Parašė jagas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus vakarinio aplinkkelio II etapas L.Asanavičiūtės g. - Pilaitės pr.
Collapse
X
-
Žinai ar spėji? Nes kiek man pasakojo Eurovia'os darbų vadovas, tai kernai išpjaunami ir išvežami laboratorijon, o skylės užtaisomos kiek paprastesniu mišiniu.
Parašė SPX Rodyti pranešimąKad ten ne duobutės, o grynai matosi, kad įspaudai ir jie nėra labai gilūs.
Comment
-
Parašė dyko Rodyti pranešimąŽinai ar spėji? Nes kiek man pasakojo Eurovia'os darbų vadovas, tai kernai išpjaunami ir išvežami laboratorijon, o skylės užtaisomos kiek paprastesniu mišiniu.
Comment
-
Parašė dyko Rodyti pranešimąŽinai ar spėji? Nes kiek man pasakojo Eurovia'os darbų vadovas, tai kernai išpjaunami ir išvežami laboratorijon, o skylės užtaisomos kiek paprastesniu mišiniu.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Šeštadienį pravažiavau pro Asanavičiūtės viaduką. Jau visiškai nuima pastolius. Eilinį kartą pradėjo aiškinti, kad negalima fotografuoti, bet aš išdrįsau.
1
2
3
Pasirodo tai du atskiri viadukai. Matosi viršuje kur sklinda šviesa.
4
5
6
Nemažai vairuotojų jau naudojasi aplinkelio II etapo privalumais. Įpatingai tai matosi darbo dienomis per vakarines spūstis. Ten mačiau ir policija dažnai pasigano.
7
8
9
Darbo kokybę atidžiai prižiūri darbų vadovo patyrusi akis
Comment
-
Ar pastebėjot kas, kad viaduko atramų plotis skiriasi, (5 nuotrauka) ar čia tik man taip rodosi ? Abi važiuojamosios dalys bus lyg ir vienodos, po 3 juostos, tai kodėl atramos skiriasi....Anyway, Audriau, ačiū už nuotraukas ir ryžtą . Susidaro įspūdis, kad Vilniuje kelininkai ir apsaugininkai nėra labai draugiškai nusiteikę .
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąKažkurioje pusėje buvo numatomas dviračių takas. Gal dėl to toks išplatėjimas?
Comment
-
Parašė lencasPasirodo, kad viadukai tikrai ne vienodo pločio. Ant šiauriau esančio viaduko bus dar ir dviračių takas, tad jis platesnis.
O kelininkai ir apsaugininkai nelabai draugiškai nusiteikę tikriausiai todėl, kad bijo, jog nebūtų fotografuojamas koks nors brokas, todėl ir nedraugauja su fotografuojančiais.
Comment
-
Tai gerai kad dirba šeštadieniais ir sekmadieniais. Aplinkelis yra svarbus visam regionui, todėl, kuo jis bus greičiau nutiestas, tuo geriau. Juk tai nereiškia, kad tie patys darbuotojai dirba 7 dienas per savaitę. Kol viena pamaina dirba, kita ilsisi Jeigu neviršijamas darbo valandų per savaitę skaičius- tai valio belieka tik pasidžiaugti
-
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąIr kur tas dviračių takas ves?
Comment
Comment