Parašė Vytautas_LT
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimąBet man tada kyla klausimas kaip VT važiuos, per Pilaitės pr. ar bus trumpinamas maršrutas iki Pašilaičių.
Comment
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimąNebus, pats gyvenu Zujūnuose, tai kiek žinau, pagal planą bus daugiaaukštė sankryža ties Gineitiškėmis, ir padarytas išvažiavimas į Pilaitės-Sudervės kelią, tiesa jis jau yra tik ten reikėtų gerokai paremontuoti viską, ir Varnės gatvę išasfaltuoti. Na ir gal dar tą jungtį padarys. Bet man tada kyla klausimas kaip VT važiuos, per Pilaitės pr. ar bus trumpinamas maršrutas iki Pašilaičių.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąO kaip kitaip dar galės 32 važiuoti? Ir kuo blogai, kad važiuos tiesiai nuo Žvėryno nedarydamas ratų, kvadratų? Anksčiau ar vėliau VT pertvarka ten vis tiek būtų buvus dėl aplinkkelio.
O tiesa turiu klausimą kaip 32 dbr įveikią sankryžą su aplinkeliu ignoruoja ženklą ir varo sena trasa?
Comment
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimąOi 32 tiek turėjo skirtingų maršrutų, kad jau net bijau susipainioti, tiesa visi būdavo per arba į Zujūnus. ir nuo Mados važiavo ir tik iš Pašilaičių važiavo, važiavo ir iš Žvėryno iki Zujūnų tik ir t.t. daug ten konfiguracijų buvo kol galų gale padarė Žvėrynas-Zujūnai-Pašilaičiai. Šiaip kuo blogai per Pilaitės Pr. nes labai nemažai moksleivių įlipa būtent Sietyno, Sp. rūmų stotelėse. Na bet kai nebus ten pravažiavimo pro šešuolių gatvę, tai ir nebus kaip kitaip matyt jam ir važiuoti.
O tiesa turiu klausimą kaip 32 dbr įveikią sankryžą su aplinkeliu ignoruoja ženklą ir varo sena trasa?Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimąO tiesa turiu klausimą kaip 32 dbr įveikią sankryžą su aplinkeliu ignoruoja ženklą ir varo sena trasa?
http://www.vilniustransport.lt/lt/news/view/?id=589
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąTai kad toje suprojektuotoje jungtyje iškart pasukus nuo Pilaitės pr. yra numatyta "kišenė" stotelei. Matyt leis per Pilaitės pr.
Offtopic: gal kam bus įdomu paskaityti apie 32 maršrutą: http://www.marsrutai.lt/tinklarastis/2937.aspx
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąNe, jis pasukęs į dešinę apsisuka prie Pilaitės viaduko ir važiuoja atgal link Justiniškių g.
http://www.vilniustransport.lt/lt/news/view/?id=589Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPagaliau praplatinta Žirmūnų - Minties g. sankryža, iš kart jaučiasi žymiai didesnis pralaidumas.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąPlatino. Žirmūnų g. centro kryptimi, ties autoplovykla.
Comment
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimądabar beliko visus šviesoforus esančius nevietoje, t.y. gariūnai ir liepkalnio g. panaikinti. Tada aplinkkelis būtų tikrai baigtas.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąGariūnuose pirma reik atlaisvinti žemę dviejų lygių sankryžai.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimądabar beliko visus šviesoforus esančius nevietoje, t.y. gariūnai ir liepkalnio g. panaikinti. Tada aplinkkelis būtų tikrai baigtas.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąGal iki 2020m. taip ir bus. Gariūnuose sankryža neseniai rekonstruota. Ateityje numatomi du lygiai.
Comment
Comment