskirtą viešam eismui. O savam kieme dar niekas neuždraudė parkuot kur sau nori.
    1. KET galioja ir tavo kieme;
    2. Iš nuotraukos matosi jog automobilis stovi uždaros teritorijos išorėje.

Comment

Nežinau kur fotografuota, bet panašu į uždarą teritoriją, neskirtą viešam eismui. O savam kieme dar niekas neuždraudė parkuot kur sau nori.
      Norintys gali pasivaikščioti virtualiai - https://maps.app.goo.gl/2kPEe1KePZAB1WUW7

Tvarkau Miesta apsas man kažkodėl nuo vakar neveikia, bet toje vietoje esu nupyškinęs kelis automobilius su LT numeriais. Kaip matot ir google mapsuose vienas įsipatoginęs stovi.

Comment

Na man nebuvo panašu, nes kaip jau kiti pakomentavo ir įdėjo nuorodą, tai prie Gynybos štabo, Kapsų g. Juo labiau pažiūrėjus į Regia.lt matoma, kad būtent ta vieta, kurioje stovi automobilis yra nesuformuotame sklype - valstybinėje žemėje.

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą

Na man nebuvo panašu, nes kaip jau kiti pakomentavo ir įdėjo nuorodą, tai prie Gynybos štabo, Kapsų g. Juo labiau pažiūrėjus į Regia.lt matoma, kad būtent ta vieta, kurioje stovi automobilis yra nesuformuotame sklype - valstybinėje žemėje.
          OK, mano klaida - nepažįstamos man vietos, tai tiesiog pagal tvorą sprendžiau. Galbūt taip pat ir nusprendė ir epolicijoj - esu kelis kartus užtaikęs, kad kokiai Žanetai ar Boženai nebūna iš nuotraukos aišku, kad ten kur stovi mašina yra šaligatvis, o ne važiuojamoji dalis.

Kita vertus - auto su užsienietiškais numeriais - dėl parkavimo pažeidimų duomenimis tarp valstybių nėra keičiamsi, tada tikimybė kad skirs baudą minimali

Comment

Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą

1. KET galioja ir tavo kieme;
            2. Iš nuotraukos matosi jog automobilis stovi uždaros teritorijos išorėje.
            Mano aptvertam kieme KET negalioja. Jau šitą aiškinomės keliais puslapiais atgal.

Comment

Mano aptvertam kieme KET negalioja. Jau šitą aiškinomės keliais puslapiais atgal.
              Paaiškink ir man, nemačiau tos diskusijos

Comment

OK, mano klaida - nepažįstamos man vietos, tai tiesiog pagal tvorą sprendžiau. Galbūt taip pat ir nusprendė ir epolicijoj - esu kelis kartus užtaikęs, kad kokiai Žanetai ar Boženai nebūna iš nuotraukos aišku, kad ten kur stovi mašina yra šaligatvis, o ne važiuojamoji dalis.

Kita vertus - auto su užsienietiškais numeriais - dėl parkavimo pažeidimų duomenimis tarp valstybių nėra keičiamsi, tada tikimybė kad skirs baudą minimali
                Man rodos čia ne dėl užsienietiškų, o dėl karinių. Policija, kaip ir neturi teises bausti, stabdyti ir t.t. mašinų su kariniais numeriais. Tai matyt ir nenori sau hemorojaus su tos info perdavimu, nes gal čia reikia perduoti Lietuvos karinei policijai, o atitinkamai tie gal ir gali ką įtakoti. Arba bandyti rasti vokiškos brigados kontaktus, persiųsti, o tie manau lengvai identifikuos ir t.t. Vokiečiai mėgsta Ordnungą, tai manau kalti bus nubausti
                O šiaip neseniai mačiau, kaip pora jau lietuviškų karinių gelandwagenų ramiai sau varė autobuso juosta, bet net nežinau, gal jiems ir galima...

Comment

Working...
                X