Parašė digital
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus gatvių apšvietimo sistemos modernizavimas
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąGal tiesiog nėra viskas baigta ir galutinai pajungta? Nes be šviestuvų atnaujinimo gi yra numatyta/daroma pastočių, transformatorinių (tiksliai neatsimenu tų visų terminų) ir pan. atnaujinimai.
Bet pranešti aišku reikia, gal pateiks atsakymą kas ir kaip.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNe LED šviestuvų atveju problema būtų sprendžiama labai paprastai ir pigiai - pakeičiant lemputę.
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Didelė dalis šviestuvų genda, ir tas pastebima visuose miestuose. Nėra ko tikėtis iš kinietiškų ar lenkiškų pigiausių LED'ų.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Genda beveik išskirtinai maitinimo blokas. Patys šviesos diodai neperdega taip greitai.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Genda beveik išskirtinai maitinimo blokas. Patys šviesos diodai neperdega taip greitai.
Comment
-
Atkreipiau ir aš, kad bent jau kur aš gyvenu, kai buvo senos natrio lempos tai sugedusį šviestuvą tekdavo matyti žymiai rečiau, bet kai sudėjo LED, tai greitai atkreipiau dėmesį, kad kas antras šviestuvas neveikia kai kuriose gatvėse, labiausiai ten, kur nauji LED buvo sudėti ant senų atramų.
Parašė John Rodyti pranešimą
Reportinau. Bet panašu, kad situacija yra panaši visame Vilniuje. Ar galima tiesiog reportinti visą Vilnių?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąGal tiesiog nėra viskas baigta ir galutinai pajungta? Nes be šviestuvų atnaujinimo gi yra numatyta/daroma pastočių, transformatorinių (tiksliai neatsimenu tų visų terminų) ir pan. atnaujinimai.
Bet pranešti aišku reikia, gal pateiks atsakymą kas ir kaip.
Matyt laukia, kol koks stulpas visgi ką nors užmuš.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąŠtai kaip veikia naujai įrengtas apšvietimas kai kuriose Vilniaus vietose
Upės g. veikia kas kelintas šviestuvas. Kai kur veikia daugiau. Wtf?
Comment
-
Esu kreipęsis dėl apšvietimo į VMS, buvo nurodyta info perduoti: UAB „Vilniaus apšvietimas“ avarinę – dispečerinę tarnybą (visą parą) tel. 868617097 arba el. paštu dispecerine@vilniausapsvietimas.lt.Aviate, navigate, communicate
- 2 patinka
Comment
-
Tai pateikia
Matyt laukia, kol koks stulpas visgi ką nors užmuš.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Man dėl šito jau išvis dvi savaites nieko neatrašo.
Comment
-
Man irgi, po to, kai dar kartą parašiau ir paprašiau neatsikalbinėti.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąO tikrai čia statybinio transporto kaltė? Tiesiog šis stulpas nuo pat jo pastatymo buvo pastebimai kreivas
Comment
-
Nebuvo. Vieną dieną pasidarė ir tiesiai prieš įvažiavimą į statybvietę.
Parašė ttttt Rodyti pranešimąO čia ne nuotrauka kreiva, o jie taip pastatė stulpą.
Comment
Comment