Parašė Ignalina
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąBeje, per vienerius metus reikėjo mašinos tik 2 kartus (ir čia skaitosi jau daug). Kartą lūžo kompiuteris, tai vežiojau po miestą, kitą – pirkau kėdę dviejų dėžių iš IKEA. Galėtų būti draudimas pvz. dienai ar bent savaitei, nes dabar truputį diskriminuojamas jaučiuosi ir mano dusliara pyksta irgi. Aišku, kad neužkerpytų, tai padangų kas pora mėn. nuvažiuoju pripūst. Kartą pakeliui nuploviau druskas po žiemos.
- 3 patinka
Comment
-
Pas mane Samsung Galaxy S2 ir galimai neteisėtai įdiegtas naujesnis 5.0 Android nepalaiko daugelio programėlių. "Google Play" rašo: "Ši programa nepasiekiama jūsų įrenginyje". Be to, saugiau vairuoti mašiną, prie kurios pripratęs, o priprasti galima pravažiavus 10 000 km. Ypač, kai Laisvės pr. pavadinimas kartais stimuliuoja laisvai kilstelt apsukas iki raudonos žymos. Dar kuo toliau, tuo labiau brangsta mašina, kaip ir žadėjo "Top Gear" žurnalistai. Dar nemėgstu naudotų daiktų prekybos. Jei neturėčiau mašinos, tai nepirkčiau, bet kai yra, tai yra.
Dėl patogumo: tikrai nepatogu ieškoti CityBee, kad atsivaryti vėl į kiemą iš kurio atėjai, kad įsidėti stacionarų PC, kad vėl grįžti ta kryptimi iš kurios pasiėmei mašiną. Plius dar interneto reikia, o aš jo irgi nenaudoju telefone.
P. S. Jei kas nesuprato, tai raktinis žodis numestos mašinos yra ne "dalyvavimas (iš 415 str.)" viešąjame eisme, bet "laikymas (iš 414 str.)" viešoje vietoje.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 1 patinka
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąPas mane Samsung Galaxy S2 ir galimai neteisėtai įdiegtas naujesnis 5.0 Android nepalaiko daugelio programėlių. "Google Play" rašo: "Ši programa nepasiekiama jūsų įrenginyje".
Parašė dondc Rodyti pranešimąBe to, saugiau vairuoti mašiną, prie kurios pripratęs, o priprasti galima pravažiavus 10 000 km. Ypač, kai Laisvės pr. pavadinimas kartais stimuliuoja laisvai kilstelt apsukas iki raudonos žymos. Dar kuo toliau, tuo labiau brangsta mašina, kaip ir žadėjo "Top Gear" žurnalistai. Dar nemėgstu naudotų daiktų prekybos. Jei neturėčiau mašinos, tai nepirkčiau, bet kai yra, tai yra.
Dėl patogumo: tikrai nepatogu ieškoti CityBee, kad atsivaryti vėl į kiemą iš kurio atėjai, kad įsidėti stacionarų PC, kad vėl grįžti ta kryptimi iš kurios pasiėmei mašiną. Plius dar interneto reikia, o aš jo irgi nenaudoju telefone.
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąPas mane Samsung Galaxy S2 ir galimai neteisėtai įdiegtas naujesnis 5.0 Android nepalaiko daugelio programėlių. "Parašė dondc Rodyti pranešimąsaugiau vairuoti mašiną, prie kurios pripratęs, o priprasti galima pravažiavus 10 000 km.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
čia nes žemiau 6 versijos nelabai iš viso yra palaikoma. Aišku niekas nedraudžia į S2 įsirašyti dar naujesnio androido.
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Čia tipo sarkazmas ar rimtai?
Parašė Bmweda Rodyti pranešimą
Užuojauta tau...
♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąNesakysiu, dar pareportins kas. Jau ir taip metus slapsčiau.
Comment
-
Na va, Klaipėdoj jau žmonės skundžiasi, kad net pora mėnesių kažkas nepajudino mašinos.
https://www.klaipeda.lt/lt/problema-mieste/view5557/
Gal atėjo pavasaris ir žmogus dviračiu pradėjo važinėti. Tai jam dabar mašiną parduot, kad vietą užleisti ?
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąKoncerto Kalnų parke metu visa Vileišio dviračių gatvė tapo viena didele parkovke.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąKoncerto Kalnų parke metu visa Vileišio dviračių gatvė tapo viena didele parkovke.
Comment
-
6600 vairuotojų netvarkingai paliktų automobilių neberado: dalis iš klaidų nepasimoko
2022-ųjų kovą tolerancija pažeidėjams Vilniuje baigėsi – netvarkingai paliktos transporto priemonės imtos gabenti į specialią saugojimo aikštelę. Savivaldybė skaičiuoja, kad kiek daugiau nei per dvejus metus iš viso išgabenta daugiau nei 6 tūkst. automobilių. Pasitaikė ir atvejų, kai ta pati transporto priemonė iš daugiabučio prieigų buvo išgabenta ne vieną kartą, nes kėlė pavojų aplinkiniams.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimąKlausimas tiems, kas reportinat pažeidimus į e.policiją.
Situacija - stovi "po ženklu" vienas po kito penki automobiliai. Reportinat vienu pranešimu, ar skaidot į penkis atskirus?
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimąKlausimas tiems, kas reportinat pažeidimus į e.policiją.
Situacija - stovi "po ženklu" vienas po kito penki automobiliai. Reportinat vienu pranešimu, ar skaidot į penkis atskirus?
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Kiekvieną automobilį atskirai kitaip nebaus.
Comment
Comment