Aš tai tiek skundžiu daug, o dar niekas nėra paskambinęs
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO galėjo vakare už kampo patykoti...
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąKad istatymas kvailas. Pazeidejai gauna visa imanoma informacija apie ta, kuris pranese, gauna visa "pranesima" tam, kad galetu "tinkamai apsiginti"
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Koks čia būtent įstatymas taip liepia?Paskutinis taisė Al1; 2017.12.17, 08:10.
Comment
-
Naktį vėl stovėjo 9 automobiliai ant žolės, iškviečiau policiją, atvažiavo ir pareiškė, kad jie žolės nemato, nes užsnigta, ir nieko nedarys. Mane trumpam sulaikė, atėmė telefoną, paskui tik namie pamačiau, kad ištrynė foto ir video. Turiu tik paskutinį video, kur nufilmavau juos nuvažiuojančius. Dabar bandau atstatyti kas buvo ištrinta, ir eisiu rašyti pareiškimo.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNaktį vėl stovėjo 9 automobiliai ant žolės, iškviečiau policiją, atvažiavo ir pareiškė, kad jie žolės nemato, nes užsnigta, ir nieko nedarys. Mane trumpam sulaikė, atėmė telefoną, paskui tik namie pamačiau, kad ištrynė foto ir video. Turiu tik paskutinį video, kur nufilmavau juos nuvažiuojančius. Dabar bandau atstatyti kas buvo ištrinta, ir eisiu rašyti pareiškimo.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Ar nepaprasčiau užkišti raštelius ant automobilių stiklų, kad nesiparkuotų, kur negalima?♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNaktį vėl stovėjo 9 automobiliai ant žolės, iškviečiau policiją, atvažiavo ir pareiškė, kad jie žolės nemato, nes užsnigta, ir nieko nedarys. Mane trumpam sulaikė, atėmė telefoną, paskui tik namie pamačiau, kad ištrynė foto ir video. Turiu tik paskutinį video, kur nufilmavau juos nuvažiuojančius. Dabar bandau atstatyti kas buvo ištrinta, ir eisiu rašyti pareiškimo.
Comment
-
Negyvai užtampyčiau po teismus.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimą
Teko susidurt su tuo, kai duomenis isskundus per epolicija perdave - buvo isdauztas priekinis ir vairuotojo stiklas, galines lempos, visos padangos pradurtos ir visa masina pervaryta raktais, o draudimas apmokejo 12500 eur saskaita + pvm O policija niekaip neprikabino prie "herojaus" zygdarbio, nes kamera nenufilmavo kaip kapojo, o kitu zmoniu parodymai - tapo saliskais Pasimokiau, policijai vienodai ir dar suteikia mano duomenis marozeliams - patys tegu ir gaudo juos
Situacija buvo tokia. Prie namo kur gyvenu stovi ženklai "sustoti draudžiama". Dubliuoti, eismo kryptimi ir prieš eismą. Vakare išvedu šunį, po ženklais stovi automobilis, variklis burzgia. Vairuotojo nėra. Grįžtu namo, variklis burzgia. Na, tiek to, burzgia tai burzgia. Ryte vėl išvedu šunį, tebeburzgia! Pasidarė įdomu, prieinu arčiau. Durelės neužrakintos, užvedimo raktelio nėra, o variklis veikia! Pranešu e-policijai, nupiešiu situaciją. Klausiu, gal kartais paieškomas toks ir toks numeris, gal mašina vogta? Jokio atsakymo, variklis veikė dar beveik parą kol kuras baigėsi. Automobilis prastovėjo po ženklais 2 savaites, kol po to kažkur dingo. O premjeras - policininkas rūpinasi jų algų kėlimu.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąWOW, aš apšalęs. Tu sakai, kad patys policininkai be tavo žinios ištrynė nuotraukas tavo telefone???
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNa taip, liepė sėsti į jų automobilį, aš juos filmavau, liepė atiduot telefoną, klausiau kokiu pagrindu, sakė teisėto policininko reikalavimo nevykdymą pripaišys, tai atidaviau. 1 policininkas buvo išlipęs iš mašinos, tai tada ir ištrynė. Liko tik paskutinis video, kur nufilmavau juos nuvažiuojančius. Bet nieko, dabar darau telefono imidžą į kompą, manau pavyks atstatyti.
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąNegyvai užtampyčiau po teismus.
26 metų Vytautas Lukaševičius peiliu visiškai be priežasties sunkiai sužaloja savo svečius.
Teismo nuomonė Vytautas nėra pavojingas visuomenei ir jam nereikalingas gydymas.
Išteisino, nes tuo metu buvo girtas ir neskyrė realybės nuo kompiuterinių žaidimų.
(Lrytas, Alfa, Delfi)
Iš kur toks pasitikėjimas teismais?
Comment
-
Parašė Saturn Rodyti pranešimą
Iš kur toks pasitikėjimas teismais?If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNa taip, liepė sėsti į jų automobilį, aš juos filmavau, liepė atiduot telefoną, klausiau kokiu pagrindu, sakė teisėto policininko reikalavimo nevykdymą pripaišys, tai atidaviau. 1 policininkas buvo išlipęs iš mašinos, tai tada ir ištrynė. Liko tik paskutinis video, kur nufilmavau juos nuvažiuojančius. Bet nieko, dabar darau telefono imidžą į kompą, manau pavyks atstatyti.
Comment
-
Iš serijos "nedirbsime, kol nėra kreipimosi raštu".
Mokomųjų vilkikų Liubeko gatvėje neliks?
https://www.atviraklaipeda.lt/2017/1...atveje-neliks/
„Jei nėra stovėjimą draudžiančių ar gyvenamosios zonos ženklų, kol kas nieko padaryti negalima. Tačiau pokyčius gali inicijuoti pati bendruomenė. Matomumo ribojimas yra labai stiprus argumentas. Reikėtų kreiptis raštu į Saugaus eismo komisiją arba į mus, ir klausimas bus svarstomas. Visai realu, kad būtų pastatytas ženklas, draudžiantis šioje vietoje stovėti sunkiasvoriam transportui arba bent jau horizontaliuoju ženklinimu būtų pažymėta vadinamoji salelė, kuri užtikrintų didesnį atstumą, kur nebūtų galima statyti automobilio“, – sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos viršininkas Mindaugas Džermeika.
- 1 patinka
Comment
Comment