Parašė dondc
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąIš fabijoniškių FB
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąIš fabijoniškių FB
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąepolicijoje jau porą savaičių negaliu priduoti vis besikaupiančio sąrašo šaligatvinių ir žolinių - pamiršo susimokėti už žemėlapį? Ar čia tik man šitaip? Adresų paieška, kuri ir per google, taip pat neveikia.
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Gal galėtų kas nors patvirtinti ar paneigti? Įdomu sužinoti ar tik pas mane šitaip, ar aplamai epolicija jau kokį mėnesį neveikia.
Yup, web ne amzinas, viskas reikalauja prieziuros..
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
nera tiesiogines nuorodos ne po loginu?
Comment
-
Parašė Vištagalvis Rodyti pranešimąO kam jums tas žemėlapis? Man jokio žemėlapio net nerodo (nežinau kodėl, gal koks uBlock'as kažkodėl išima ar kad pas mane senas Firefox'as) ir tiesiog vedu artimiausio namo adresą ir viskas išsisiunčia.
Šiaip visada maniau kad naudojant „žinomas tikslus įvykio adresas“ vis tiek naudoja googlo paslaugą iškoduoti adresą į koordinates, tačiau dabar matau kad veikia ir be googlo. Ačiū, puikus išsigelbėjimas.
- 2 patinka
Comment
-
Paskutiniu metu šiek tiek vaikštinėju pėsčiomis arba važinėju dviračiu po Vilnių ir per paskutines porą savaičių per Tvarkaumiesta suregistravau ~40 neeksploatuojamų mašinų vos keliose vietose. Net nebandydamas to daryti ir neturėdamas tikslo ieškoti apleistų mašinų. Tiesiog šiaip einant gatve ar pro kokį kiemą kartais pasidaro akivaizdu, kad mašina apleista. Imho, Vilniuje prasinešus pro daugiabučių kiemus ir nemokamas aikšteles rastume kažkur tarp 1000 ir 2000 tokių mašinų, kas yra gana žiauru. Vilnius realiai tapęs vienu dideliu šrotu. Tai čia jei kam įdomu ir rūpi, siūlyčiau atkreipti dėmesį ne tik į įprastus su parkavimu susijusius KET pažeidimus, bet ir apleistas mašinas, kurių knibžda ant kiekvieno kampo.
- 11 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąDeja jas gana sunku išprašyti. Dėl vienos tokios netoli manęs kovojau daugiau nei 6 mėn kol galiausiai išvežė. Nors jau nuo pat pradžių patvirtinio kad TA nebegalioja.
- 5 patinka
Comment
-
Beje, šiandien sulaukiau skambučio iš Viešosios tvarkos. Panašu, kad truputuką sujudinau kažką susijusio su jų darbo krūviu ar procesais, ar dar kažkuo. Tiesą sakant, nelabai supratau jų skambinimo tikslo, bet visgi buvo malonu, kad reaguoja, nors ir truputį keista forma
Paaiškino man kaip veikia "patikrinimas" po to, kai savininkui nurodoma patraukti nenaudojamą mašiną iki konkrečios datos. Tai, pasirodo, jie tikrinti patys kaip ir neina, o laukia, kol pats savininkas praneš, kad patraukė mašiną (!!!) arba... kol pranešėjas (t.y. literaliai bet kas kitas) jiems apie tai praneš. Patys matomai neturi sistemos automatiškai tikrinti visus tokius atvejus ir, kaip supratau, nieko daugiau ir nebetikrina, kol kas nors vėl nepasiskundžia. O kadangi beveik niekas nesiskundžia, tai nieko ir nereikia daryti. Kaip supratau, bent jau iki šiol, kol nepradėjau dešimtimis per dieną raportuoti šrotus per Tvarkaumiesta.
Dar lyg tarpo kitko, man neklausiant, bandė pasakoti apie tokių automobilių savininkų gyvenimo peripetijas, kurios man visiškai nėra įdomios: kas "šalia garažiuko mašiną pasistatė", arba "kas dirba vilkiko vairuotoju ir ilgai nebūna namie" ir t.t. Na tiesiogiai to nesakė, bet suprask visko gi būna, ir gal nereiktų taip jau smarkiai pranešinėti apie visus tuos šrotus, kurie mėtosi visur Vilniuje. Galimai gal net išvis nereiktų pranešinėti? Tai aš iš savo pusės, taip pat to tiesiogiai nepasakydamas, daviau suprasti, kad taip tikrai nebus ir kad mielai siųsiu jiems sąrašus mašinų, kol išvalysim visą Vilnių nuo šrotyno
Dar pasiūlė jiems "geriau paskambinti" radus nenaudojamą mašiną, o ne raportuoti per Tvarkaumiestą. Tai sutarėm, kad gal aš visgi geriau jiems tiesiog nusiųsiu emailą su tokių mašinų sąrašu, nes skambinti kokius 30 kartų vien tik išėjus po darbo pasivaikščioti nebūtų labai efektyvus laiko leidimas iš mano pusės. Na bet sutarėm, kad aš jiems siųsiu mašinų sąrašus, o jie jau ten kažką darys, dės baudas, nutempinės ir t.t.
Anyway, kaip supratau, truputį pistelėjau į biškutį užpelkėjusią sritį, kurioje, tikėtina, buvo nusistovėjęs kokius 10x mažesnis darbo intensyvumas, nei iki šiol.Paskutinis taisė John; 2024.05.24, 13:04.
- 18 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą, truputį pistelėjau į biškutį užpelkėjusią sritį, kurioje, tikėtina, buvo nusistovėjęs kokius 10x mažesnis darbo intensyvumas, nei iki šiol.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąDar lyg tarpo kitko, man neklausiant, bandė pasakoti apie tokių automobilių savininkų gyvenimo peripetijas, kurios man visiškai nėra įdomios: kas "šalia garažiuko mašiną pasistatė", arba "kas dirba vilkiko vairuotoju ir ilgai nebūna namie" ir t.t. Na tiesiogiai to nesakė, bet suprask visko gi būna, ir gal nereiktų taip jau smarkiai pranešinėti apie visus tuos šrotus, kurie mėtosi visur Vilniuje. Galimai gal net išvis nereiktų pranešinėti? Tai aš iš savo pusės, taip pat to tiesiogiai nepasakydamas, daviau suprasti, kad taip tikrai nebus ir kad mielai siųsiu jiems sąrašus mašinų, kol išvalysim visą Vilnių nuo šrotyno
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPaskutiniu metu šiek tiek vaikštinėju pėsčiomis arba važinėju dviračiu po Vilnių ir per paskutines porą savaičių per Tvarkaumiesta suregistravau ~40 neeksploatuojamų mašinų vos keliose vietose. Net nebandydamas to daryti ir neturėdamas tikslo ieškoti apleistų mašinų. Tiesiog šiaip einant gatve ar pro kokį kiemą kartais pasidaro akivaizdu, kad mašina apleista. Imho, Vilniuje prasinešus pro daugiabučių kiemus ir nemokamas aikšteles rastume kažkur tarp 1000 ir 2000 tokių mašinų, kas yra gana žiauru. Vilnius realiai tapęs vienu dideliu šrotu. Tai čia jei kam įdomu ir rūpi, siūlyčiau atkreipti dėmesį ne tik į įprastus su parkavimu susijusius KET pažeidimus, bet ir apleistas mašinas, kurių knibžda ant kiekvieno kampo.Paskutinis taisė Valandininkas; 2024.05.24, 13:26.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąLabai įdomus gyvenimo peripetijų traktavimas iš jų pusės. Neeksploatuojamas automobilis, tai toks, kuris atitinka bent vieną požymį: išregistruotas, be TA, neturi draudimo ir pan. Jeigu automobilis registruotas, su TA ir apdraustas, tai niekas nedraudžia jo laikyti kažkur pastatyto. Tik kaip kažkas išvažiavęs į reisą ar pasistatęs prie garažo sugeba jį paversti nebeeksploatuojamu.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Valandininkas Rodyti pranešimą
Kažkada svarsčiau, ar tas klausimas man, kaip neturinčiam automobilio, turėtų rūpėti. Nusprendžiau, kad ne ir toliau pranešu tik stovinčius ant žolės, šaligatvio ir pan. Ta prasme, žinoma, daryčiau gerą darbą pranešdamas apie stovinčius šrotus, bet čia pirmiausia turėtų būti „nežinančių, kur parkoci“ rūpestis. Gal po kelių baudų vienas kitas supras, kad vietoj žolės maurojimo galima tiesiog paprašyti išvežti pusmetį stovintį šrotą ir atsistot jo vietoje.
- 8 patinka
Comment
Comment