Parašė Perkunkiemis55
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus vakarinio aplinkkelio III etapas. Šešuolių (Ozo) g. - Ukmergės pl.
Collapse
X
-
Parašė adomazzz Rodyti pranešimąO tai pagal projektą neturėjo to visko paslėpti po žeme?
Comment
-
Parašė Garis Rodyti pranešimąkam reikalingas tas baltas celofanas is idaubos sonu?
Comment
-
Nuotraukos darytos 2016 05 24
Fotografuota iš čia.
Vaizdas link Ukmergės g. (matosi būsimas Girulių g. viadukas) sukantis į dešinę link Pilaitės pr.
Link Pilaitės pr. (tolumoje matosi būsimas Pavilnionių g. viadukas)
Comment
-
O aš kadangi turiu garbės kas rytą važiuoti į darbą laikinuoju jungiamuoju keliu tarp Sidaronių g. ir Pilaitės pr. tai aktualu kada padarys tą normalią jungtį. Užmačiau prie Lukoil nedidelį stenduką. Ten parašyta, kad darbai turėtų baigtis 2017 sausio mėn. na tai matyt iki kito pavasario teks pasikankinti. :/
Comment
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimąO aš kadangi turiu garbės kas rytą važiuoti į darbą laikinuoju jungiamuoju keliu tarp Sidaronių g. ir Pilaitės pr. tai aktualu kada padarys tą normalią jungtį. Užmačiau prie Lukoil nedidelį stenduką. Ten parašyta, kad darbai turėtų baigtis 2017 sausio mėn. na tai matyt iki kito pavasario teks pasikankinti. :/
Žinoma, jei Europa atseikės pinigų
Comment
Comment