Prie Antakalnio žiedo, kur prieš... nepilną pusmetį (?) pakeistas šaligatvis, dalis išlupta/išpjauta, nes keičiamos komunikacijos.
Atsiprašinėkit, kiek norit, akivaizdi nekompetencija.
Prie Antakalnio žiedo, kur prieš... nepilną pusmetį (?) pakeistas šaligatvis, dalis išlupta/išpjauta, nes keičiamos komunikacijos.
ne koplytele atstatineja? reikia kastis apsvietimas ir pamatai ir tt
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Man ir pasidarė įdomu - kalba apie Antakalnio ar Petro ir Povilo žiedą? Nes čia kažkada buvau pravažiavęs pro Antakalnio žiedą ir jokių darbų nemačiau.
Man ir pasidarė įdomu - kalba apie Antakalnio ar Petro ir Povilo žiedą? Nes čia kažkada buvau pravažiavęs pro Antakalnio žiedą ir jokių darbų nemačiau.
Dar prieš kelias dienas lyg šaligatvius tvarkė, dabar rodos net to nebedaro. AsfalDavimo darbus net google street view spėjo užfiksuot, užfiksuotą medžiagą apdirbt ir paviešint gmaps, o eismo juostų sužymėtų kaip nėr, taip nėr. Ryte vakare chaosas, nes be eismo juostų vilniečiai važiuot nemoka - bent jau kažkokias laikinas sužymėtų ar bent pataškuotų taškais būsimose vietose - ne, nesulauksit!
Tas pats buvo prieš kelis metus prie savanorių/vilkpėdės sankryžos. Asfaltavimo darbus baigė rudenį, juostas pažymėjo vasarą. Techninių avarijų buvo galybė.
Iš pradžių galvojau, kad kažkoks nesusipratimas. Po to Lietuvos "elitas" irgi pradėjo reikštis apie tai, Algis Ramanauskas savo podcaste minėjo Ateities gatvės dažymo delsimą. Turbūt užklausus savivaldybės, atsakymas būtų, kad viskas vyksta pagal protokolą. Realybėj grindą reiktų išsprogdint į kosmosą su dxj trotilo ir siųst į užsienį mokytis darbų saugos ir planavimo.
Tikrai ne pirmas ir ne paskutinis atvejis. Vakare važiuojant iš Baltupių nuo kalno Kalvarijų gatve link centro, grinda antroj juostoj vakare sutemus kažką krapštėsi antroj juostoj atsidarę šulinį be jokių atitvarų, pasiparkavę savo busiuką priekyje šulinio su įjungtais švyturėliais. Suicidas, ne kitaip.
Kažkaip jau net juokinga daros Asvaldo Bortunsko imperija, kai net savivaldybės darbuotojas (infra skyrius) taip įdomiai rašo dėl prasidėjusių remontų sprendinių
Dryželiai nėra jau tokie beprasmiški būtent šioje vietoje. Pirmoj foto trūlikai neteisėtai-nelegaliai-negerbiant kitų eismo dalyvių bei pažeidžiant KET kartais naudojasi tuo plotu apvažiuojant stovintį "kamštį". Antroj foto gal net autobusams tinka.
Comment