Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimą
Gal kas galite įkelti rajono schemą su nurodytomis gatvių kategorijomis, tuomet bus aiškiau ko "mes" norime.
"Aš" nieko nenoriu, man tiesą sakant visai nesvarbu kas ten bus. Nei aš gyvenu, nei turiu gyvenančių pažįstamų.
Comment
-
/\ Nežinau kaip jums, bet man tai atrodo laiko klausimas kada Vytenio - Naugarduko g. sankryžoje atsiras šviesoforas. Dėl parkavimo, tai pritariu - problema, kai tokia gatvė tampa nepilnavertė būtent dėl jo. Įdomu kaip bus kai pradės horizontalų ženklinimą.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimą/\ Nežinau kaip jums, bet man tai atrodo laiko klausimas kada Vytenio - Naugarduko g. sankryžoje atsiras šviesoforas. Dėl parkavimo, tai pritariu - problema, kai tokia gatvė tampa nepilnavertė būtent dėl jo. Įdomu kaip bus kai pradės horizontalų ženklinimą.
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimą
Vėlgi horizontalus ženklinimas pas mus dažnai atliekamas vadovaujantis projektu, parengtu pagal "paprotinę teisę", t.y. neprisitaikant prie aktualios situacijos. Pavyzdys - Žolyno gatvės atnaujinimas pernai. Gatvės vienoje pusėje nuolat statomi automobiliai, tačiau juostų atskyrimas atliktas tiesiai ant gatvės ašies paliekant labai nelygiavertes priešpriešinio eismo juostas. Vizualiai gatvės pločio pakaktų tiek parkavimo vietoms, tiek dviems lygiavertėms eismo juostoms.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Nes prisitaikymui reikia kažką keisti. O keičiant reikia žiūrėti normatyvus. Manot šiais laikais kas nors turi laiko juos skaityti?
Comment
-
Del zenklinimo visiem viskas... mane labai "zavi" tokie "sprendimai", kai is dvieju juostu netycia tampa viena, paskui vel is niekur dvi. Aisku, susiaurejimo zenklu nera, o kam jie...
Pvz vaziuojant nuo Svitrigailos per Kudirkos link Tauro kalno. Jokiu zenklu. Jei vaziuos vienu metu is abeju juostu ta pacia kryptimi didesnes masinos - tame susiaurejime jos neprasilenks. Kas bus kaltas?
Tiesiog... pagal standartus ten netilpo po dvi juostas i abi puses, tai paliko po viena. Susivalgo ir taip.
Comment
-
Atgis viešosios erdvės šalia rekonstruojamų Aukštaičių, Paupio ir Drujos gatvių
Vilniaus miesto savivaldybė jau šį rudenį pradės viešųjų erdvių tvarkymą prie rekonstruojamų Aukštaičių, Paupio ir Drujos gatvių.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Knope Rodyti pranešimą
Kažin ar kada nors nugrius ta plytų tvora? Būtų neblogai. Ir pavojinga, ir nyku.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąpries gerus metus, maciau, kad buvo parduodamas sitas sklypas, tarp maximos ir migracijos departamento. Skelbimo senokai nebera, tai gal jau nupirko ir konversuos su laiku.
Comment
-
Parašė Mexas Rodyti pranešimąGaletu daugiau tokiu tuneliu Vilniuje pastatyti.
Comment
Comment