Man patinka japonų tvarka - neturi kur parkuotis, niekas tau neparduos automobilio.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Parašė vaidasp Rodyti pranešimą
Tu gal 2+ metrų ir 100+ kg? Ar šiaip agresyviai atrodai? Pagal avatarą nepasakytum
- 1 patinka
Comment
-
Nelabai į temą, bet skaitydamas prisiminiau juokingą situaciją prieš gerus 5 metus. Studijų metu vienam projektui fotkinau rajono šiukšlių konteinerius. Darydamas vienoje vietoje nuotrauką išgirdau "ei, ką čia fotografuoji!" (tokiu grasinančiai šiurkščiu tonu, atrodė tuoj tuoj duos į galvą). Iš mašinos išlipinėjo toks skustagalvis su treningiukais. Kai pasakiau, kad šiukšlių dėžes projektui, tai dingo visas agresyvumas, nieko net neatsakė, tiesiog nuėjo. Susidaro įspūdis, kad kartais yra tiesiog noras pasirodyt grėsmingam, o toliau žengt žingsnį (ypač, kai gauni netikėtą atsakymą) jau nebepasiruošęs...
- 1 patinka
Comment
-
Mano partirtimi tai dažniausias aiškinimasis yra "aš gi tuoj išvažiuosiu", bet aš labiau gaudau visokius ant šaligatvių lipančius "džipus" nei žolėse, tai teko kelis kartus pastovėti prie mašinos ir paraginti kad nu tai važiuok. Labai nepatenkinta vairuotoja buvo. Grasinimų nesulaukiau kolkas, tik įžeidimų.
- 1 patinka
Comment
-
Teko vieną kartą su tokiu agresyviu susidurti Karoliniškėse, už buvusio "Saturno", kur nuolat ant žolės stato automobilius (jau pavargau pranešinėti, niekas nesikeičia ten). Į fizinius veiksmus nesileido, bet buvo labai nepatenkintas, išplūdo ir nufotografavo mane. Paskui facebooke suradau, kas per vienas, mėgsta jis skųstis valdžia ir neteisingu pasauliu.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė mskapss Rodyti pranešimąSaulėtekio al. 3, 5, 7 visi masiškai stato. Ir individualiai kviesti, ir VU su FTMC kreipėsi dėl parkavimo - nieko, kaip masiškai studentai statė, taip ir stato toliauPost in English - fight censorship!
- 5 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Raportoti reikia. Visus ir nuolat.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Mano dar liepos mėn. raporto neišnagrinėjo, jau nekalbant apie naujesnius.
Ketvirtadienį parašiau į savivaldybę sakydamas WTF dėl to nenubausto, šiandien gavau laišką kad pas juos kažkoks techninis nesklandumas, ir tas žmogus taip pat buvo nubaustas.
Šiaulių klerkai FTW!If a lion could speak, we could not understand him.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSvarbiausia pasidalinti su Policija arba Tvarkaumiesta.lt. Tik reiktų dviejų foto.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Raportoti reikia. Visus ir nuolat. Kiek pastebėjau iš situacijos prie namų po kokios 5-6 baudos nustoja statyti kur negalima. O ir biudžetui gerai.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąToks penktadieninis, geriau ir nesugalvosi...
Jeigu kas nori/žino kur galima pasidalint, tai feel free, let's make him famous.
Comment
-
Parašė mskapss Rodyti pranešimą
Šiaip labai gerai veikia kai koks citybee nufotografuojamas, nes tada savo dalį prie baudos dar prideda ir citybee
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Aš pirmadienį porą pranešimų įkėliau, trečiadienį gavau pranešimą kad visi nubausti, išskyrus vieną.
Šiaulių klerkai FTW!
Comment
-
Parašė mskapss Rodyti pranešimą
Problematiškumas tame, kad visiškai aiškiai pažeidimas matosi tiktai kokiom 3-4 mašinoms (kai ir sustoti draudžiama tinkama kryptimi, ir mašina toje pačioje nuotraukoje matosi ir negali jau numesti dėl to kad "neaišku kaip kvalifikuoti". Šiaip labai gerai veikia kai koks citybee nufotografuojamas, nes tada savo dalį prie baudos dar prideda ir citybeePost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Dovydas Rodyti pranešimą
Idomu, ar Siauliuose tu vienas pranesineji, ar yra ir daugiau tvarkdariu? Vilniuje tai kiekviena diena po keliasdesimt pranesimu buna.
Bet šiaip tai liūdna kad yra tiek mažai pilietiškų žmonių. Jei darytume prielaidą kad pietiniame gyvena 50.000 gyventojų, užtektų 50 žmonių, 0,1% populiacijos, ir parkavimo problemos būtų išsoręstos.If a lion could speak, we could not understand him.
- 3 patinka
Comment
Comment