Parašė Aleksio
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąGaus "dovaną" už parkavimą neleistinoje vietoje (kelias dienas iš eilės) - iškart protas sugrįš ir aikštelė priartės prie namų.
Comment
-
Siandien ryte buvo proga geru 'kadru' padaryti salia mano kaimynu - "Policofke"
Exhibit A: Wunderkindas su savo Range Rover pasiparkavo ant saligatvio po "Policofkes" langais.
Exhibit B:
Cia, neigaliuju vieta:
Aisku, neigaliuju pazymejimo nera...
Situacija yra Policijos parkingo aiksteleje, ne kazkur kaime ar sovietiniu pastatu kieme. Mentai patys nesugeba (NENORI) isspresti parkavimo problemu net SAVO KIEME!
Jeigu atkreipsit demesi i valstybinius numerius, tai jie labai gerai apibudina mano jausmus - FFS 911 (For F**ks Sake 911)
As tikrai noriu bandyti kazkaip isspresti parkavimo problemas bet pas mane visos jegos jau issekusios. Jau daugiau kaip 3 metai skambinu, rasau, diskutuoju - bandau kazka pakeisti. Cia jau net neeina kalba apie nauju taisykliu kurima - tik enforcinti taisykles KURIOS JAU EGZISTUOJA. Bet panasu kad cia as puciu pries veja...
- 13 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Ševčenkos g., prie savanorių rimiako.
O tokį trollą tikrai reiktų padaryti.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Prie Depo problema galimai išspręsta, prireikė tik šimto kuoliukų (retai lankausi ten, tai gal jau seniai sutvarkyta, bet man naujiena)tiesa patys atkakliausi vis dar gali patekti per stotelę, bet tikiuosi tokių neatsiranda. Taip pat užmačiau man dar nematytą dalyką prie Lidl (galbūt irgi tik man naujiena), reikalingas raktas, matyt reikia prašyti parduotuvėje.
- 8 patinka
Comment
-
O kitoje pusėje gatvės žiedas turbūt vis dar pristatytas taip, kad autobusai negali apsisukti?
Su LIDL pakrovimu įdomiai, nes visur žymi kad šitas pakrovėjas nemokamas "klientams", tai matyt padarė kad nepastatytų krauti ir į LIDL neitų.
MindesAcc Žmonės stiklinasi savavališkai o kadangi kaimynai neina kryžiaus žygių į savivaldybę tai taip ir palikta.
Comment
-
Žiede mašinų buvo nemažai, bet neatrodė, jog kliudytų autobusams apsisukti. Galbūt vakare žiedas užkemšamas labiau. Tiesa plyta buvo tik ant vieno iš ivažiavimų, tai taip ir nesupratau, ar ten galima parkuoti.
Užkliuvo gatvėje statomi kampu automobiliai ir kitoje gatvelėje draudžiančių stovėti ženklų visiškas ignoravimas. Kiek žinau šalia mokomose aikštelėse visada yra laisvų vietų, taip pat yra šalia dideli laukai. kur galima numesti automobilį. Visos sąlygos viešajai tvarkai atlikti savo darbą neskriaudžiant vietinių, tad keista kad toleruojamas taisyklių pažeidinėjimas šiame rajone.
Comment
-
Žiede parkuoti negalima net jei ir nėra jokio kito ženklo. Čia kaip autobuso stotelėse, leidžiama sustoti tik trumpam, kol tai niekaip netrugdo viešajam transportui.
Pažeidinėjimas toleruojamas visur, kai kurie rajonai tik turi aktyvius pranešinėtojus kurie prasčiausius parkuotojus šiek tiek apramina.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąDrakono parkovke salia VMS. Nera kur doriem zmonem masinas det kai loxai apmokestino stovejima ant gatves...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąŽiede parkuoti negalima net jei ir nėra jokio kito ženklo. Čia kaip autobuso stotelėse, leidžiama sustoti tik trumpam, kol tai niekaip netrugdo viešajam transportui.
Pažeidinėjimas toleruojamas visur, kai kurie rajonai tik turi aktyvius pranešinėtojus kurie prasčiausius parkuotojus šiek tiek apramina.
Comment
-
Parašė stop.this.train Rodyti pranešimą
Nenoriu užsiimti kažkokiu teisinimu, bet kokiu pagrindu gali būti visa teritorija traktuojama kaip autobusų aikštelė, jeigu yra galimybė įvažiuoti nepažeidžiant KET, o autobusų stotelės ženklas stovi tik vienoje kelio pusėje, kurias aiškiai atskiria du įvažiavimai? Bandžiau žiūrėti per tvarkau miestą ar yra nubaustų, bet net pranešimų neradau (jų ten daugybė, bet pagrinde apie parkuotojus ant šaligatvio, vejos, perėjų)
Comment
-
Parašė rmssApie kaip nieko nereiškia, ir kaip tvarkauvilnių realiai nebaudžia. Jau pats buvau pastebėjęs vieną nuolat reportuojamą mašiną, tuo metu dėl jos buvo 19 pranešimų, dabar panašu ir pats pranešėjas parašė: https://tvarkaumiesta.lt/problem/133899
- 1 patinka
Comment
-
Jau domėjausi ta problema - galimi atsakymai yra du:
1)Automobilio savininkas gyvena visiškame ekonominiame šešėlyje, antstoliai yra užspaudę iki gyvenimo galo, ir jam tiesiog px dar viena (ar dar dvidešimt viena) bauda.
2) Savininkas skrodžia žarnas norveguose, davė savo automobilį pusbroliui. Baudos eina į savininko pašto dėžutę, ir apie keliasdešimt prisikaupusių baudų žuvų skrodikas sužinos tik grįžęs į Tėvynę.If a lion could speak, we could not understand him.
- 3 patinka
Comment
Comment