Mano atveju spėju 5–7 min. buvo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąMano atveju spėju 5–7 min. buvo.
Pas mane buvo atvejis, kai kažkoks virukas norėjo laužtis į butą. Rėkė kad atidaryčiau "pasikalbėti". Vietoj to iškviečiau jam policiją. Tai policija atvažiavo po 23 minučių, kai įsibrovėlis jau buvo pasidavęs neįveikęs mano durų ir išėjęs. Išvaizdos apsakymo policijai nereikėjo. Laužėjas paliko kažkokį butelį prie dūrų, garantuoti pirštų antspaudai, bet policijai buvo neįdomu. Va taip dirba.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Pas mane buvo atvejis, kai kažkoks virukas norėjo laužtis į butą. Rėkė kad atidaryčiau "pasikalbėti". Vietoj to iškviečiau jam policiją. Tai policija atvažiavo po 23 minučių, kai įsibrovėlis jau buvo pasidavęs neįveikęs mano durų ir išėjęs. Išvaizdos apsakymo policijai nereikėjo. Laužėjas paliko kažkokį butelį prie dūrų, garantuoti pirštų antspaudai, bet policijai buvo neįdomu. Va taip dirba.
Comment
-
Parašė Kaid Rodyti pranešimą
Argi neironiška, kad perasfaltavus aerodromą, nesaugią perėja turi saugoti pėstieji su liemenėmis
https://www.facebook.com/seskinesben...85858416910851
♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Azure Rodyti pranešimąKernavės gatvė (už Compensa koncertų salės). Nemokamas automobilio numetimas šalikelėje vs. civilizuotas trinkelių parkingas (60 ct/val.) literaliai už kelių metrų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąReiktų suarti ir žole pasodinti. Na bet kam čia vargintis
- 4 patinka
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimą
Nebūtų mašina priparkuot nelegaliai, tai gal ir tokių iniciatyvų nereikėtų. Jei ir būtų ten 5 m, nors panašu, jog trūksta bent pusmetrio, tai ištisinė ten ir nėra 3 m. iki jos.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąŠalikelėse šiaip ir be ženklų stovėti draudžiama.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Pas mane buvo atvejis, kai kažkoks virukas norėjo laužtis į butą. Rėkė kad atidaryčiau "pasikalbėti". Vietoj to iškviečiau jam policiją. Tai policija atvažiavo po 23 minučių, kai įsibrovėlis jau buvo pasidavęs neįveikęs mano durų ir išėjęs. Išvaizdos apsakymo policijai nereikėjo. Laužėjas paliko kažkokį butelį prie dūrų, garantuoti pirštų antspaudai, bet policijai buvo neįdomu. Va taip dirba.-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
Yra ten 5 metrai. Šitas RAV4 yra beveik 5 metrai, tai iki perėjos tilptų dar vienas ir liktų vietos.-
Comment
-
Parašė vaidasp Rodyti pranešimą
Čia galioja tik gyvenvietėse? Kuris čia KET Nr. pažeidžiamas?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė vaidasp Rodyti pranešimą
Čia galioja tik gyvenvietėse? Kuris čia KET Nr. pažeidžiamas?
- 1 patinka
Comment
-
Du konservatoriai siūlo baudas už privačioje vietoje pastatytą automobilį
Seimo nariai konservatoriai Vilnius Semeška ir Andrius Vyšniauskas siūlo skirti baudas vairuotojams, palikusiems automobilį svetimoje stovėjimo vietoje.
Pasak iniciatorių, pirkdami būstą Lietuvos gyventojai kartu dažnai įsigyja ir transporto priemonės stovėjimo vietą, bet priversti taikytis su piktybiškais veiksmais, jei ją užima kitas vairuotojas.
Seimo nariai registravo Administracinių nusižengimų kodekso pataisą, kad savavališkas nuosavybės teise valdomos transporto priemonės stovėjimo vietos užėmimas arba naudojimas užtraukia įspėjimą arba 100–300 eurų baudą. Už pakartotinį nusižengimą siūloma bausti 300–500 eurų bauda.
Pasak iniciatorių, nuosavybės teise valdomos transporto priemonės stovėjimo vietos naudojimo tvarka šiuo metu nėra reglamentuota, ir net policijos atstovai neturi priemonių jo patraukti – atvykę į įvykio vietą gali tik paskambinti transporto priemonės savininkui ir geranoriškai paprašyti tą padaryti savininką.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė KEdas Rodyti pranešimąNoriu pamatyti kaip tai veiks. Neįsivaizduoju kaip žadama tas vietas tinkamai pažymėti, kad suprastų ir užsieniečiai ir kokiu būdu policija administracinėmis baudomis ims spręsti civilinius santykius.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė 1252 Rodyti pranešimąPvz., tokia situacija dabar pas mane, kad automobiliai užstatinėja jau visą buvusią krepšinio aikštelę ir pamažu skverbiasi jau ant vejos į (matyt, jau buvusią) vaikų žaidimų aikštelę.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKad čia kažkokį workaroundą planuojate. Ne paprasčiau tiesiog reportinti tuos statančius krepšinio aikštelėje?
Krepšį nupjovė prieš keletą metų, tai krepšinio aikštele vadint turbūt kaip ir negalima. Bet parkingu, dėl minėtų priežasčių, irgi nepavadinčiau.
- 2 patinka
Comment
Comment