Nu šiandien tai eismo sąlygos sudėtingos.. Lengvas plikledis toks visą dieną, o ir dabar krenta iš dangaus kažkas. Dieną koks tai bnv vos moteriškės ant perėjos nepartrenkė. Aš pirma juosta važiavau, pamačiau ją einančią iš kitos gatvės pusės ir stojau praleist, o bnv spaudė šalia manęs, antra juosta ir kai pamatė pėsčiąją, jau buvo per vėlu. Stabdė, bet pračiuožė visą sankryžą ir dar kokius 5 m, o tada nuvažiavo toliau.
"Visoje Lietuvoje – slidu, Vilniuje stoja troleibusai" http://www.delfi.lt/news/economy/aut...hp?id=19675050
šiaip šiandien pasivažinėjau dviračiu, tai džiaugiuosi gyvas sugrįžęs. Visiems galiu pasiūlyt eiti šiandien, o tai eismas tragiškas
Nu šiandien tai eismo sąlygos sudėtingos.. Lengvas plikledis toks visą dieną, o ir dabar krenta iš dangaus kažkas. Dieną koks tai bnv vos moteriškės ant perėjos nepartrenkė. Aš pirma juosta važiavau, pamačiau ją einančią iš kitos gatvės pusės ir stojau praleist, o bnv spaudė šalia manęs, antra juosta ir kai pamatė pėsčiąją, jau buvo per vėlu. Stabdė, bet pračiuožė visą sankryžą ir dar kokius 5 m, o tada nuvažiavo toliau.
Kokios spalvojs BMW ir kiek galvų sėdėjo? Gal sutapimas, bet vienas BMW lygioj vietoj 180 padarė Autobusų nebuvo, o tie kurie buvo, baldų nešiojimo greičiu važiuoja. Mikriukams šiandien šventė. Pilną policininkų su savo mikrobusais velniai žino kur važinėja. Man patinka
Su tamstos pasisakymu sutinku, prisiziurejau visokiausiu kelio statiniu FR, DE, CZ, PL... ale man kazkaip nesitiki, kad tokioje suspaustoje erdveje pavyktu ta estakada italpinti. Gal jei jos pradzia atitrauktumeme siek tiek atgal, kur iskart turime pakankama auksciu skirtuma su Ukmerges gatve ir iskart nuo slaito atsirastumeme 5 m auksciau uz gatves lygi, tai iki Ozo viaduko jau graziai suspetume nusileisti iki Ukmerges gatves lygio.
Kokios spalvojs BMW ir kiek galvų sėdėjo? Gal sutapimas, bet vienas BMW lygioj vietoj 180 padarė
Berods 5 bnv, tas biškį senesnis, universalas, kažkokios šviesiai žaliai-mėlynos spalvos Kad nebūtų taip šalta, tai eičiau pasivaikščiot, nes man kartais irgi patinka toks chaosas gatvėse. Aišku, jei pats tuo metu ant kojų stoviu, o ne mašinoj
Su tiltu ? Jei taip tai kažkaip visai normaliai atrodo kaina.
Taip, su viskuo. Bet. Reikia nepamiršti, kad tiltas statomas per gan didelę upę. Ten viskas brangiau. Technologiniai sprendimai ir pan. Beje, per jo bandymus, gan nemenki įlinkimai užfiksuoti. Čia per TV5 (latvių) žinias kažkada rodė. Bet labai rimtai normų neviršyja. Taip, pat kažkada buvo skandalas, kad kažkas nesuprojektuota, tada teko papildomai pinigėlių ieškoti
Kalvarijų - Ozo- Kareivių g. sankryžoje niekas nesinaudoja 1-ma juosta - iškart įsiremsi į autobusų juostą.
Isiziurek atidziau. niekas nesinaudoja todel,nes ir pries sankryza ir uz jos ten yra A juosta. Gali ja naudotis tik jei nori sukti i desine, visi kiti butu eismo pazeidejai. O tu stebiesi,kad kiti zino keliu eismo taisykles ir vaziuoja taip kaip priklauso:-))
Paskutinis taisė Romas; 2010.05.12, 07:11.
Priežastis: Citavimas
Isiziurek atidziau. niekas nesinaudoja todel,nes ir pries sankryza ir uz jos ten yra A juosta. gali ja naudotis tik jei nori sukti i desine,visi kiti butu eismo pazeidejai. O tu stebiesi,kad kiti zino keliu eismo taisykles ir vaziuoja taip kaip priklauso:-))
Nežinau kur ten reikia rasti A juostą prieš sankryža, kai jos seniausiai ten nebėr. Dabar (arba bent jau prieš mėnesį) yra taip: 1- tiesiai ir į dešinę, 2- tiesiai, 3 ir 4 - kairėn. Reik vadovautis kelio ženklais.
Nežinau kur ten reikia rasti A juostą prieš sankryža, kai jos seniausiai ten nebėr. Dabar (arba bent jau prieš mėnesį) yra taip: 1- tiesiai ir į dešinę, 2- tiesiai, 3 ir 4 - kairėn. Reik vadovautis kelio ženklais.
na nezinau ar panaikino,anksciau pries sankryza buvo A juosta. Man atrodo ir dabar ten ant asfalto nupiesta A .Jei pries sankryza panaikino ,o uz jos ne -tada nesusipratimas ,nes zenklai priestarauja vieni kitiems.
na nezinau ar panaikino,anksciau pries sankryza buvo A juosta. Man atrodo ir dabar ten ant asfalto nupiesta A .Jei pries sankryza panaikino ,o uz jos ne -tada nesusipratimas ,nes zenklai priestarauja vieni kitiems.
Kiek pamenu, tai tas Romo pranešimas ir atsirado po to, kai jau buvo leidžiama važiuot iš pirmos tiesiai, o iš trečiosios paliktas tik posūkis į kairę. Šiaip tiesiai beveik niekad nevažiuoju tai konkrečios situacijos nežinau, tačiau dažniausiai tokiais atvejais (kai tiesiai važiuojama 2 juostom, o už sankryžos yra 2 ir/ar daugiau) juostos tiesiog persislenka į šoną, iš pirmos prieš sankryža važiuoji į 2 už jos, taip pat ir su kita juosta.
Manau turėtų būti aišku, kairėje vaizdas kaip buvo anksčiau, o dabar padarė dvi į kairę ir dvi tiesiai, kad pralaidumas didenis sankryžos būtų. Tik nespėjo juostų reikiamai nupiešti.
Comment