Parašė Kristupas0220
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
- 4 patinka
-
O pranešus prisijungus gauni atsakymą, ar savininkas gavo baudą? Aš būtent to ir noriu - žinoti, jog ne tik bauda jam išsiųsta, bet kad ir jis ją pamatė. Kaip suprantu informacija ateina į Mano VMI paskyrą? Pvz. aš tokios neturiu (net jeigu ji ir sukuriama automatiškai sulaukus darbingo amžiaus, aš ne(moku)turiu galimybės prie jos prisijungti - reikia per el. bankininkystę (jos neturiu, nes kortelę išsiėmiau dar būdamas nepilnamečiu) arba per mobilų parašą ar dar kažkokį kažką...
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO pranešus prisijungus gauni atsakymą, ar savininkas gavo baudą? Aš būtent to ir noriu - žinoti, jog ne tik bauda jam išsiųsta, bet kad ir jis ją pamatė. Kaip suprantu informacija ateina į Mano VMI paskyrą? Pvz. aš tokios neturiu (net jeigu ji ir sukuriama automatiškai sulaukus darbingo amžiaus, aš ne(moku)turiu galimybės prie jos prisijungti - reikia per el. bankininkystę (jos neturiu, nes kortelę išsiėmiau dar būdamas nepilnamečiu) arba per mobilų parašą ar dar kažkokį kažką...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Taip, per ePoliciją taip ir parašoma, kad "surašytas ATPK protokolas".
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO pažeidėjui paprašius, policija privalo jam suteikti pranešėjo asmeninius duomenis, įskaitant namų adresą, tel. numerį? Būtent todėl vengiu siųsti per ten, geriau skambinu.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Aš apskritai visus pranešimus visada rašau tik prisijungęs. Įskaitant virš 400 pranešimų apie blogą parkavimą. Taip pat visada esant progai tiesiogiai konfrontuoju pažeidėjus ir paaiškinu, kad už pažeidimus gresia baudos. Praktiškai visi reaguoja labai geranoriškai, atsiprašo ir nebedaro pažeidimo. Neteko susidurti su niekuo panašiu, ką tu čia rašai. Tiesa, kartą vienas kaimynas pavadino "pyderu", nes matomai gavo baudų už neregistruotų mašinų laikymą viešoje vietoje. Teko jam po to rašyti paaiškinimą policijai. Kitą kartą viena moteriške pavadino "kiaule". Nors mašiną visvien patraukė, kad negautų baudosPost in English - fight censorship!
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO pažeidėjui paprašius, policija privalo jam suteikti pranešėjo asmeninius duomenis, įskaitant namų adresą, tel. numerį? Būtent todėl vengiu siųsti per ten, geriau skambinu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Kaip suprantu, čia būdavo prieš GDPR įsigaliojimą, ir pranešėjo duomenys būdavo suteikiami pažeidėjui, jei jis kreipdavosi į teismą.
Parašė index Rodyti pranešimą
Šiandien vieną bebandžiusį ant dviračių tako prisiparkuoti išbaidžiau vien piktai žiūrėdamas.
Comment
-
Aš apskritai visus pranešimus visada rašau tik prisijungęs. Įskaitant virš 400 pranešimų apie blogą parkavimą. Taip pat visada esant progai tiesiogiai konfrontuoju pažeidėjus ir paaiškinu, kad už pažeidimus gresia baudos. Praktiškai visi reaguoja labai geranoriškai, atsiprašo ir nebedaro pažeidimo. Neteko susidurti su niekuo panašiu, ką tu čia rašai. Tiesa, kartą vienas kaimynas pavadino "pyderu", nes matomai gavo baudų už neregistruotų mašinų laikymą viešoje vietoje. Teko jam po to rašyti paaiškinimą policijai. Kitą kartą viena moteriške pavadino "kiaule". Nors mašiną visvien patraukė, kad negautų baudos
Comment
-
Aš apskritai visus pranešimus visada rašau tik prisijungęs. Įskaitant virš 400 pranešimų apie blogą parkavimą. Taip pat visada esant progai tiesiogiai konfrontuoju pažeidėjus ir paaiškinu, kad už pažeidimus gresia baudos. Praktiškai visi reaguoja labai geranoriškai, atsiprašo ir nebedaro pažeidimo. Neteko susidurti su niekuo panašiu, ką tu čia rašai. Tiesa, kartą vienas kaimynas pavadino "pyderu", nes matomai gavo baudų už neregistruotų mašinų laikymą viešoje vietoje. Teko jam po to rašyti paaiškinimą policijai. Kitą kartą viena moteriške pavadino "kiaule". Nors mašiną visvien patraukė, kad negautų baudos
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimąĮdomumo dėlei: kokio dydžio baudos iš policijos ir VMS? Pasikartojus didėja? Vieną kiemo gudruolį fotografavau šešis kartus (4 ePolicija ir 2 tvarkau Vilnių) kol baigė statytis vidury pievos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimą
Kokia apskundimo procedūra? Tarkime jus pavadina, ką toliau daryti?
- 1 patinka
Comment
-
Skambinu policijai, pranešu, kad neaiškios būklės individas viešoje vietoje kabinėjasi prie žmonių ir be jokios priežasties vadina įžeidžiančiais/necenzūrinais žodžiais. Taip pat kad bijau dėl savo ir aplinkinių gerovės ir nesu tikras, kokias intencijas jis turi ir ką dar gali padaryti.
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimąĮdomumo dėlei: kokio dydžio baudos iš policijos ir VMS? Pasikartojus didėja? Vieną kiemo gudruolį fotografavau šešis kartus (4 ePolicija ir 2 tvarkau Vilnių) kol baigė statytis vidury pievos.
Mano rekordas yra 9 kartai, poto jau nebesimatė to automobilio. Bet čia toks išskirtinis, didžioji dauguma išmoksta po 1-2 kartų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Iš policijos tai kiek žinau, pirmąkart dažniausiai gaunama 15 eurų bauda (t.y. pusė minimalios). Per epolicija galima tiek prisijungus, tiek anonimiškai.
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimą
Tada policija atvažiuoja ir surašote kažkokį skundą? Kaip policija identifikuoja įžeidėją, jei jis sau nueina?
- 1 patinka
Comment
-
Jo, būtent taip. Pažeidėjas tą kartą noriai laukė ir pats man "iškvietė" policiją. Nors kadangi pažeidėjas matomai gyvena ar bent jau dažnai būna gretimame sklype, tai identifikuoti matyt nebūtų ir taip problemos.
p.s. koks buvo jo tikslas laukti policijos žmogų išvadinus necenzūriniu žodžiu? Gyveno iliuzijų pasauly ir manė esąs teisus?
- 1 patinka
Comment
Comment