Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKaip jau tau atsakė, tešlyne statyti negalima vien dėl to, kad tu paskui tą purvą išvežioji po visą miestą.
Man nepatinka. Bet turim ką turim. Per jėgą mielu nepaversi. Kitaip ir renkami krabai su eksvaldais.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Kuo remiantis atmesti? Ten visur zona "Stovėti draudžiama"
Informuojame, kad ši dviračių gatvė dar nėra baigta rekonstruoti, neperduota miestui valdyti. Pagal projektinius sprendinius Vileišio g., Sluškų g., K. Bugos g. turės būti įrengti stovėjimą draudžiantys kelio ženklai Nr. 540 (Zona, kurioje draudžiama stovėti).
Comment
-
Parašė gangstarr Rodyti pranešimą
Dėl dviračių gatvės atkarpos prie Sluškų rūmų ir "legalaus" parkingo. Atsakymas iš tvarkau miestą gan keistas, nes šitoje nuotraukoje matomas ženklas yra nr. 540
- 6 patinka
Comment
-
Kaune Bermudų trikampyje prie Vaidilutės darželio atvežantys vaikus buvo suniokoję žaliuosius plotus tarp medžių, po to buvo rekonstrukcija, pakeitė trinkeles kelio ir t.t., nepraėjo nė metai, vėl pradėjo naikinti savo "aš truputį ant žolės" parkavimais žaliuosius plotus. Praeinant pro šalį vienam kitam vis užsimindavau, kad nestatytų ant žolės, o vietiniai puikiai sugalvojo, tarpuose tarp medžių dar susodino po medelį, kad nesiparkuotų.
Po rekonstrukcijos 2023-06:
Dabar 2024-04-03
Vienas vadeliotojas Mercedeso tai nuoširdžiai nesuprato kai paprašiau, kad nestatytų ant žolės, sako o tai kas blogai. Idiotas.
Vienu žodžiu jei nėra fizinių barjerų, tokie vadeliotojai nemato problemų statyti ant žolės ir padaryti pelkyną.
P.S. Beje tos skaldos akmenukų po rudens-žiemos sezono realiai nebesimato ir nepasiteisinimas statyti 20-30 cm šalikelėje.Paskutinis taisė booraz; 2024.04.03, 09:22.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 11 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąPuiki parkovkė pusiau ant dviračių tako, pusiau ant šaligatvio. Aišku, kaip priklauso, abu su avariniais - turbūt sugedo arba benzinas baigėsi.
Beje, parkingo vietos, esančios ~50 metrų atgal - tuščios. Eilinis Vilniaus vadzylų pochuizmas ir nesugebėjimas paeit 100 metrų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąPuiki parkovkė pusiau ant dviračių tako, pusiau ant šaligatvio. Aišku, kaip priklauso, abu su avariniais - turbūt sugedo arba benzinas baigėsi.
Beje, parkingo vietos, esančios ~50 metrų atgal - tuščios. Eilinis Vilniaus vadzylų pochuizmas ir nesugebėjimas paeit 100 metrų.
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","data-attachmentid":2124578
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Riedutis Rodyti pranešimą
Pranešei per Tvarkau miestą ar kt. platformą?
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Pravažiavau pro šalį, foto iš kamščio. Bet panašu kad reikės dalį laisvo laiko skirt aplankyt tą vietą ir įnešt šiek tiek vairuotojų genocido.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Pravažiavau pro šalį, foto iš kamščio. Bet panašu kad reikės dalį laisvo laiko skirt aplankyt tą vietą ir įnešt šiek tiek vairuotojų genocido.
Pats prieš porą dienų sureportinau dar kartą Antakalnio g. ant šaligatvio sustatytus. Labai nenoriu, nu bet konkrečiai užknisa, kad jie net nepataiko ant šaligatvio normaliai pravažiuot ir purvynus padaro.
Tvarkau miesta 1
Tvarkau miesta 2
Tvarkau miesta 3
- 1 patinka
Comment
-
↑ Baudžia. Kažkada vienam išrašė dvi baudas, kad tuo pat metu ir ant šaligatvio ir ant geltonos linijos.
Parašė Riedutis Rodyti pranešimą♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąBeje, įdomu, kaip Tvarkau miestą reaguoja į pranešimus, kur užvažiuota tik vienu/dviem ratais?
Netyčia užmačiau viename iš Žirmūnų kiemų:
- 1 patinka
Comment
-
Bent jau prieš kiek daugiau nei metus, kur analogišku vieno rato principu buvo užvažiuota ant žolės, tai buvo pradėta administracinio nusižengimo teisena, bet siunčiau policijai. Tvarkaumiestą mane nuvylė, kai vienu pranešimu neleido pranešti apie kelis automobilius, atmetė mano pranešimą, nes reikia kiekvienos mašinos nuotraukas kelti kaip atskirą pranešimą, nors jie stovėjo abu šalia viens kito. Šiuo atžvilgiu epolicija yra geresnis variantas, net jei kažkas ir skundžiasi, kad neva daro vis nepatogesnę pranešinėjimui.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimą↑ Baudžia. Kažkada vienam išrašė dvi baudas, kad tuo pat metu ir ant šaligatvio ir ant geltonos linijos.
↑ Gali kas paaiškinti teisiškai: kodėl saugo duomenis apie pažeidėją, bet pažeidėjui paprašius "susipažinti su visa tyrimo medžiaga" atsiunčia visus pranešėjo kontaktinius duomenis? Pvz., man atsiuntė mane įskundusios pranešėjos el. pašto adresą. Kam man jis arba tel. nr.? Kodėl policija sudaro prielaidas dabar man ją terorizuoti, spam'inti ir taip eskaluojant padėti taikyti psihologinį smurtą?
Comment
Comment