Paco 13
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus šaligatviai ir pėsčiųjų takai
Collapse
X
-
spekas. Nesuprantu kodėl jautiesi dėkingas tam šūdmaliui Povilui Stelmokui, kai ir taip visą darbą atlikai už jį ir dar turėjai gaišti savo laiką, kad nedarytų jo stumiamų kvailysčių. Čia Stokholmo sindromas ar yra objektyvių priežasčių manyti, kad Stelmokas padėjo pokyčiams, o ne jiems trukdė?
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąPaco 13
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąRangovas pasakė labai įdomų dalyką. Sako: mes išvis neturėtume galvos sukti kaip kiekvienoje atkarpoje padaryti, kad būtų kuo geriau. Mums turėtų būti duota schema pagal kurią mes tiesiog vykdytume darbus ir viskas. Sako mes nesuprantame kodėl Vilniuje taip organizuojami gatvių remontai ir patys suprantame, kad negerai darome kuomet sovietinis palikimas tieisog atnaujinamas, o gatvės sprendiniai nepritaikomi prie šuolaikinių poreikių ir STR.
Tad padariau išvadą, kad mano parengta schema stipriai prisidėjo kad būtų atlikta tai kas atlikta, nes rangovui tiesiog buvo perduota schema ir jis pagal ją dirbo.
Man yra tekę tik su grinda objekte bendrauti, tai visada atrodydavo, jog aš jiems trukdau ir jie ant visko **** dėję. Ne veltui gal savivaldybės įmonė.
Bet iš kitos pusės, tikrai... kodėl visuomenė turi rodyti kaip dirbti ir kaip gerinti aplinką, o ne atvirkščiai...
Comment
Comment