Parašė Arunasx
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
- 1 patinka
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Negalima įvesti visiems privalomą "asmeninį parkingą"?
Automobilių mokesčio neįvedė - žmonės turi daug laisvų pinigų, o poreikis kažkokiai civilizuotai sistemai lyg ir yra.
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTiesiog mokestis už parkingą visame mieste. Jau tai būtų neblogas pajamų šaltinis, kad ir taikant nedideles kainas. Plius padėtų reguliuoti automobilių kiekį.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBet aš kalbu specifiškai apie "nėra kur parkoti" kontingento požiūrį į nenaudojamų laužų sandėliavimą viešose vietose. Kas jau kas, bet būtent jie turėtų būti labiausiai suinteresuoti, kad tokie laužai jiems atlaisvintų kiemų parkingus, bet jie dažniausiai yra PRIEŠ jų nutempinėjimą
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Pernai pagaliau buvo atidaryta ilgai įrenginėjama Vingrių purvo aikštelė. Pastaruoju metu ji intensyviai naudojama. O jeigu rimtai, į pranešimus apie niokojamą skverą sulaukiu debiliškus atsakymus - Nuotraukose nesimato kelio ženklo draudžiančio parkuotis, dėl sniego, neaišku kokia danga ir pan. Kokie dar kelio ženklai skvere pievoje? Kaip jiems išaiškinti kad ant pievos galima tik per šaligatvį atvažiuoti. Ir apskritai jie ką į google maps ar savo žemėlapiais negali pažiūrėti, kokia infrastruktūra yra toje vietoje.
Man apskritai kyla klausimas ar Tvarkau Vilnių yra veiksminga. Kai kurias mašinas beveik kiekvieną dieną priduodu, kad parkuojasi ant šaligatvio, baudų jau dešimtimis turėtų turėti. Negi į jas nekreipia dėmesio? Man labiau atrodo, kad jų tiesiog negauna, nors atsakymas iš Tvarkau Vilnių visada yra kad perduota administracinei teisenai vykdyti.
- 10 patinka
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimąSame. Nematau jokių įrodymų, jog TvarkauMiestą veikia. Epolicija tikrai veikia, bet dabar ten paduoti veik neįmanoma, tad nepasivarginu įkelti tik pačių nagliausių pažeidėjų.
Comment
-
Parašė Riedutis Rodyti pranešimą
O kas su epolicija dabar?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Riedutis Rodyti pranešimą
O kas su epolicija dabar?
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąMan apskritai kyla klausimas ar Tvarkau Vilnių yra veiksminga. Kai kurias mašinas beveik kiekvieną dieną priduodu, kad parkuojasi ant šaligatvio, baudų jau dešimtimis turėtų turėti. Negi į jas nekreipia dėmesio? Man labiau atrodo, kad jų tiesiog negauna, nors atsakymas iš Tvarkau Vilnių visada yra kad perduota administracinei teisenai vykdyti.
Dėl žiemos ir sniego, taip, problema yra, todėl stengiuosi rasti kitus būdus, ar tai matosi šaligatvio bortelis (jei nuotruakoje matosi tada baudžia, bent jau taip pasakojo telefonu), ar tai pastatyta vertikaliai gatvei o tam aišku ženklo nėra.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimąSame. Nematau jokių įrodymų, jog TvarkauMiestą veikia.
Comment
-
Taip pat abejoju ar tvarkau miesta veikia. Tokioje vietoje, kur vairuotojai naglai palieka masinas, gal 50 kartu sukeliau per tvarkau miesta. 0 rezultato, toliau statoma tos pacios masinos, o ten jau teslynai. O uzpildzius apie problema ir kad ten nepriziurima tvarka - visuomet sulaukiu VMS idiotu atsakymu. Gaila, kad protiniai invalidai ten dirba.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Kaid Rodyti pranešimąO gal tokių atvejų skambinti į viešąją tvarką ir tegu jie aiškinasi?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąGal kas žino, kaip ten su baudomis už neteisėtą parkavimą neįgaliųjų vietose? Ar baudos padidėjo, kaip buvo rašoma? Turiu vieną vietą, kur "bet tai kūr man parkoci" fauna įsisiko į porą neįgaliųjų vietų netoli namų.
- 1 patinka
Comment
Comment