Parašė MindesAcc
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Moralė yra individuali, kaip ir dauguma maišai su etika. Jei tau rūpi daugiau nei tavo pilvas ir tvartas tai esi labai retos rūšies žmogus.
Su Ayn Rand filosofija nesutinku, bet kad dauguma žmogaus sprendimų yra priimami instinktu ir emocija yra paprasčiausias faktas.
Yra normos, taisyklės, įstatymai, bet visų pirma pasirinkimą darai rinkdamasis ar nudrėbdamas savo storąją ant tako, neužstosi tako kitiems.
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Tai būtent, kad apie individualų pasirinkimą, kenkti kitiems ar ne, kalbu. Jei statai mašiną ant šaligatvio, esi elementarus kenkėjas. Kenki pėstiesiems, mamoms su vežimėliais, neįgaliesiems, dviratininkams.
Yra normos, taisyklės, įstatymai, bet visų pirma pasirinkimą darai rinkdamasis ar nudrėbdamas savo storąją ant tako, neužstosi tako kitiems.
Tai jie ir renkasi tai kas jiems yra patogu o apie kitus ne negalvoja. Jeigu už pažeidimą nebaudžiama tai įstatymas gali ir nebūti, efektas bus tas pats.
- 2 patinka
Comment
-
Vienu metu man tai buvo bet aš toks autistas kad poto ir 20 psl atgal atsuku pažiūrėti ar išsprendė tai galiausiai visi pasižimėjo kaip išspręsti. Kadangi atsakymas visų dabar stnadartinis dėl BDAR tai koks sprendimas neaišku.
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimą
Na pas man tai ne, neišspręstų yra nuo sausio mėnesio. Policijos atsakymas buvo "atsiprašome, galimi laikini sutrikimai, todėl www.epolicija.lt nėra būsena pasikeitusi." O ePolicija tai visada parašo sprendimą, pvz. "Surašytas LR ATPK protokolas". Tik tvarkaumiestą parašo abstrakčiai.
Comment
-
A6 pagrinde per tvarkaumiestą pranešinėju nes daug greičiau gaunasi. ten užpildyti pranešimą reikia tik kelis dalykus surašyti o epolicijoje 5 puslapius prasukinėti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė gangstarr Rodyti pranešimą
Išbandykit epolicijos app'są. Per patį epolicija.lt tinklalapį tikrai nepatogu pildyti.
Comment
-
Parašė MrDarkness Rodyti pranešimąPer kiek laiko įprastai epolicijoje išnagrinėja pranešimą? Turiu kabančių virš 6mėn, pažįstaimi pasakojo turi pranešimų iš 2017 metų ir iki šion neišnagrinėti...
Comment
-
Parašė gangstarr Rodyti pranešimą
Išbandykit epolicijos app'są. Per patį epolicija.lt tinklalapį tikrai nepatogu pildyti.
Aš dar poto statistiką susirašau kokiu pažidėjų kiek pranešiau, tai "on the go" nepatogu būtų betkokiu atveju.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąJeigu nėra numerių, galima nufotkinti VIN kodą, aš taip vieną nusiimanti numerius prisiparkavus esu pagavęs, tai daugiau nebesirodo. Kai skambinau policijai tai jie man sakė kelti į ePoliciją ir gyvai nenorėjo bendrauti.
Beje, "čia privati žemė" nieko nereiškia. KET galioja ir privačioje žemėje ir jeigu ten yra viešas šaligatvis yra lygiai toks pat pažeidimas kaip ir kitur.
Comment
-
Parašė Kukumalu Rodyti pranešimą
nori pasakyti kad pvz aptvertame savo privačiame namo kieme žmonės turi pasistatyti kelių eismo ženklą ir dar linijas nusipiešti, kitaip skaitysis kad nelegaliai laiko mašiną ?
Comment
-
Na visų pirma tai niekas į aptvertus privačius kiemus neina ir netikrina kaip pasistatei automobilį. Pateiktas pavizdys su autosalonu privačia teritoriąj lietė tik tiek, kad ten techniškai yra sklypo ribos, o realiai ten yra gatvės šalgiatvis. Bet jeigu žiurėti sausai pagal KET tai taip, jeigu parkuojiesi savo privačiame kieme ant žolės darai pažeidimą. Ženklo turėti nereikia, reikai turėti tam skirtą vietą, pvz dabar populiaru yra trinkelėmis išgrįsti parkavimo vietą.
Aš tos konkrečios vietos nežinau, bet iš foto panašu kad tų automobilių buvimas palei pastato sieną niekaip nesikerta su pėsčiųjų ir dviratininkų galimybėmis keliauti šaligatvi ir dviračių taku.
Jeigu ten būtų kokia valgykla kur pastoviai važinėtų vienas po kito automobiliai tai pats važinėjimas sukeltų nepatogumų pėstiesiems/dviratininkams. Bet jei čia stovi mašinos be numerių, tai galimai nejudinamos bent po kelias dienas. Tai nelabai kažkuo skiriasi nuo staliuko
- 1 patinka
Comment
-
Fiat/Jeep salono atveju ten sklypo nėra. Jie tiesiog melavo. Pats tikrinau.
Dėl staliuko vs mašinos, tai yra ženklas, kuris nurodo, kad ten yra pėsčiųjų ir dvrksčių takas, kas reiškia, kad automobilių eismas ar parkavimas ten vykti negali. Staliukas, kita vertus, ten būti gali, nes nėra KET punkto, kurį tai pažeistų.Paskutinis taisė John; 2021.11.16, 12:01.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąPanasu daromas dar vienas zvyro parkingas
Dovana miesto centrui
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Kukumalu Rodyti pranešimą
iš čia kyla klausimas - jeigu ten yra salono sklypo riba - ką jie tame sklype gali daryti o ko ne, kaip teisiškai "įformintas" tas šaligatvis ir pan. Tai kad dangos medžiaga sutampa su šaligatvio medžiaga dar nereiškia kad ten yra šaligatvis. Pvz ar gali jie vietoj automobilių pasistatyti 2- 3 staliukus? Nu kad darbuotojai galėtų išėję parūkyt su kava ? Jei gali - tai bus irgi užblokuotas tas neva šaligatvis.
Aš tos konkrečios vietos nežinau, bet iš foto panašu kad tų automobilių buvimas palei pastato sieną niekaip nesikerta su pėsčiųjų ir dviratininkų galimybėmis keliauti šaligatvi ir dviračių taku.
Jeigu ten būtų kokia valgykla kur pastoviai važinėtų vienas po kito automobiliai tai pats važinėjimas sukeltų nepatogumų pėstiesiems/dviratininkams. Bet jei čia stovi mašinos be numerių, tai galimai nejudinamos bent po kelias dienas. Tai nelabai kažkuo skiriasi nuo staliuko
O tos mašinos ten atskrido ar atsiteleportavo? ar visgi per šaligatvį atvažiavo?
Parašė Zygis Rodyti pranešimąPanasu daromas dar vienas zvyro parkingas
Dovana miesto centrui
- 2 patinka
Comment
-
Sprendžiant iš nuotraukos ten gerai purvo panešta į gatvę. Iškarto galima viešajai tvarkai pranešinėti. Sklypo savininkas turėtu gauti baudą.
Comment
-
Sprendžiant iš nuotraukos ten gerai purvo panešta į gatvę. Iškarto galima viešajai tvarkai pranešinėti. Sklypo savininkas turėtu gauti baudą.
- 2 patinka
Comment
Comment