Vis ieškoma kaltų, labiausiai vairuotojų, o į save pasižiūrėt sunku...
Kokie sveiko proto žmonės suka nestabdydami nemažu greičiu, jeigu dažniausiai kerta pėsčiųjų perėją ir patenka į tuo metu pagrindinį srautą, juolab tarp perėjos ir sankryžos yra tarpas įkišt mašinai? Greičiausiai tik tokie, kuriems 100 ne greitis, medis ne stabdis, o saugumo salelė apvažiuojama iš bet kur. Kaip jau n+1 kartų čia kartota, tokiems eisme ne vieta. Autobusui, skirtingai nei lengvajai, iš pirmos juostos pasukt į dešinę, reikia gana mažo greičio, tad neatkrenta variantas, kad autobusas jau užlipo ant perėjos, nesitikėdamas, kad kažkam autobusas per mažas, kad būtų pastebėtas, pėstieji į autobusą bum su "mano besąlyginis pirmumas" ir gavos kas gavos.
Lyg nebūtų tamstai tekę matyt kaip bėgama per raudoną, sukama iš šalutinio kažkam į šoną, važiuojama su dviračiu per perėją ir dar per raudoną, skrendant greitukei, dar kažkas bėga per perėjas, bando dar kur prasmukt. Tokių kamikadzių pilnas pasaulis, ir "be sveiko proto ir savisaugos instinkto nebus šimta procentų idealių taisyklių".
Ir iš tikro man visiškai negaila tų, kurie nesisaugo ar vadovaujasi principu "mano pirmumas". Gaila tik tų, kurie ant tokių debilų (pėstysis, vairuotojas, kosmonautas ir pan.) nekaltai užšoka.
Parašė dsanto
Rodyti pranešimą
Lyg nebūtų tamstai tekę matyt kaip bėgama per raudoną, sukama iš šalutinio kažkam į šoną, važiuojama su dviračiu per perėją ir dar per raudoną, skrendant greitukei, dar kažkas bėga per perėjas, bando dar kur prasmukt. Tokių kamikadzių pilnas pasaulis, ir "be sveiko proto ir savisaugos instinkto nebus šimta procentų idealių taisyklių".
Ir iš tikro man visiškai negaila tų, kurie nesisaugo ar vadovaujasi principu "mano pirmumas". Gaila tik tų, kurie ant tokių debilų (pėstysis, vairuotojas, kosmonautas ir pan.) nekaltai užšoka.
Comment