Praėjo šiek tiek daugiau nei du mėnesiai ir K. Petrausko gatvėje jau klojamas asfaltas:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] K.Petrausko g. rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąTuoj Kauno vandenys išraus
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąTuoj Kauno vandenys išraus
Comment
-
Parašė evil Rodyti pranešimąLabai tikiuosi, kad niekam ten nagų kišt greitu laiku neprireiks, nes išilgai gatvės eina tik naujai nutiesta lietaus kanalizacija, o nuotekos, vandentiekis ir panašai kerta šią atkarpą tik ties Aukštaičių/K. Petrausko sankryža.
Tas pat buvo su Vydūno alėja. dabar jau kasinėja Skuodo g. kalną.
Comment
-
Sveiki forumiečiai,
Norėjau paklausti dėl Kauno vandenų ar kitų įmonių, nėra kokių nors miesto savivaldybės taisyklių ar įsakymų. Kad negalima vykdyti kasinėjimo, planinio remonto ar keitimo darbų, visiškai naujai pakloto asfalto vietoje ateinančius penkerius metus nekalbu apie avarines situacijas kurios pasitaiko?
Ačiū už atsakymą:-)
Comment
-
Sakykit ką norit, bet Kaunas neturi aiškios vizijos ir taip mane stebina. Eilinė nesąmonė- Parodos g. ir dalyje Petrausko g. šviestuvai LEDiniai, dabar likusioje dalyje išvis sumontuoti panašaus į seno dizainos šviestuvai, apie Juozapavičiaus pr. lempų niūrią spalvą net nekalbu. Aš jau įsivaizduoju kokie šviestuvai bus Savanorių estakadoje, jaučiu halogeniniai išvis.
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąSakykit ką norit, bet Kaunas neturi aiškios vizijos ir taip mane stebina. Eilinė nesąmonė- Parodos g. ir dalyje Petrausko g. šviestuvai LEDiniai, dabar likusioje dalyje išvis sumontuoti panašaus į seno dizainos šviestuvai, apie Juozapavičiaus pr. lempų niūrią spalvą net nekalbu. Aš jau įsivaizduoju kokie šviestuvai bus Savanorių estakadoje, jaučiu halogeniniai išvis.
Idomios foto, kad nera sudeti kelio bortai, o asfaltas paklotas. Tai kazin kaip dabar bordiurus sudes? Pjaus lygiai krasta asfalto su sniuru?
Comment
-
Parašė bakenonas Rodyti pranešimą
Idomios foto, kad nera sudeti kelio bortai, o asfaltas paklotas. Tai kazin kaip dabar bordiurus sudes? Pjaus lygiai krasta asfalto su sniuru?
Beje - borteliai jau dedami, straipsnyje yra nuotraka: http://kauno.diena.lt/naujienos/kaun...0#.U4bpsKJpflU
Comment
-
K. Petrausko gatvės rekonstrukcija bus baigta anksčiau nei planuota
http://kaunas.lt/index.php?2953131257
Comment
-
Parašė Krokas Rodyti pranešimąIš nuotraukų matyt, kad deda senus bordiūrus apdaužytus*censored*
Comment
Comment