Parašė MikasRidikas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus pėsčiųjų perėjos
Collapse
X
-
- 1 patinka
-
Iš kur čia traukiart tą sovietinį principą? Pilna tokių ir panašių perėjų visokiuose užsieniuose. Kokie neįgalieji ten važinės? Visi neįgalieji geriau naudosis socialiniu taxi, jei kur ten jiems reikia nusigauti nei važinės vežimėliais per visokias kliūtis, kai plius dauguma neįgaliųjų dar ir nėra fiziškai ant tiek stiprūs, kad įveiktų ir nuožulnias įkalnes. Dviratininkai išviso čia negali reikšti jokių pretenzijų - imi dviratį ant kupros iš bėgte laiptais. Jau ant tiek esat užsiknisę patys save su tom amžinom pretenzijom visam pasauliui ir sau pačiam, kad jau gal čiūchinkitės pagaliau.Aš neliūdnas - aš blaivus
- 1 patinka
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąIš kur čia traukiart tą sovietinį principą? Pilna tokių ir panašių perėjų visokiuose užsieniuose. Kokie neįgalieji ten važinės? Visi neįgalieji geriau naudosis socialiniu taxi, jei kur ten jiems reikia nusigauti nei važinės vežimėliais per visokias kliūtis, kai plius dauguma neįgaliųjų dar ir nėra fiziškai ant tiek stiprūs, kad įveiktų ir nuožulnias įkalnes. Dviratininkai išviso čia negali reikšti jokių pretenzijų - imi dviratį ant kupros iš bėgte laiptais. Jau ant tiek esat užsiknisę patys save su tom amžinom pretenzijom visam pasauliui ir sau pačiam, kad jau gal čiūchinkitės pagaliau.
2. Ka tik pasiuntei visus dviratininkus ir pasiulei tampytis dvirati laiptais ant kuprosPaskutinis taisė SoulMulticast; 2018.04.03, 13:47.
- 4 patinka
Comment
-
Matomai nebuvo niekad sudaužęs savo bolido ir draugai vaikščioti kojomis nemokino. Na, susilaužyti kojos ar gauti sutrenkimą su kataraktos atšokimu nelinkėsime. Bet kad dviratininkams laiptais ant kupros dviračius tampyti reiktų 2018 metais... matomai užsienyje jis buvęs tik rytuose.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąMatomai nebuvo niekad sudaužęs savo bolido ir draugai vaikščioti kojomis nemokino. Na, susilaužyti kojos ar gauti sutrenkimą su kataraktos atšokimu nelinkėsime. Bet kad dviratininkams laiptais ant kupros dviračius tampyti reiktų 2018 metais... matomai užsienyje jis buvęs tik rytuose.
Comment
-
Parašė paprastas_zmogus Rodyti pranešimąO tai kas negerai su ta perėja? Čia tikrai rimtai klausiu. Ačiū
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Ja negali naudotis neįgalieji.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimą
Neįgaliesiems padarytas liftas ir perėja naudotis galima. Rimtas klausimas - kiek jūs esate matęs neįgaliųjų vežimėlių parduotuvėse, perėjose, ant šaligatvio ir pan.??? Kiek man yra tekę juos nešioti, kiek esu matęs vežimėlių - 9 kartai iš 10 jie vežami automobiliais. Nežinau kiek iš čia komentuojančių yra bandę užvažiuoti nors mažu pandusu, bet kiek bandžiau, reikia daug sveikatos turėti.
Comment
-
Neįgaliesiems padarytas liftas ir perėja naudotis galima. Rimtas klausimas - kiek jūs esate matęs neįgaliųjų vežimėlių parduotuvėse, perėjose, ant šaligatvio ir pan.??? Kiek man yra tekę juos nešioti, kiek esu matęs vežimėlių - 9 kartai iš 10 jie vežami automobiliais. Nežinau kiek iš čia komentuojančių yra bandę užvažiuoti nors mažu pandusu, bet kiek bandžiau, reikia daug sveikatos turėti.
- 4 patinka
Comment
-
Vilniuje pastebiu kokius 2-3 neigaliuosius per metus viesosiuose vietose. Tokia sveika tauta pas mus? Jei artimieji ir gali sukrapstyt ant motorizuoto vezimelio, kuriuo manau galima uzvaziuoti ant pandusu ir nuleistu bortu, tai infrastruktura tokia, kad zmogus pats sau vienas vistiek niekur nenukeliaus.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Ja negali naudotis neįgalieji.
Comment
-
Parašė paprastas_zmogus Rodyti pranešimą
Čia dėl nuolydžio gradiento? Nu jo, plika akim ten turbūt arti 1:1, kaip Rusijoje... O žmonių kalba kalbant, akivaizdu, kad be "assistance" jis neįveikiamas. Klausimas tada, koks buvo brief'as projektuotojams ir kodėl būtent toks.
сайт о вреде подземных и надземных переходов в городе
Comment
-
Blogiausia, kad ir šiai dienai kažką įrengiant, neužtikrinama patikima galimybė jiems naudotis visa infrastruktūra.
Parašė Perfect Rodyti pranešimąNe tik neįgaliesiems, bet ir tėvams su vaikų vežimėliais bei dviratininkams yra problema ir nepatogumas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė paprastas_zmogus Rodyti pranešimąO tai kas negerai su ta perėja? Čia tikrai rimtai klausiu. Ačiū
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąLiftai prie naujos požeminės perėjos šiandien neveikia (lemputės dega, bet paspaudus nieko nevyksta). Paskambinau, sakė gedimas jau užregistruotas, važiuos žiūrėt.
Edit: sako jau veikia.
Edit2: vis tik neveikia. Ten kur atrodė, kad veikia, tai durys atsidarė, bet liftas nevažiavo. Dabar vėl nebeatsidaro.Paskutinis taisė digital; 2018.04.03, 18:24.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąPer sienas ir elektros instaliaciją tekantis vanduo, neveikiantis liftas baloje - norma?
Comment
Comment