Audi - spaudi
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Estakada iš Geležinio Vilko į Goštauto gatvę
Collapse
X
-
2013 08 24.
2013 08 24.
Kol kas kelio gale įnirtingai stovi "plyta"
Pasižvalgom iš toliau:
... ir iš aukščiau:
... iš kitos pusės:
... iš arčiau:
ir pabaigai plačiau:
Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąKą tik pravažiavau Geležiniu vilku - jau paklotas naujas asfaltas ir kitoje gatvės pusėje, trūksta tik sujungimų su senu asfaltu. Man rodos, jau per porą dienų galima būtų paleisti eismą per visą gatvės plotį. Savivaldybė pažadus vykdo.
Comment
-
Parašė Kepas Rodyti pranešimąAš irgi apie 19h važiavau. Man rodos dar trūksta paskutinio sluoksnio. Dar aukštoki bordiūrai. Seniau asfaltuotoje dalyje jie žemesni.
Comment
-
Kylant į kalną Geležinio vilko gatve nauja asfalto danga klojama iki Čiurlionio gatvės tilto į Vingio parką. Nuo Čiurlionio g. tilto yra apie 100 metrų atkarpa, kurioje esama asfalto danga yra su gan didelėmis provėžomis, sulopyta... Pravažiavus šią atkarpą prasideda geresnė asfalto danga, kuri buvo paklota prieš kelis metus platinant Geležinio vilko gatvę ties Vingio parku. Negi taip ir liks ta trumpa (apie 100 metrų) atkarpa nesutvarkyta?
Comment
-
Parašė Kepas Rodyti pranešimąAš irgi apie 19h važiavau. Man rodos dar trūksta paskutinio sluoksnio. Dar aukštoki bordiūrai. Seniau asfaltuotoje dalyje jie žemesni.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąEismas vyksta pilnu tempu. Džiaugsmas liejasi per kraštus
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąTikiuosi kamščiai mažėja?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąŠiandien ~16:30 pravažiavus ten nebuvo jokio kamščio Viskas kaip anksčiau, tik dabar žymiai maloniau važiuot, nes kelias lygus ir gražus
Comment
-
Scena šį rytą:
į kalną eismas gražiai juda 2 eilėmis.
Statybininkų vos vienas kitas.
O į pakalnę - po Čiurlionio g. tiltu šitie p%^&^%*&^%tai užsitvėrę vieną eilę, vaikštinėja rankos kišenėse gal kokie 3 ar 4. Darbai nevyksta, technikos nėra. Kamštis centro link - kaip ir prieš paleidžiant eismą abiejose pusėse. Už 20 metrų ta instaliacija baigiasi ir vėl visi gražiai važiuoja be trikdžių.
Man tai panašu į kažkokio mizantropo išsikalinėjimus - niekam nekiltų jokių protestų jei eismas būtų stabdomas su reikalu, bet šį kartą - nemotyvuotas eismo užkimšimas - gal po pietų koks traktorius link estakados turės užvažiuoti, tai jie nieko nelaukdami tam ir pasiruošė.
Comment
-
Parašė 1-2-3 Rodyti pranešimągal po pietų koks traktorius link estakados turės užvažiuoti, tai jie nieko nelaukdami tam ir pasiruošė.
Comment
-
Parašė 1-2-3 Rodyti pranešimąScena šį rytą:
į kalną eismas gražiai juda 2 eilėmis.
Statybininkų vos vienas kitas.
O į pakalnę - po Čiurlionio g. tiltu šitie p%^&^%*&^%tai užsitvėrę vieną eilę, vaikštinėja rankos kišenėse gal kokie 3 ar 4. Darbai nevyksta, technikos nėra. Kamštis centro link - kaip ir prieš paleidžiant eismą abiejose pusėse. Už 20 metrų ta instaliacija baigiasi ir vėl visi gražiai važiuoja be trikdžių.
Man tai panašu į kažkokio mizantropo išsikalinėjimus - niekam nekiltų jokių protestų jei eismas būtų stabdomas su reikalu, bet šį kartą - nemotyvuotas eismo užkimšimas - gal po pietų koks traktorius link estakados turės užvažiuoti, tai jie nieko nelaukdami tam ir pasiruošė.
Comment
Comment