Tikėkimės to Niekada nebus, o bus statomos daugiaaukštės sankirtos. nes kitaip Aplinkkelis taps dar vienu kamščiu.
Visa laimė, kad ne degalinę stato, tai nors judėjimo nebus. Viena kita mašina per parą įvažiuos/išvažiuos. Jau mintyse įsivaizdavau būsimas avarines situacijas ir kamščius...
Gal galite pagristi kuom bloga vieta? Juk rinkodarine prasme labai gera vieta - atskrenda baltarusis ir kitos tautybės verslininkas, ar emigrantas grista į LT - važiuodamas iš oro uosto arba į jį pamato jog turi galimybę nusipirkti kažką išskirtinesnio.
Gal galite pagristi kuom bloga vieta? Juk rinkodarine prasme labai gera vieta - atskrenda baltarusis ir kitos tautybės verslininkas, ar emigrantas grista į LT - važiuodamas iš oro uosto arba į jį pamato jog turi galimybę nusipirkti kažką išskirtinesnio.
Visiems vairuojantiems prastesnės klasės auto blogai dėl įvažiavimo ir išvažiavimo greitėjimo juostoj.
Visiems vairuojantiems prastesnės klasės auto blogai dėl įvažiavimo ir išvažiavimo greitėjimo juostoj.
Teisingai. Golfukui su 1,3 varikliu 5 keleiviais ir pilna bagažine iš Ikea'os tikrai neužteks greitėjimo juostos, kad įsipaišytų į srautą.
Gerai, kad bent kelkraščiai platūs - iš bėdos gali pavažiuoti.
Teisingai. Golfukui su 1,3 varikliu 5 keleiviais ir pilna bagažine iš Ikea'os tikrai neužteks greitėjimo juostos, kad įsipaišytų į srautą.
Gerai, kad bent kelkraščiai platūs - iš bėdos gali pavažiuoti.
Gerai, kaip sakė, kad ne degalinė ten bus, tai situacija būtų dar liūdnesnė. Ten į darbą atvažiuos darbuotojai, na, o klientų tikrai nebus tiek, kiek būtų degalinėje per 1val.
Man apskritai keistai atrodo leidimai statyti zonose tarp nuovažų.
Kitas faktorius kodėl aš toje vietoje nestatyčiau Porsche atstovybės, tai apgailėtinai atrodantis Dariaus ir Girėno gatvės viadukas.
Taip, man irgi yra keista, kaip tokiose vietose kažkas išvis leidžiama statyti. Įsibėgėjimui ir taip vietos nėra, o ten dabar vienoj vietoj bus ir lėtėjimo juosta.
Comment