Na, kiek skaičiau apie "tiltą" tai visur yra minima, kad tiltą sudarys ne viena jungtis, bet kelios. Kita vertus, ar Lenkams patiems apsimokėtų dalyvauti elektrinės projekte ir turėti su Lietuva tik B2B jungtį? Aš tikiuosi, o ir ne tik aš, kad dalį Baltijos šalių energetikos sitemų integracijos į UCTE kaštų padengs ES. Greičiausiai taip ir bus. Energetika, šiais laikais, tapo tokia srtitimi, kurią labai stipriai veikia politika. Tad visko suvesti į finansinius skaičiavimus negalima.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LEO LT
Collapse
X
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąNa, kiek skaičiau apie "tiltą" tai visur yra minima, kad tiltą sudarys ne viena jungtis, bet kelios. Kita vertus, ar Lenkams patiems apsimokėtų dalyvauti elektrinės projekte ir turėti su Lietuva tik B2B jungtį? Aš tikiuosi, o ir ne tik aš, kad dalį Baltijos šalių energetikos sitemų integracijos į UCTE kaštų padengs ES. Greičiausiai taip ir bus. Energetika, šiais laikais, tapo tokia srtitimi, kurią labai stipriai veikia politika. Tad visko suvesti į finansinius skaičiavimus negalima.
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąEmigruok, niuruoli. Nes as tai pasiliksiu.
O stai klausimas pamastyt: ar NDXui nera naudingiau turet garantuoto pelno saltini desimtmeciais, dali "pacio rimciausio" verslo ir placia veikla regione aplink Baltija, nei trumpalaike afera ir greitas pasipelnymas? Ka darytum budamas sumanus investuotojas?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTiltas - tai dvigrande oro linija. Lenkams yra visškai tas pats kokia jungtis, back-to-back ar sinchronine. Jiems truksta pikines energijos tame regione + jie paimtu dali nepikines su tikslu perparduoti i Vokietija. Is lenku puses tik tiek.
Comment
-
Kazkas zadejo cia piketus tukstantinius jei pasirasys prezidentas, bet kazkaip susirinko tik vienetai, gal 10 zmoniu. Aiskiai vyko interesu kova ir zmonem smegenis pudrino, kad mes tapsim maximos valstybe kitos interesu grupes, kurie negavo sio kasnio Geda man i mamontova, zuokienes ir kitus ale elitinius zmones ir beziuret kaip uz kitus stovi...
O eiliniam zmogui nuo tuo nei geriau nei blogiau, tiesa sakant jokios itakos, kokia grupuote tures si projekta...Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąŠį rudenį bus nauji rinkimai. reikia balsuoti už tuos, kurie nepalaiko šios aferos. Išrinkus juos, įstatymas bus pakeistas. Ir viskas.
O jei rimtai, tai pritariu minčiai.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąŠį rudenį bus nauji rinkimai. reikia balsuoti už tuos, kurie nepalaiko šios aferos. Išrinkus juos, įstatymas bus pakeistas. Ir viskas.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąGal nori ivardinti, kas tai per partijos galetu buti?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTai gal pačios partijos įvardins tai? Aš politika nesidomiu.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąO ir siaip tu man pasakyk, kokie gi populistu pazadai tapo realybe?
Comment
-
Marcinkevičius įvardijo kandidatus vadovauti LEO LT
Na va, kaip ir maniau, VPM po pradeda komplektuoti sau tinkama LEO vadovybe. Tik kazkodel labai jau greitai ir be ceremoniju.
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąMarcinkevičius įvardijo kandidatus vadovauti LEO LT
Na va, kaip ir maniau, VPM po pradeda komplektuoti sau tinkama LEO vadovybe. Tik kazkodel labai jau greitai ir be ceremoniju.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąTai, ką jam daugiau daryti, negi sėdėti po palme ir gerti pinakoladą?
Bet kaip ir sakiau, sumokeje uz trecdali jie realiai valdys visus 100%. Visu likusiu mokesciu moketoju saskaita.
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąKazkas zadejo cia piketus tukstantinius jei pasirasys prezidentas, bet kazkaip susirinko tik vienetai, gal 10 zmoniu. Aiskiai vyko interesu kova ir zmonem smegenis pudrino, kad mes tapsim maximos valstybe kitos interesu grupes, kurie negavo sio kasnio Geda man i mamontova, zuokienes ir kitus ale elitinius zmones ir beziuret kaip uz kitus stovi...
O eiliniam zmogui nuo tuo nei geriau nei blogiau, tiesa sakant jokios itakos, kokia grupuote tures si projekta...
Comment
-
„Krekenavos agrofirma", kurios akcijų turi, pasirodo, ne tik V. Uspaskichas, bet ir G. Kirkilas, yra viena didesnių produkcijos tiekėjų „Maximai", - svarstė Seimo narys. – „Kauno audinių" pastatų vietoje šiandien stovi Kauno „Akropolis", kurio savininkai – tie patys, kaip ir „Maxima" bei „NDX energija", kuriai Seimas ne be viešų Vyriausybės derybininkų ir slaptų paties G. Kirkilo susitikimų su jos savininkais balsų dauguma patvirtino Atominės elektrinės įstatymą. Ar tai – tik niekuo dėti sutapimai, ar bendras verslas, kuris šiuos partnerius sies ir atominiame projekte?“
Comment
-
Na, jei jau citatas ištrukinėjame iš konteksto, tai... reikia parodyti abi straipsnio puses :
Pats G. Kirkilas paneigė, kad tapęs premjeru turėjo trijų įmonių akcijų. Tačiau premjeras pripažino, kad dėl jo paties kaltės įsivėlė klaida ir informacija apie parduotas akcijas nebuvo perduota VTEK. Patikslintą informaciją jis jau perdavė etikos sargams.
Comment
Comment