Parašė spekas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Gatvių rekonstrukcija Naujininkuose, Kirtimuose ir Liepkalnyje
Collapse
X
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąVis dėl to, kiek turi būti suinteresuotas arba nenuovoka, kad tokioje miesto vietoje pasirašytum ant leidimo įrengti kapines.
Bet gal kažko nesuprantu?
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąVis dėl to, kiek turi būti suinteresuotas arba nenuovoka, kad tokioje miesto vietoje pasirašytum ant leidimo įrengti kapines.
Bet gal kažko nesuprantu?
Comment
-
Parašė Resutas Rodyti pranešimą
Gal užtektų praejimo iš Vikingų g. pusės. Pvz. prie Decathlon. Ten dabar ir reljefas visas tinkamas, užtektų neilgo takelio iki kapinių.
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
Žirnių gatvėje dideli atstumai tarp gretimų (nuo mano pavaizduotos perspetyvinės viaduko vietos) vietų kur galima pereiti gatvę, autobusų stotelės dar...
Beveik aš nematau žmonių, nei stotelėje, nei ten einant, nei kertant pesčiųjų perėją - nieks ten savo gyvybę ne rizikuoja.
Atsirastu normalus, saugus ir pritaikytas neįgaliems praejimas iš kitos pusės, niekam tas sujungimas nebūtų reikalingas. Kitų traukos centrų ten nelabai yra.
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
Žirnių gatvėje dideli atstumai tarp gretimų (nuo mano pavaizduotos perspetyvinės viaduko vietos) vietų kur galima pereiti gatvę, autobusų stotelės dar...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNeseniai mačiau lygtais kažkas klausė, ar bus apvažiavimas remonto metu. Bus. Prie metalinių garažų, gilyn link Kuprioniškių, tiesiamas kelias.
Comment
-
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Tą patį
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąMinėtoji Gaujos gatvė, palei garažų masyvą, jau išasfaltuota. Kaip supratau, greitu metu bus paleistas eismas.
Labiausiai tikėtina, kad tai Liepkalnio 152A veikianti įmonė iki savęs paklojo naują kelią.
- 1 patinka
Comment
-
Jau ne vieneri metai kaip man užkliūna situacija ties Rasų kapinėmis...
Ką manote apie idėją, pvz., jei kapus perkelti į kitą vietą o ties kapinėmis padaryti 4 juostas taip panaikinant butelio kakliuką? Taip pat ir Rasų ir Dunojaus sankryžą būtų galima patvarkyti.
Kitas variantas būtų statyti viaduką virš kapinių, tik klausimas ar išlaidos atpirktų naudą.
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąJau ne vieneri metai kaip man užkliūna situacija ties Rasų kapinėmis...
Ką manote apie idėją, pvz., jei kapus perkelti į kitą vietą o ties kapinėmis padaryti 4 juostas taip panaikinant butelio kakliuką? Taip pat ir Rasų ir Dunojaus sankryžą būtų galima patvarkyti.
Kitas variantas būtų statyti viaduką virš kapinių, tik klausimas ar išlaidos atpirktų naudą.
- 10 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Perkelti lenkų kapus vienose iš seniausių Vilniaus kapinių tam, kad praplėst gatvę, arba nutiesti viaduką virš kapinių? Ir tokį sprendimą turi priimti Šimašius, kurio nuotrauka galėtų būti naudojama kaip žodžio "bestuburis" apibrėžimas? Aš labai skeptiškai vertinu planus tarp kapinių tiesti Viršuliškių gatvę, nes 100% tai sukels shitstorm'ą, bet čia tai išvis, jeigu kažkas šiame pasaulyje yra tikrai neįmanoma - tai tikrai šitie jūsų pasiūlymai...
https://goo.gl/maps/FU5vhw5aYhKdujwH7Paskutinis taisė Jegermeister; 2019.12.09, 20:58.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Jegermeister Rodyti pranešimą
Ne tik lenkų. Ten ties pačiu kapinių kampu, prie pat tvoros yra palaidoti ir Lietuvos savanoriai, kurių ankapiai neperseniausiai buvo atnaujinti.
https://goo.gl/maps/FU5vhw5aYhKdujwH7
Comment
Comment