7. foto matosi, kad tai bus kažkoks apsauginis daiktas, pradžioje primontuoti kažkokie turėklai, o it visa konstrukcija yra tik virš važiuojamosios dalies, gal kad kokie nors daiktai nekristų ant kelio ar pan.
Man tai irgi iš karto panašu, kad tai klojinių pagrindas. Po to tiesiog išbetonuos viso pločio viaduką. Taip teko matyt daug kur (kad metalinis pagrindas siauresnis negu visas viaduko plotis).
Yra keli variantai. 1) Klojiniai kraštų "pribetonavimui", paplatinimas viaduko. Turbūt klojinių nuoma, armatūros rišimas, betonas ir jo pylimas kainuoja pigiau, nei iš karto padaryti metalo konstrukciją platesnę( tiksliai negaliu pasakyti, aš labiau prie namų konstrukcijų betonavimo dirbu).
2) Klojinių elementai skirti darbų saugai. Paklotas saugiai dirbti ir (kažkas paminėjo) apsaugoti po estakada važiuojantį transportą nuo krentančių daiktų.
Galbūt yra ir kiti variantai, bet kol kas nesugalvoju. Šiandien apie 19h važiavau nuo centro, tai lyg ir mačiau pastatytą žalią tinklą pastatytą viename gale. Tinklas panašus, kuriuo "aptraukiami" namų fasadai statybų ar renovacijų metu.
čia reikia bausti tuos kas tokias sutartis pasirašinėja su tokiais absurdiškais terminais
Dar kvailiau tai, kad viešųjų ryšių atstovė nepatvirtina, kad darbai bus baigti net per tą ištemptą iki 2014 m. birželio terminą.
Aš tokius "atstovus" būdamas savininku iš karto atleisčiau.
Dar kvailiau tai, kad viešųjų ryšių atstovė nepatvirtina, kad darbai bus baigti net per tą ištemptą iki 2014 m. birželio terminą.
Aš tokius "atstovus" būdamas savininku iš karto atleisčiau.
Ne atstovė stato, ji tik dainuoja pagal savininkų dūdelę. Ir jei įmonė neturi pinigų, jėgų greičiau statyti, netgi klausimas, ar spės pagal projektą iš viso, tai kas jai belieka. Gal ir galėtų, bet jei žino kad savivaldybė nemokės anksčiau tai kam merkti į balą savus pinigus???
IKEA atveju tai pati savivaldybė būtų mokėjus baudas už investicinės sutarties pažeidimus, todėl ir stengiasi iš statybininkų išsunkti kuo didesnius tempus. Čia gi iš esmės kuo blogiau, tuo geriau - A juostų ir greitųjų nėra. Gal kam praeis noras važinėti nuosavu transportu ir persės į A juosta Laisvės pr. važiuojantį 1 ar 2 greitąjį, gal 3G.
kokia ten investicija
pagal mane investicija - tai pinigu inasas su graza
siuo atveju savivaldybe pastate susisiekimo mazga uz dyka, tai kur cia investicija?
cia gi parduotuve, o ne gamykla. reiskias pinigai keliaus is salies. as aplamai stebiuosi kad PK atsieme skunda is teismo... butu bent leide prisiimti atsakomybe "gudruoliams"... tai teismas butu nubaudęs uz neteisetus veiksmus + pati IKEA valdzia uz perzengtus terminus
Paskutinis taisė vytauc; 2013.08.26, 01:08.
Priežastis: kalbos kultūra
kokia ten investicija
pagal mane investicija - tai pinigu inasas su graza
siuo atveju savivaldybe pastate susisiekimo mazga uz dyka, tai kur cia investicija?
cia gi parduotuve, o ne gamykla. reiskias pinigai keliaus is salies. as aplamai stebiuosi kad PK atsieme skunda is teismo... butu bent leide prisiimti atsakomybe "gudruoliams"... tai teismas butu parurines uz neteisetus veiksmus + pati IKEA valdzia uz perzengtus terminus
Dėl teismų būtų nuplaukę 30mln Lt EU lėšų. Investicija atsipirks iš baltarusių didesnių srautų ir 200 darbo vietų :-)
Comment