Parašė Kristupas0220
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
- 2 patinka
-
Parašė MindesAcc Rodyti pranešimąJuokinga. Latvijoje mano drauga pagavo kamera virsijanti greiti - jis su FR numeriais - ir vistiek jam atsiunte bauda. Net Latviai sugeba susirasti zmogu kitoje EU salyje.
Comment
-
Nors ne parkavimo atvejis buvo registruotas, bet grynos temos tvarkaumiesta neradau
2021 metų problema apie nuvirtųsį medį nebuvo atsakyta ir uždaryta, dabar staiga tapo nagrinėjama. Nu pi.iecNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parkavimą išnagrinėja greitai, net jei ir 20 per dieną pateikiu, bet visus kitus tai mėnesiais vilkina. Geriausiai tai kai praneši apie statybininkus teršiančius aplinką, o gauni atsakymą po 2 mėnesių kad patikrino pariegųnas ir nerado pažeidimo. Nu taip, statybos jau spėjo pasibaigti kol jis patikrino.
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimąStotelės skirtingos, galimai atskiri projektai. Gal net atskiri įkrovimo operatoriai.
Comment
-
Gavau šaukimą į teismą kaip liudininkas. Vienintelis variantas tai dėl pranešimo TvarkauMiestą. Bet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus? Bandžiau ieškoti per eTeismas.lt, bet ten man net neleidžia prisijungti, langelis ties mano vardu neaktyvus. Tik teismo tvarkaraštyje radau info, proceso dalyvis Viešoji Tvarka. Gal kas esat susidurę? Regis kitoje temoje kažkas aptarinėjo galimybę parašyti prašymą nagrinėti bylą nedalyvaujant, kadangi daugiau informacijos suteikti tikrai negalėsiu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimąBet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus?
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimą
Šaukimai siunčiami pasirašytinai - tai jei "atėjo į paštą" reiškia, kad pasirašei gavęs - viskas ok.
O ką reiškia "pasirašei gavęs"?
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimą
Bet ten net nėra mano asmens kodo ar kažkokio kito id, tik vardas ir meilas. Kas bus, jei ateis du su tokiu vardu ir pavarde? Reikės parodyti meilo prisijungimą? O jei meilo mėnesį nebūčiau tikrinęs?
O ką reiškia "pasirašei gavęs"?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimąGavau šaukimą į teismą kaip liudininkas. Vienintelis variantas tai dėl pranešimo TvarkauMiestą. Bet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus? Bandžiau ieškoti per eTeismas.lt, bet ten man net neleidžia prisijungti, langelis ties mano vardu neaktyvus. Tik teismo tvarkaraštyje radau info, proceso dalyvis Viešoji Tvarka. Gal kas esat susidurę? Regis kitoje temoje kažkas aptarinėjo galimybę parašyti prašymą nagrinėti bylą nedalyvaujant, kadangi daugiau informacijos suteikti tikrai negalėsiu.
tai jei atėjo šaukimą, jame ir turi būti parašytos detalės (kur kas dėl ko), bei kontaktai.
Comment
-
Parašė KEdas Rodyti pranešimą
Atėjo į el. paštą ar į fizinį, kur šaukimą įteikė pasirašytinai? Jei tik į el. paštą, tai laikyk, kad šaukimo negavai.
Comment
-
Parašė Premier Rodyti pranešimą
liudininkai negali atsisakyti dalyvauti teismo posėdyje.
tai jei atėjo šaukimą, jame ir turi būti parašytos detalės (kur kas dėl ko), bei kontaktai.
Comment
-
Nors 74 str. | Lietuvos Respublikos administracinių bylų teisenos įstatymas yra įdomus punktas.
Nebent pranešimo pateikimas Tvarkau Miestą reiškia sutikimą siųsti viską e paštu.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąNet jei tas pats nestato, vietoj jo tuoj pastato kitas. Galiausiai nusviro rankos.
- 4 patinka
Comment
Comment