Paco 13
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus šaligatviai ir pėsčiųjų takai
Collapse
X
-
spekas. Nesuprantu kodėl jautiesi dėkingas tam šūdmaliui Povilui Stelmokui, kai ir taip visą darbą atlikai už jį ir dar turėjai gaišti savo laiką, kad nedarytų jo stumiamų kvailysčių. Čia Stokholmo sindromas ar yra objektyvių priežasčių manyti, kad Stelmokas padėjo pokyčiams, o ne jiems trukdė?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąPaco 13
- 1 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąRangovas pasakė labai įdomų dalyką. Sako: mes išvis neturėtume galvos sukti kaip kiekvienoje atkarpoje padaryti, kad būtų kuo geriau. Mums turėtų būti duota schema pagal kurią mes tiesiog vykdytume darbus ir viskas. Sako mes nesuprantame kodėl Vilniuje taip organizuojami gatvių remontai ir patys suprantame, kad negerai darome kuomet sovietinis palikimas tieisog atnaujinamas, o gatvės sprendiniai nepritaikomi prie šuolaikinių poreikių ir STR.
Tad padariau išvadą, kad mano parengta schema stipriai prisidėjo kad būtų atlikta tai kas atlikta, nes rangovui tiesiog buvo perduota schema ir jis pagal ją dirbo.
Man yra tekę tik su grinda objekte bendrauti, tai visada atrodydavo, jog aš jiems trukdau ir jie ant visko **** dėję. Ne veltui gal savivaldybės įmonė.
Bet iš kitos pusės, tikrai... kodėl visuomenė turi rodyti kaip dirbti ir kaip gerinti aplinką, o ne atvirkščiai...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė KEdas Rodyti pranešimąspekas. Nesuprantu kodėl jautiesi dėkingas tam šūdmaliui Povilui Stelmokui, kai ir taip visą darbą atlikai už jį ir dar turėjai gaišti savo laiką, kad nedarytų jo stumiamų kvailysčių. Čia Stokholmo sindromas ar yra objektyvių priežasčių manyti, kad Stelmokas padėjo pokyčiams, o ne jiems trukdė?
Bent šiuo atveju iš Stelmoko pusės buvo nors toks spindulys didelėje tamsos jūroje. O bendrai paėmus, taip, labai gaila, bet Stelmokas yra pilnai sugriovęs savo reputaciją mano akyse. Linkiu jam pasikeisti, nes tai būtų į naudą ir jam, ir miestui, ir man.Paskutinis taisė spekas; Šiandien, 14:40.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Čia sakyčiau gavosi blogiau nei buvo. Takas anksčiau bent vizualiai nenutrūko dėl trinkelių, dabar nutrūksta visomis prasmėmis
Comment
-
Parašė Kaid Rodyti pranešimą
Wow, įdomu, koks tai rangovas?
Man yra tekę tik su grinda objekte bendrauti, tai visada atrodydavo, jog aš jiems trukdau ir jie ant visko **** dėję. Ne veltui gal savivaldybės įmonė.
Bet iš kitos pusės, tikrai... kodėl visuomenė turi rodyti kaip dirbti ir kaip gerinti aplinką, o ne atvirkščiai...
Pradedant bendrauti reikia labai ramiai, pagarbiai pradėti pokalbius, nes žmonės pavargę, įsitempę, matosi, kad juos vejoja po miestą, tad dar kokie papildomi ''aiškintojai'' iš pašalės jiems manau ne kažką. Jei užsimezga pokalbis - verta gan gerai žinoti infros įrengimo principus, kad matytų, kad nusimanai ką kalbi, nes kitu atveju manau nebebendraus ir suprantama kodėl. Taip pat padeda jei pasiūlai sprendimus, kurie paprastina jų darbą - tokių sprendimų Paco g ne vieną jiems pateikiau.
Beje, man rangovo atstovas (darbų organizatorius) padėkojo už schemą, nes sakė va mum labai naudinga, nes aišku kur ką daryti ir nereikia prisiminti kiekvieno kampo ką savivaldybė kaip sakė daryti.
- 1 patinka
Comment
-
O šiaip tai žinoma - savivaldybės darbuotojai gauna pinigus iš mokesčius sumokėjusių žmonių (biudžetininkų sumokami mokesčiai nesiskaito, ness jie mokami nuo mokesčiu mokėtojų pinigų sumos), sabotuoja ir kenkia mokesčių mokėtojams atlikdami barbarizmus viešojoje infrastruktūroje, o tada tie patys mokesčių mokėtojai dar nemokamai dirba jų darbą. Ėmiausi šio darbo, nes man visiškai nepriimtina jei būtų sugadinta Paco gatvė - aš laukiau šių darbų apie 20 metų, tad...
- 2 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąRangovas pasakė, kad mums taip nurodė daryti (suprask - Stelmokas) ir nebėjo į kalbas. Stelmokas mėgsta tokius ''sprendimus'' - juos padarė ir Pavasario g, ir Saulės g.
- 1 patinka
Comment
-
Konstitucijos pr. šaligatvis. Asfaltuoti ok būklės važiuojamąją dalį pinigų ir medžiagų užteko, o šaligatviui nebeliko. Per tvarkaumiesta paprašiau bent jau pastatyti įspėjimus apie pavojingą šaligatvį, iki kol pavyks jį kada nors tolimoje ateityje sutvarkyti
https://tvarkaumiesta.lt/pranesimai/403245
- 2 patinka
Comment
Comment