Parašė index
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Tai taip, kol kas "nera kur parkoci" automobilistų dar pakankamai daug, kad jų savivaldybė per griežtai nebaudžia dėl politikos. O ir išteklių viešosios tvarkos skyrius, kiek žinau, nelabai turi.
Bet tai nereiškia, kad nėra prasmės raportuoti. Bent savo gyvenimo aplinką galima gana efektyviai apsitvarkyti tiesiog kiekvieną kartą pamačius statant draudžiamoje vietoje raportuojant.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąTuolabiau, kad uztektu tik noro ir kokio vieno papildomo etato, kuris vazinetu po tokius taskus kasdien - susitvarkytu situacija greitai. Bet aisku - gi po to buduliai nebalsuos.
Parašė Zygis Rodyti pranešimąTuolabiau, kad etatai patys save atpirktu su kaupu.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąŠiap, jei net Ukrainoj sugebama padaryti savarankiškus patentininkus-nutempinėtojus su traliukais, tai kodėl Lietuvoje to negali būti? Teisinės problemos?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąŠiap, jei net Ukrainoj sugebama padaryti savarankiškus patentininkus-nutempinėtojus su traliukais, tai kodėl Lietuvoje to negali būti? Teisinės problemos?
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąSiuo atveju tas tvarkau miesta man primena ruberoido apkalima ant tu mediniu Snipiskiu lusnu - ale kazka darai, bet vistiek baisu ir problema lieka.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąGal kas gali patvirtinti, kaip tiksliai yra su neeksploatuojamų mašinų laikymu viešose gatvėse? Ko užtenka, kad būtų skirta bauda ir/arba mašina nutempiama? Civilinės atsakomybės draudimo? Techninės apžiūros?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Kiek esu susidūręs (o esu raportavęs ir šalia gyvenančio meistriuko/perekūpo automobilius, kuriuos nutempė) tai turi būti be registracijos. O be techninės apžiūros draudimo registracija automatiškai naikinama.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Aš būtent dėl panašios situacijos ir domiuosi. Jeigu paraportuosiu mašiną, kuri neturi jokio draudimo, per Tvarkaumiesta, ar už tai automatiškai skirs ANK baudą ir lieps nutempti? Ar ne taip lengvai viskas vyksta?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Aš būtent dėl panašios situacijos ir domiuosi. Jeigu paraportuosiu mašiną, kuri neturi jokio draudimo, per Tvarkaumiesta, ar už tai automatiškai skirs ANK baudą ir lieps nutempti? Ar ne taip lengvai viskas vyksta?
Gerb. pranešėjau,
dėkodami Jums už iniciatyvą sprendžiant Vilniaus miesto savivaldybės problemas, informuojame, kad Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai, atlikę patikrinimą pagal pateiktą pranešimą dėl galimai neeksploatuojamo automobilio laikymo bendrojo naudojimo vietoje, nustatė, jog automobilio privalomoji techninė apžiūra yra atlikta ir galioja, todėl pradėti administracinio nusižengimo teiseną pagal LR ANK 414 str. (Neeksploatuojamų transporto priemonių laikymas bendrojo naudojimo vietose) nėra teisinio pagrindo. Kilus neaiškumų ar klausimų, prašome kreiptis į Viešosios tvarkos skyrių tel. (8 5) 219 7948.
- 2 patinka
Comment
-
Manau, kad taip. Nesu tikras dėl baudos, bet į savivaldybės saugojimo aikštelę ištempia.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąPranešinėti bet kokiu atveju reikia, visų Vilniaus kiemų vienas savivaldybės etatas tikrai per dieną neapeitų, kaip čia kažkas svaigsta. Bus daugiau baudų - atsiras ir paskata patiems gyventojams tvarkytis, organizuotis korius ir pan.
Comment
-
Tai niekas taip staigiai netempia manau. Iš pradžių skiria baudą, po to jeigu po pakartotinių baudų ir laiškų pats savininkas nereaguoja, gali nutempti. Aš įsivaizduočiau, kad absoliučia duaguma atvejų tokias mašinas pašalina patys savininkai.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąTai ne vienas, o du ar trys etatai. Miesto biudzetui tai absoliuciai mizeris. O net ir vieno etato uztektu - jei zinotum, kad vidutiniskai kas kokias 2 savaites gausi bauda, pradetum galvot, kad gal kazkur kitur imanoma parkuot.
Comment
-
Tai niekas taip staigiai netempia manau. Iš pradžių skiria baudą, po to jeigu po pakartotinių baudų ir laiškų pats savininkas nereaguoja, gali nutempti. Aš įsivaizduočiau, kad absoliučia duaguma atvejų tokias mašinas pašalina patys savininkai.
Kitas dalykas su automobiliais, kurių savininkų identifikuoti neįmanoma, nes net numerių nėra (kaip tik nesenai pranešiau apie neoficialią apardytų automobilių aikštelę pievoje šalia Ozo parko).Post in English - fight censorship!
Comment
-
Aš būtent dėl panašios situacijos ir domiuosi. Jeigu paraportuosiu mašiną, kuri neturi jokio draudimo, per Tvarkaumiesta, ar už tai automatiškai skirs ANK baudą ir lieps nutempti? Ar ne taip lengvai viskas vyksta?
Dabar apie vieną stovintį nuo gruodžio ir gavusį bent 4 baudas už nelegalų stovėjimą pranešiau kaip apleistą, žiūrėsim ką atsakys.
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Tai ne vienas, o du ar trys etatai. Miesto biudzetui tai absoliuciai mizeris. O net ir vieno etato uztektu - jei zinotum, kad vidutiniskai kas kokias 2 savaites gausi bauda, pradetum galvot, kad gal kazkur kitur imanoma parkuot.
Parašė DeividasM Rodyti pranešimą
Los Andžele po valandos gali neberasti mašinos palikęs kur negalima, nes privatininkai nutempia. Ten net yra gatvių, kur mašiną palikus toje pačioje parkavimo vietoje keletą dienų nejudinant irgi nutempia. Pas mus galėtų bent pradėti link to judėti probleminėse vietose.
Beje ten yra legalu tempti pakėlus du ratus - t.y. po nutempimo dar geras remontas nusimato.
Comment
Comment