Parašė R.D.
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus šaligatviai ir pėsčiųjų takai
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimą2018 pabaigoje pastatyto šaligatvio būklė šiandien. Šimulionio g. kampas prie pėsčiųjų/dviračių viaduko virš Narbuto g.
Beje, ta pati situacija dar su nebaigtu Narbuto g. dviračio tako projektu:
Paskutinis taisė abruo; 2023.04.12, 09:26.Lietuva visiems.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą2018 pabaigoje pastatyto šaligatvio būklė šiandien. Šimulionio g. kampas prie pėsčiųjų/dviračių viaduko virš Narbuto g.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Oj yra tokių vietų ne viena. Čia toks gana firminis Vilniaus šaligatvių bruožas trupėti sluoksniais nuo viršaus. Tik įdomu, kodėl taip? Nu sovietmečiu viskas buvo nurašoma tam, kad "vagia". O čia kaip? irgi vagia?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Gaila, kad vos vos nepatenka į Viršuliškes, digital būtų pareportinęs, iškart būtų sutvarkę...
- 3 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąGaila, kad vos vos nepatenka į Viršuliškes, digital būtų pareportinęs, iškart būtų sutvarkę...
Comment
-
Paraportavau aš šį kartą. Žiūrėsim, koks bus atsakymas.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąIš John foto toks įspūdis, kad plytelės viduje - supiltas žvyras ir tiek.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąYep, Koraluose kelis kartus reportinau, tai buvau pasiųstas "ačiū, kad rūpinatės Karoliniškių aplinka" ar kažkaip pan. Viršuluose tikrai būčiau reportinęs tol, kol nebūtų sutvarkę.
Comment
-
Parašė Blaze Rodyti pranešimąAtsimenat suskilusias plyteles prie Operos? Ir kaip ilgai ten jas keitė? Tai dabar ant jų Operos ir baleto teatras užsitvėrė tvorą ir pasidarė parkingą. Pėstiesiems eiti draudžiama. Ar jie turi teisę taip elgtis?
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąTai kad berods per Tvarkau Miestą visus tuo skundus vertina ir i juos atsako vienas skyrius, o ne atskirų rajonų činovnikai.
Comment
-
Paraportavau aš šį kartą. Žiūrėsim, koks bus atsakymas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Myliu miestus Rodyti pranešimą
Šitą pastebėjau ir man irgi iškilo klausimas kas čia per išsipisinėjimas? Ar taip išvis galima?
Problem -> Tvora ir/arba lentelė "Privati Valda" -> Solution
- 1 patinka
Comment
-
Pastabos veikia?
Žiemą gyventojai skundėsi šaligatvių klojimo darbais, kurie, anot jų, buvo vykdomi nekokybiškai. Žiema praėjo ir, kaip paaiškėjo, gyventojai buvo teisūs. Dabar rangovai pradėjo taisyti klaidas.
Gyventojai užfiksavo kreivus šaligatvius net keliose miesto vietose, kur naujos šaligatvių plytelės buvo klojamos žiemą: Pašilaičių g., Algirdo-Panerių g. sankryžoje, Algirdo-Kauno g. bei Daugėliškio g. Savivaldybės teigimu atstatymo darbai jau vyksta, daugelis vietų jau dabar sutvarkytos ir siekiama, kad artimiausiu metu būtų sutvarkytos visos kreivos gatvės.
Comment
-
Parašė Laure23 Rodyti pranešimą
- 6 patinka
Comment
Comment