Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tvarkau miestą. Parkavimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

Negali, Vidaus reikalų ministro įsakyme nr. 1V-1039 (https://e-seimas.lrs.lt/portal/legal...427/PlHBqRRHDF), 3 punkte nurodyti tik 8, jų nuomone, patys rimčiausi pažeidimai, dėl kurių galima keistis informacija tarp valstybių. Stovėjimo tvarkos pažeidimai į tai neįeina, net jei kalbame apie ES šalyje registruotą transportą.

3. Aprašas taikomas keičiantis duomenimis dėl šių, kitoje nei registravimo valstybė padarytų, kelių eismo saugumo taisyklių pažeidimų:

3.1. leidžiamo greičio viršijimas;
    3.2. važiavimas neužsisegus saugos diržo;
    3.3. važiavimas esant draudžiamam eismo reguliavimo signalui;
    3.4. vairavimas apsvaigus nuo alkoholio;
    3.5. vairavimas apsvaigus nuo narkotikų;
    3.6. važiavimas be apsauginio šalmo;
    3.7. važiavimas draudžiama juosta;
    3.8. neteisėtas naudojimasis mobiliuoju telefonu arba kitokiu ryšių įrenginiu vairuojant.
    Juokinga. Latvijoje mano drauga pagavo kamera virsijanti greiti - jis su FR numeriais - ir vistiek jam atsiunte bauda. Net Latviai sugeba susirasti zmogu kitoje EU salyje. Pagal kaip visi elgiasi su baudom, pagalvotum Lietuviai (tie kurie atsakingi uz vairavimo istatymus ir taisykles) darys viska kas tik imanoma kad nereiketu kazko bausti ar kazkaip ipareigoti zmones laikytis elemantariu vairavimu tasykliu. Visokios susiktos 'puse minimalios baudos' nesamones, dar tiek visokiu lengvatu nauju isleido del tarsiu automobiliu - dabar vietoi TA panaikinimo tiesiog ispejimai rasomi, kiek ten visokiu kameru prikiso i Sienamiesti atseit ziures ir skalpuos zmones kurie nepaiso kilpinio eismo o kameros dabar atseit testuojamos ir niekas jokiu baudu toliau negaus, biski pasninga ir zole nesimato tai irgi bausti negali nes nera irodymu kad ten zole po sniegu DDDDD. Vienu zodziu debilu saika.

Comment

Parašė MindesAcc Rodyti pranešimą
      Juokinga. Latvijoje mano drauga pagavo kamera virsijanti greiti - jis su FR numeriais - ir vistiek jam atsiunte bauda. Net Latviai sugeba susirasti zmogu kitoje EU salyje.
      Lietuvoje tas pats - 3.1. leidžiamo greičio viršijimas;

Comment

Nors ne parkavimo atvejis buvo registruotas, bet grynos temos tvarkaumiesta neradau
        2021 metų problema apie nuvirtųsį medį nebuvo atsakyta ir uždaryta, dabar staiga tapo nagrinėjama. Nu pi.iec
        Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Oi ten jie tų pranešimų šimtais per dieną gauna. Mano irgi ne visi išnagrinėti, bet dauguma taip.

Comment

Parkavimą išnagrinėja greitai, net jei ir 20 per dieną pateikiu, bet visus kitus tai mėnesiais vilkina. Geriausiai tai kai praneši apie statybininkus teršiančius aplinką, o gauni atsakymą po 2 mėnesių kad patikrino pariegųnas ir nerado pažeidimo. Nu taip, statybos jau spėjo pasibaigti kol jis patikrino.

Comment

O man kaip tik Perkūnkiemyje atsakė per kelias dienas ir kad nubaudė teršėjus. Bet čia jau gana seniai.

Comment

DomusPro praplesta e parkavimo vietu, ta proga pastatytas ir naujas stulpas, dabar du zenklai rodo ta pati. Panasu kad nauja zenkla suderint paprasciau, nei prie esamo pakeist tik lentele su atatinkamais metrais. Absurdas.
                Attached Files
                Paskutinis taisė mayro; 2024.09.29, 20:41.

Comment

Jei ženklas toliau nei 3 metria vidutinis vilniaus vairuotojas jo nemato.

Comment

Stotelės skirtingos, galimai atskiri projektai. Gal net atskiri įkrovimo operatoriai.
                    -

Comment

Parašė gerietis Rodyti pranešimą
                      Stotelės skirtingos, galimai atskiri projektai. Gal net atskiri įkrovimo operatoriai.
                      Bingo, plugshare rodo kad kairėj Spark'o AC, dešinėj El-Drive DC stotelės

Comment

Gavau šaukimą į teismą kaip liudininkas. Vienintelis variantas tai dėl pranešimo TvarkauMiestą. Bet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus? Bandžiau ieškoti per eTeismas.lt, bet ten man net neleidžia prisijungti, langelis ties mano vardu neaktyvus. Tik teismo tvarkaraštyje radau info, proceso dalyvis Viešoji Tvarka. Gal kas esat susidurę? Regis kitoje temoje kažkas aptarinėjo galimybę parašyti prašymą nagrinėti bylą nedalyvaujant, kadangi daugiau informacijos suteikti tikrai negalėsiu.

Comment

Parašė Suolas Rodyti pranešimą
                          Bet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus?
                          Šaukimai siunčiami pasirašytinai - tai jei "atėjo į paštą" reiškia, kad pasirašei gavęs - viskas ok.

Comment

Parašė Nitro Rodyti pranešimą

Šaukimai siunčiami pasirašytinai - tai jei "atėjo į paštą" reiškia, kad pasirašei gavęs - viskas ok.
                            Bet ten net nėra mano asmens kodo ar kažkokio kito id, tik vardas ir meilas. Kas bus, jei ateis du su tokiu vardu ir pavarde? Reikės parodyti meilo prisijungimą? O jei meilo mėnesį nebūčiau tikrinęs?

O ką reiškia "pasirašei gavęs"?

Comment

Bet ten net nėra mano asmens kodo ar kažkokio kito id, tik vardas ir meilas. Kas bus, jei ateis du su tokiu vardu ir pavarde? Reikės parodyti meilo prisijungimą? O jei meilo mėnesį nebūčiau tikrinęs?

O ką reiškia "pasirašei gavęs"?
                              Atėjo į el. paštą ar į fizinį, kur šaukimą įteikė pasirašytinai? Jei tik į el. paštą, tai laikyk, kad šaukimo negavai.

Comment

Gavau šaukimą į teismą kaip liudininkas. Vienintelis variantas tai dėl pranešimo TvarkauMiestą. Bet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus? Bandžiau ieškoti per eTeismas.lt, bet ten man net neleidžia prisijungti, langelis ties mano vardu neaktyvus. Tik teismo tvarkaraštyje radau info, proceso dalyvis Viešoji Tvarka. Gal kas esat susidurę? Regis kitoje temoje kažkas aptarinėjo galimybę parašyti prašymą nagrinėti bylą nedalyvaujant, kadangi daugiau informacijos suteikti tikrai negalėsiu.
                                liudininkai negali atsisakyti dalyvauti teismo posėdyje.
                                tai jei atėjo šaukimą, jame ir turi būti parašytos detalės (kur kas dėl ko), bei kontaktai.

Comment

Jei ką, man sakė teisėja, kad teisme galima dalyvauti nuotoliniu. (Buvau neseniai teisme dėl metalinio garažo : ) )

Comment

Parašė KEdas Rodyti pranešimą

Atėjo į el. paštą ar į fizinį, kur šaukimą įteikė pasirašytinai? Jei tik į el. paštą, tai laikyk, kad šaukimo negavai.
                                    Kolkas tik į el paštą, todėl ir atrodo baisiai keistai.. Kažkokios sekretorės ar padėjėjos tekstas ir skanuotas dokumentas.

Comment

Parašė Premier Rodyti pranešimą

liudininkai negali atsisakyti dalyvauti teismo posėdyje.
                                      tai jei atėjo šaukimą, jame ir turi būti parašytos detalės (kur kas dėl ko), bei kontaktai.
                                      Yra bylos numeris, tačiau nepavyko rasti, kur patikrinti kas čia ir apie ką. Yra eTeismai, bet ten neleidžia prisijungti.

Comment

Nors 74 str. | Lietuvos Respublikos administracinių bylų teisenos įstatymas yra įdomus punktas.
                                        Click image for larger version

Name:	Screenshot_20241011-193819.png
Views:	310
Size:	146,0 kB
ID:	2158205

​​Nebent pranešimo pateikimas Tvarkau Miestą reiškia sutikimą siųsti viską e paštu.

Comment

Parašė abruo Rodyti pranešimą
                                          Net jei tas pats nestato, vietoj jo tuoj pastato kitas. Galiausiai nusviro rankos.
                                          Iš asmeninės patirties - reikia nenuleisti rankų maždaug metus, kad prasisuktų ratas ir visi parkuotojai gauna po bent vieną baudą. Tada užtenka tik palaikomųjų darbų - susiųsti visus tuos, kurie kątik atsikraustė arba nusipirko naują mašiną.

Comment

Working...
                                          X