/\ kas gi tokio nutiko, kad visi žinos?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus eismas ir kamščių nuotraukos
Collapse
X
-
Nu šiandien tai eismo sąlygos sudėtingos.. Lengvas plikledis toks visą dieną, o ir dabar krenta iš dangaus kažkas. Dieną koks tai bnv vos moteriškės ant perėjos nepartrenkė. Aš pirma juosta važiavau, pamačiau ją einančią iš kitos gatvės pusės ir stojau praleist, o bnv spaudė šalia manęs, antra juosta ir kai pamatė pėsčiąją, jau buvo per vėlu. Stabdė, bet pračiuožė visą sankryžą ir dar kokius 5 m, o tada nuvažiavo toliau.
Comment
-
"Visoje Lietuvoje – slidu, Vilniuje stoja troleibusai" http://www.delfi.lt/news/economy/aut...hp?id=19675050
šiaip šiandien pasivažinėjau dviračiu, tai džiaugiuosi gyvas sugrįžęs. Visiems galiu pasiūlyt eiti šiandien, o tai eismas tragiškas
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNu šiandien tai eismo sąlygos sudėtingos.. Lengvas plikledis toks visą dieną, o ir dabar krenta iš dangaus kažkas. Dieną koks tai bnv vos moteriškės ant perėjos nepartrenkė. Aš pirma juosta važiavau, pamačiau ją einančią iš kitos gatvės pusės ir stojau praleist, o bnv spaudė šalia manęs, antra juosta ir kai pamatė pėsčiąją, jau buvo per vėlu. Stabdė, bet pračiuožė visą sankryžą ir dar kokius 5 m, o tada nuvažiavo toliau.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąSu tamstos pasisakymu sutinku, prisiziurejau visokiausiu kelio statiniu FR, DE, CZ, PL... ale man kazkaip nesitiki, kad tokioje suspaustoje erdveje pavyktu ta estakada italpinti. Gal jei jos pradzia atitrauktumeme siek tiek atgal, kur iskart turime pakankama auksciu skirtuma su Ukmerges gatve ir iskart nuo slaito atsirastumeme 5 m auksciau uz gatves lygi, tai iki Ozo viaduko jau graziai suspetume nusileisti iki Ukmerges gatves lygio.
foto iš citariga.lv forumo
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKokios spalvojs BMW ir kiek galvų sėdėjo? Gal sutapimas, bet vienas BMW lygioj vietoj 180 padarė
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąTik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąO dabar kiek kainavo pasidomėk.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąKiek kainavo litais?Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąŠitas mazgas milijoninis. Kaina, kiek teko kažkada girdėti, apie 210mln. eur., ~730mln lt.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąSu tiltu ? Jei taip tai kažkaip visai normaliai atrodo kaina.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąKalvarijų - Ozo- Kareivių g. sankryžoje niekas nesinaudoja 1-ma juosta - iškart įsiremsi į autobusų juostą.
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąIsiziurek atidziau. niekas nesinaudoja todel,nes ir pries sankryza ir uz jos ten yra A juosta. gali ja naudotis tik jei nori sukti i desine,visi kiti butu eismo pazeidejai. O tu stebiesi,kad kiti zino keliu eismo taisykles ir vaziuoja taip kaip priklauso:-))
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąNežinau kur ten reikia rasti A juostą prieš sankryža, kai jos seniausiai ten nebėr. Dabar (arba bent jau prieš mėnesį) yra taip: 1- tiesiai ir į dešinę, 2- tiesiai, 3 ir 4 - kairėn. Reik vadovautis kelio ženklais.
na nezinau ar panaikino,anksciau pries sankryza buvo A juosta. Man atrodo ir dabar ten ant asfalto nupiesta A .Jei pries sankryza panaikino ,o uz jos ne -tada nesusipratimas ,nes zenklai priestarauja vieni kitiems.
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąna nezinau ar panaikino,anksciau pries sankryza buvo A juosta. Man atrodo ir dabar ten ant asfalto nupiesta A .Jei pries sankryza panaikino ,o uz jos ne -tada nesusipratimas ,nes zenklai priestarauja vieni kitiems.
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąna nezinau ar panaikino,anksciau pries sankryza buvo A juosta. Man atrodo ir dabar ten ant asfalto nupiesta A .Jei pries sankryza panaikino ,o uz jos ne -tada nesusipratimas ,nes zenklai priestarauja vieni kitiems.
Comment
Comment