Šiaip apšvietimo sistema gi yra išmani, kiekvienas šviestuvas turi siųstuvą, tad pagal viską dispečerinė turi matyti gedimus naujai suremontuotose šviestuvuose. Gal tiesiog fiziškai nespėja keisti jų?
Gal tiesiog nėra viskas baigta ir galutinai pajungta? Nes be šviestuvų atnaujinimo gi yra numatyta/daroma pastočių, transformatorinių (tiksliai neatsimenu tų visų terminų) ir pan. atnaujinimai.
Bet pranešti aišku reikia, gal pateiks atsakymą kas ir kaip.
Gal tiesiog nėra viskas baigta ir galutinai pajungta? Nes be šviestuvų atnaujinimo gi yra numatyta/daroma pastočių, transformatorinių (tiksliai neatsimenu tų visų terminų) ir pan. atnaujinimai.
Didelė dalis šviestuvų genda, ir tas pastebima visuose miestuose. Nėra ko tikėtis iš kinietiškų ar lenkiškų pigiausių LED'ų.
Genda beveik išskirtinai maitinimo blokas. Patys šviesos diodai neperdega taip greitai.
Taip, bet maitinimo bloko keitimas būtų brangesnis reikalas, nei nupirkti naują lemputę, nes jie dažnai būna gamykliškai sulituoti kartu. Arba pirkti ne kinietišką šlamštą kur normalesni maitinimo blokai.
Atkreipiau ir aš, kad bent jau kur aš gyvenu, kai buvo senos natrio lempos tai sugedusį šviestuvą tekdavo matyti žymiai rečiau, bet kai sudėjo LED, tai greitai atkreipiau dėmesį, kad kas antras šviestuvas neveikia kai kuriose gatvėse, labiausiai ten, kur nauji LED buvo sudėti ant senų atramų.
Tai pateikia
Matyt laukia, kol koks stulpas visgi ką nors užmuš.
Esu kreipęsis dėl apšvietimo į VMS, buvo nurodyta info perduoti: UAB „Vilniaus apšvietimas“ avarinę – dispečerinę tarnybą (visą parą) tel. 868617097 arba el. paštu dispecerine@vilniausapsvietimas.lt.
Nebuvo. Vieną dieną pasidarė ir tiesiai prieš įvažiavimą į statybvietę.
Na kad buvo, ir dar balandį... Dabar tik dar labiau pakrypo. Na bet nieko, japonų turistams patiks, bus naujas landmarkas, galės fotkintis tipo laiko, kaip Pizos bokštą.
Japonai bardako nemėgsta, ne taip kaip posovietinių kraštų (pvz. rusų) komedijų šou, kurie galės daryt Vilnius vs. Talinas palyginimus, imant įvairius elementus, kad ir šį stulpą.
Comment