Parašė Vytautas_LT
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus eismas ir kamščių nuotraukos
Collapse
X
-
Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąTu apie drėgną asfaltą? Aš abejoju ar daugiabučių kiemuose bandė, nes kiemuose danga tokia pati patamsėjusi. Manyčiau čia dėl keisto oro toks reiškinys. Būdavo ie seniau tokių atvejų, tik šį kart kažkaip ilgai užsitęsė. Išvis būtų fantastika, kad taip jau visose miesto gatvėse ir gatvelėse bandė.
Comment
-
Aš irgi vakar Žirmūnų gatvėje gavau progą išbandyti ABS ir nučiuožiau (būtent čiuožiau, ir garsas buvo lyg čiuožčiau) kokius 2-3 metrus. Tikrai nestabdžiau kaip nors labiau nei visada.
Čia viskas neblogai surašyta, su nuotraukom:
http://pilietis.delfi.lt/naujienos/s....d?id=63344914
Comment
-
Ką, taip jau ėmė ir viskas gatves kažkuo užpylė. Fokusai. Žiemą laiku nesugeba išvažiuoti nuvalyti gatvių, o čia visas jau sutvarkė ir net per kelias dienas? Mano kieme irgi pravažiavimas visas toks, nors ten žiemą net elementarios druskos mišinio nebarsto, tik pravalo sniegą. O čia prašom, dovana, ir kieme užpylėm chemijos, nors net ne žiema. Tiesa, Fabijoniškėse šalia "IKI" dviračių tako asfaltas irgi toks, tai ką ir dviračių taką užpylė? Drėgmė ir ne kas kitas. Asfaltą veikia labiau, nei trinkeles.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąAš irgi vakar Žirmūnų gatvėje gavau progą išbandyti ABS ir nučiuožiau (būtent čiuožiau, ir garsas buvo lyg čiuožčiau) kokius 2-3 metrus. Tikrai nestabdžiau kaip nors labiau nei visada.
Čia viskas neblogai surašyta, su nuotraukom:
http://pilietis.delfi.lt/naujienos/s....d?id=63344914
Nereikia stebėtis, kad dabar kamščiai mieste padidės - avaringumas didesnis, o gal ir žmonės lėčiau važiuot pradės.Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2013.11.22, 07:55.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąAtkreipiau ir aš dėmesį, kad neįprastai tamsi, šlapia ir slidi danga.
Jei ten kokia riebi medžiaga, tuomet net nebūtina jos visur barstyti, automobilių padangos gan toli ją gali išnešioti. Per eilinę balą pervažiavus, žymės lieka kelių šimtų metrų ilgio, o jei su riebalais...
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąAš nepagavau kampo, kodėl šiandien dieną, kai troleibusas stabdė stotelėje, pradėjo čiuožti. Viskas įvyko šiandien ~10:35 Pylimo gatvėjeParašė Creatium Rodyti pranešimąO jeigu rimtai, tai dar prieš porą savaičių yra tekę matyt, kaip Viršuliškėse 2G(reitukas) stotelėje čiuožė.
Comment
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimąmedžiaga tikrai įdomi, vakar perbraukiau pirštu galinio vaizdo kamerą, tai pirštas liko juodas, būtų purvas paprastas kaip įprastai tai lengvai nusivalytų, o ten toks kaip tepalas iškarto liko dėmė vėliau teko gerokai pašveisti. Ir šiaip automobilis keistai juodas net nuo purvo, įprastai tokiu oru na jis buna nešvarus, bet tikrai ne toks. Kažkaip keistai ten tie keliai.
Platinam!Paskutinis taisė vėkas; 2013.11.22, 10:36.
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimąNors valdžia viską neigia, tačiau paprasti žmonės jau seniai suprato - gatvės nupurkštos vandenilio oksidu! Šia medžiaga jie gatves apdorojo per pilnatį, o pilnatis juk ką tik buvo. Todėl ir yra taip slidu.
Platinam!Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimąNors valdžia viską neigia, tačiau paprasti žmonės jau seniai suprato - gatvės nupurkštos vandenilio oksidu! Šia medžiaga jie gatves apdorojo per pilnatį, o pilnatis juk ką tik buvo. Todėl ir yra taip slidu.
Platinam!
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąVandenilio oksidu??? H2O??? dar beliko išgirsti, kad išplovė "Fairy" indų plovikliu...
Platinam!
Comment
-
Taip taip pirmininkavimas ir ne EU, o EK o jei dar tiksliau ES tarybai. Na aš sakau mano mašina nečiuožinėja visiškai tvarkingai važiuoja. tik, kad to purvo galėtų mažiau būti, bet čia jau savivaldybė turėtų užsiimti gatvių plovimu ne tik vidurvasarį. Aišku niekas to nedarys nes nėra ir taip pinigų.
Comment
Comment