Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Gatvių valymas pavasarį
Collapse
X
-
Parašė Martynasb Rodyti pranešimą
Šiaip įdomu, kad gatves valo nakti, apie 00-1, bentjau Lazdynuose, o triukšmas tai nemenkas kyla nuo to siurblio.
-
Na, kai pro mane važiuoja Viršuliškėse - tai garsas nėra nepakenčiamas. T.y. naktį, kai visiškai tylu ir langai uždarysi, girdisi vos vos. Aišku, mano langai ne prie pat gatvės, bet vistiek..
Kitas dalykas, aš pats traktoriaus tokio niekada nemačiau. Aišku, nesakau, kad šis atvejis netikras. Spėju, kad tai buvo pirmas ir paskutinis toks pabandymas
P.S. Kiek mačiau, tai ir dienos metu važinėja siurbliai.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa, kai pro mane važiuoja Viršuliškėse - tai garsas nėra nepakenčiamas. T.y. naktį, kai visiškai tylu ir langai uždarysi, girdisi vos vos. Aišku, mano langai ne prie pat gatvės, bet vistiek..
Kitas dalykas, aš pats traktoriaus tokio niekada nemačiau. Aišku, nesakau, kad šis atvejis netikras. Spėju, kad tai buvo pirmas ir paskutinis toks pabandymas
P.S. Kiek mačiau, tai ir dienos metu važinėja siurbliai.
Comment
-
Vilniuje susidūrė trys transporto priemonės: žuvo BMW vairuotojas
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...58492#_?copied
Net nežinau kokių komentarų reik, kai aplinkkelyje dienos metu valoma trečia eismo juostą be jokių įspėjamųjų ženklų.
Paskutinis taisė Kaid; 2022.03.25, 13:42.
Comment
-
1. Skiriamieji ženklai matosi, bet jų nepakankamai.
2. Kokiu greičiu reikia važiuoti, kad taip išsitaškyt?
3. Rašoma, kad nematė dėl saulės, bet saulė tai į kitą pusę šviečia (iš nuotraukų žiūrint, tai važiavo nuo Lazdynų link Pašilaičių). Net nuotraukose matosi, kad šešėliai yra į šoną nuo automobilių, o ne į priekį.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąVažiavo šiaurės kryptimi, iš kur ten saulė? Šiaip tai ten yra bepročių skraidančių net apie 160-170 km/h.
Kelyje leistinas 90 km/h greitis, o valytojas sugalvoja su savo šluota trečiąja juosta 10 km/h greičiu krutėt. Be jokių lydinčių mašinų, nukreipiančių eismą.
Kokio proto reikia būt, kad priimti tokius sprendimus? Kiek pamenu, jau buvo praktika tokius darbus vykdyti naktim - rodos dar pernai intensyvaus eismo gatves naktimis plovė.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimą
Dienos metu ten ir norėdamas iki tiek neįsibegėsi - nereikia skleist erezijų.
Baltas Volvo XC60 dažnai ten prasineša.
Aišku, pristabdo, jei mato kliūtis.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimąDienos metu ten ir norėdamas iki tiek neįsibegėsi - nereikia skleist erezijų.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Tikėtina, kad BMW trečia juosta lenkė lochučių srautą. Srautas ~110-120 km/h. Tai BMW greitis drąsiai galėjo būti 140-150 km/h.
Aišku, tai tikrai nepateisina 30+ km/h greičio viršijimo.
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimą
Dienos metu ten ir norėdamas iki tiek neįsibegėsi - nereikia skleist erezijų.
Kelyje leistinas 90 km/h greitis, o valytojas sugalvoja su savo šluota trečiąja juosta 10 km/h greičiu krutėt. Be jokių lydinčių mašinų, nukreipiančių eismą.
Kokio proto reikia būt, kad priimti tokius sprendimus? Kiek pamenu, jau buvo praktika tokius darbus vykdyti naktim - rodos dar pernai intensyvaus eismo gatves naktimis plovė.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kaid Rodyti pranešimąŽmogus žuvo, o jūs čia pilat visą purvą ant žuvusiojo... nežinodami aplinkybių
Kokioj civilizuotoj šaly gali važiuoti spec. transportas 9 kart lėčiau nei leistina, be bent kažkokių ryškių ir matomų ženklų???
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
O kas čia? Yra ir švyturėliai, ir ženklai. Ko dar reikia?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąTai kad atvirkščiai, srautas ten dažniausiai laikosi 80-90, o šiomis dienomis, kai paskelbta apie padidintą greičio kontrolę, tas greitis ten dar mažesnis.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Važiavau nedaug iki to įvykio. Prieš mane buvo sunkiasvorė mašina antroj eilėj, kuri dengė vaizdą priekyje. Persirikiavau į trečia eilę, kad aplenkčiau. Visa laimė, kliūtis buvo toliau, spėjau sureaguoti ir grįžt į antrą eilę. Taip kad jo, jei kas lėkė stipriai viršydamas greitį, išvis blogai, bet ir ant 90kmh įsimūryt ten būtų liūdna. Tikrai tokiam kelyje nesitiki tokiu atveju kliūties. Ir tie ženklai ant mašinos saulėtu oru visiškai neišsiskiria
- 2 patinka
Comment
Comment