Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus šaligatviai ir pėsčiųjų takai
Collapse
X
-
Atsiprašau, kad nuotraukos nenuosekliai - neradau kaip forume įmetant iškart kelias foto jas padaryti paeiliui, nors ir užvardinau 01, 02 ir t.t..
Šiai dienai darbas baigtas. Sekantis darbas - išsiuntinėti visą medžiagą kiek galima kam daugiau: meras, VMS administracijos vadovas, žurnalistai, dar kas nors...
Medžiaga buvo kurta kuo platesniam platinimui.
Tokio masto beprotystė padaryta... kiek pinigų išmesta... Bet ne pinigų net labiausiai gaila. Aš bijau, kad visas šitas košmaras stovės dešimtmečiais ateinančiais. O šitos gatvės buvo netvarkytos (šaligatviai tai tikrai) apie 30 metų. Patikėkik, aš ne vieną šių gatvių mačiau prieš minimum 25 metus ir atsimenu kaip buvo...
PS.
Neveikia nuorodos į konkretų forumo postą. Pvz: bandau nukopijuoti 1305 posto nuorodą, kad į jį būtų galima linkinti, bet mane permeta tik į 65 diskusijos puslapį keliolika postų atgal...
Update 2019 12 18
nuoroda jau veikia forume ir pataisyta PDF'ePaskutinis taisė spekas; 2019.12.18, 13:44.
- 13 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąKirkuto alėja
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Kam čia išvis parkavimas abiejose pusėse? Pilnai pakaktų vienos pusės.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąAtsiprašau, kad nuotraukos nenuosekliai - neradau kaip forume įmetant iškart kelias foto jas padaryti paeiliui, nors ir užvardinau 01, 02 ir t.t..
Šiai dienai darbas baigtas. Sekantis darbas - išsiuntinėti visą medžiagą kiek galima kam daugiau: meras, VMS administracijos vadovas, žurnalistai, dar kas nors...
Medžiaga buvo kurta kuo platesniam platinimui.
Tokio masto beprotystė padaryta... kiek pinigų išmesta... Bet ne pinigų net labiausiai gaila. Aš bijau, kad visas šitas košmaras stovės dešimtmečiais ateinančiais. O šitos gatvės buvo netvarkytos (šaligatviai tai tikrai) apie 30 metų. Patikėkik, aš ne vieną šių gatvių mačiau prieš minimum 25 metus ir atsimenu kaip buvo...
PS.
Neveikia nuorodos į konkretų forumo postą. Pvz: bandau nukopijuoti 1305 posto nuorodą, kad į jį būtų galima linkinti, bet mane permeta tik į 65 diskusijos puslapį keliolika postų atgal...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąČia matomai buvo iki Žolinių darytą, po Žolinių jau viskas kitaip
Vedam diskusijas su savivaldybės atstovais, ką patobulinti procese.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Niekas ne kitaip. Jei viršūnės ir supranta problemą, tai ilgoje grandinėje pilna ir tokių, kurie nesupranta. Pvz. patys seniūnai pagrinde prašo tik asfalto remontų ir niekas neprašo pakelti įvažiavimus į takų lygį (gyventojai turėtų užversti seniūnijas prašymais taisyti padėtį, o ne asfaltuoti jiems kiemus). Ir matom kokie sklinda pasisakymai iš pačių gyventojų ir net kelių policijos pusės.
Vedam diskusijas su savivaldybės atstovais, ką patobulinti procese.
- 1 patinka
Comment
Comment