Na kas kam yra reikšminga. Jei man išgaruotu 10% bako degalų per mėnesį tai aš tikrai atkreipčiau dėmesį.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Elektromobiliai
Collapse
X
-
na benzas tai būtinai išgaruoja 10%, bet ličio batarkės tiek neišsikrauna
https://www.renaultgroup.com/en/news...eriod-of-time/
Comment
-
Parašė transpondster Rodyti pranešimąna benzas tai būtinai išgaruoja 10%, bet ličio batarkės tiek neišsikrauna
- 5 patinka
Comment
-
Parašė evil Rodyti pranešimą
Jei benzinas tiek garuotų tai būtų ekologinė tragedija. Nuo aštunto dešimtmečio automobiliuose montuojama įvairi EVAP įranga, kad tik nė gramas neišgaruotų į aplinką
Comment
-
Parašė transpondster Rodyti pranešimąna benzas tai būtinai išgaruoja 10%, bet ličio batarkės tiek neišsikrauna
https://www.renaultgroup.com/en/news...eriod-of-time/
Na benzas tikrai neišgaruoja 10%. Nebent tavo bakas kiauras.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Na google rašo 5-10% per mėnesį, daugiau jei metų periodas šaltas. Ir niekas apie ilgalaikį storage nekalba čia, o apie tai kad pvz kaip kai kurie mes čia naudojame automobilius savaitgaliais o darbo dienomis VT. Tai auto stovi 6 dienas, bet jokių pasiruošimų sandeliavimui nereikia.
Na benzas tikrai neišgaruoja 10%. Nebent tavo bakas kiauras.
some random dude on internet: aš kažką sugulinau tai rašo 5-10%
Nepyliau dar kuro į savo automobilį, bet jei įpilčiau 100% išgaruotų visas
Comment
-
Parašė transpondster Rodyti pranešimą
renault: elektormobilių saviišsikrovimas minimalus ir realiai sunkiai pamatuojamas
- 2 patinka
Comment
-
išeikojimas visokioms fucnkcijoms != savaiminis išsikrovimas. Jei leisi mašinai miegot ji praktiškai nenaudos elektros. Nereik naudot Tešlos S/X
kaip pvz, nes ten design fail.
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Į šitą paprastai neįskaičiuojami elektros nuostoliai, perdavimo tinkluose ir savaiminis baterijos išsikrovimas stovint. Dar reiktų palyginti kiek efektyvi elektros gamyba ir naftos perdirbimas.
Comment
-
Elektromobilių vairuotojai Lietuvoje pasakoja apie karčią patirtį dėl įkrovimo stotelių
Streso lygis iškart išaugo – įkišu laidą, rodo, kad stotelė neveikia. Iki mano namų – apie 47 kilometrai, o automobilis rodo, kad galios turi 35 kilometrams“,
https://www.lrytas.lt/auto/technika/...teliu-24602099
Įdomiausia, kad tas vairuotojas ne užmiršo pasikrauti, o pasitikrino, kad baterijų užteks ne iki Utenos, o tik iki stotelės 46 kilometre.
Jei kas nors išvažiuotų į Molėtus su dviem litrais bake - kad tik užtektų kuro iki degalinės 30-me kilometre, tai tokį pilietį visi laikytų ne visai apdairiu. O kai kalba eina apie elektromobilis, tai kaltas ne vairuotojo žioplumas, o "Pusiaukelės" stotelės operatorius.
O gal tas elektromobilis nėra toks puikus daiktas, kaip buvo gražiai pasakojama dar prieš porą mėnesių.Paskutinis taisė Romas; 2022.09.23, 09:49.
Comment
-
Parašė transpondster Rodyti pranešimą
renault: elektormobilių saviišsikrovimas minimalus ir realiai sunkiai pamatuojamas
Geriau jau būtum bent kokį mokslinį straipsniuką suradęs kuris naujesniu metodu matuojant rado 2,5% self-discharge rate: https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01393614/document
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Jo, nes renault tikrai nenorės pateikti savo automobilio geriausioje įmanomoje šviesoje ir tikrai tikrai nemeluos apie parametrus kaip melavo visada ankščiau....
Geriau jau būtum bent kokį mokslinį straipsniuką suradęs kuris naujesniu metodu matuojant rado 2,5% self-discharge rate: https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01393614/document
SIMCAL test (ageing at 60°C and SoC65%)
- 2 patinka
Comment
-
Kol pas mus bus toks požiūris į elektromobilius, tol nelabai jų daugės.
Realiai- patys užstatom, o po to rėkiam, kad truksta stotelių kur krautis.
Vienoje pakrovimo vietų stovi Opel Signum dūmais apsipilantis senas dyzelis, kitoje- Toyota C-HR (mano žiniomis, šie modeliai NERA PHEV, jie yra tik HEV)
(Vieta: Kauno klinikų nauja daugiaaukštė stovėjimo aikštelė)
Comment
-
Parašė strongiukas Rodyti pranešimąKol pas mus bus toks požiūris į elektromobilius, tol nelabai jų daugės.
Realiai- patys užstatom, o po to rėkiam, kad truksta stotelių kur krautis.
Vienoje pakrovimo vietų stovi Opel Signum dūmais apsipilantis senas dyzelis, kitoje- Toyota C-HR (mano žiniomis, šie modeliai NERA PHEV, jie yra tik HEV)
(Vieta: Kauno klinikų nauja daugiaaukštė stovėjimo aikštelė)
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Elektromobiliai dabar yra Lietuvos energetikos vėžys, reiktų bent kokiam dešimtmečiui stabdyti jų registravimą, nes nenusimato, kad turėsim artimiausiu metu perteklinę generaciją, o elektros trūkumas ir jos kainos žlugdo ne tik pramonę, bet ir visą ekonomiką.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Elektromobiliai dabar yra Lietuvos energetikos vėžys, reiktų bent kokiam dešimtmečiui stabdyti jų registravimą, nes nenusimato, kad turėsim artimiausiu metu perteklinę generaciją, o elektros trūkumas ir jos kainos žlugdo ne tik pramonę, bet ir visą ekonomiką.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Tai manau kaip ir savaime suprantama, kad EV dabar perka iš esmės tik tie, kas turi arba savo saulės elektrines ant stogo su galimybe būti offgrid arba, kaip minimum, turintys nutolusias saulės elektrines.
- 1 patinka
Comment
Comment