Žalgirio g. dviračių takas ir šaligatvis ties jau ne kartą pasižymėjusiu Autobravia autosalonu. Šį kartą dussmann.lt pastatų valdymo kompanijos atstovai, kurie, nepaisant iš visų pusių įrengtų automobilių parkingų, įskaitant PRIVATŲ Autobravia salono, į kurį buvo atvažiavę, parkingą, visvien nusprendė, kad geriausia vieta prisiparkuoti yra šaligatvis. Pabandžius mandagiai paaiškinti, kad mašinas reiktų statyti mašinoms, o ne pėstiesiems, skirtoje vietoje, susilaukiau nelabai mandagių reakcijų iš serijos "tu čia neaiškink, kaip mums dirbt". Man atsakius, kad aš čia visgi aiškinsiu, ką ir kaip daryti ir kur parkuoti, Dussmann atstovai visgi nusprendė patraukti abi mašinas nuo šaligatvio ir pervažiavo į už kelių metrų esantį privatų Autobravia autosalono parkingą.
Kas mane biškiuką nustebino šitoje situacijoje, tai, kad kad kompanijos atstovai dėvėdami uniformas su kompanijos logotipais, bendravo kaip visiški chamai ir nepraustaburniai, kas reiškia, kad jie galvojo esant ok tokiu būdu reprezentuoti savo darbovietę. Bus įdomu sužinoti, ką pati darbovietė ir jos motininė kompanija Vokietijoje galvoja apie tokį savo darbuotojų elgesį ir mašinų su savo kompanijos logotipais parkavimu ant šaligatvių.
Video nuo to momento, kai nemandagūs Dussmann atstovai ėmė relokuoti savo mašinas nuo šaligatvio į savo kliento privatų parkingą
Kas mane biškiuką nustebino šitoje situacijoje, tai, kad kad kompanijos atstovai dėvėdami uniformas su kompanijos logotipais, bendravo kaip visiški chamai ir nepraustaburniai, kas reiškia, kad jie galvojo esant ok tokiu būdu reprezentuoti savo darbovietę. Bus įdomu sužinoti, ką pati darbovietė ir jos motininė kompanija Vokietijoje galvoja apie tokį savo darbuotojų elgesį ir mašinų su savo kompanijos logotipais parkavimu ant šaligatvių.
Video nuo to momento, kai nemandagūs Dussmann atstovai ėmė relokuoti savo mašinas nuo šaligatvio į savo kliento privatų parkingą
Comment