Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Atliekų rūšiavimas ir tvarkymas
Collapse
X
-
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąNelabai tikiu, kad galėjo 1,5x pabrangti už daugiabučių šiukšles. Mano tėvams irgi atpigo tiek pat daugiabutyje. kaip rašė sleader jam liko kaip buvo, nes ten bendrija rūpinosi. Bet tikrai nepabrango.
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimąAsmeniskai man zenkliai sumazejo daugiabutyje. Bet uztat turiu moket i prieki!
Manau po metu-kitu pabrangs ir mokesim tiek kiek buvo tik dabar i prieki.
Čia mano sąskaita
Paskutinis taisė John; 2018.06.24, 17:38.
Comment
-
Paverkime, kad reikia mokėti 2 mėnesius į priekį nepaisant to, kad ženkliai sumažėjo (išskyrus Jonui, bet tai atskira kalba). Aš sumokėjau iki metų galo iškart, nes nematau prasmės žaisti daliniais mokėjimais po <10€.
Kai padidės, tada ir galėsite sakyti, kad pabrango, o dabar yra snarglių krapštymas iš nosies kaip vokiečių treneris.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Jei ne paslaptis, kiek mokate už kv/m? Įdomu išsiaiškinti, kokie skirtumai, ir kodėl.
Čia mano sąskaita
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąPaverkime, kad reikia mokėti 2 mėnesius į priekį nepaisant to, kad ženkliai sumažėjo (išskyrus Jonui, bet tai atskira kalba). Aš sumokėjau iki metų galo iškart, nes nematau prasmės žaisti daliniais mokėjimais po <10€.
Kai padidės, tada ir galėsite sakyti, kad pabrango, o dabar yra snarglių krapštymas iš nosies kaip vokiečių treneris.
Comment
-
Mano sąskaita sugeneruota 8 mėnesiams į priekį.
Ir pas mane, ir pvz.: pas tėvus tie "būstai" taikydavo maksimalų 0,09€+PVM. O dabar pasidarė 0,047€ už mėnesį.
dabar visiems tarifai vienodi (to pačio tipo plotui). Man tik įdomu, kiek Jonas mokėjo seniau.Paskutinis taisė Arunasx; 2018.06.24, 18:32.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąJei labai svarbu, tai galima mokėti ketvirčiais.
Ir pas mane, ir pvz.: pas tėvus tie "būstai" taikydavo maksimalų 0,09€+PVM. O dabar pasidarė 0,047€ už mėnesį.
dabar visiems tarifai vienodi (to pačio tipo plotui). Man tik įdomu, kiek Jonas mokėjo seniau.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąMaždaug 0.04 Eur/kv m, per mėnesį, jei vertiname tik buto plotą (ne garažą) ir sąskaitoje nurodytą kainą.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąAš supratau, kodėl tau pabrango. Tikslinis Šimašiaus slaptas potvarkis. Vargšau tavo kaimynai, buvo atpigę, bet deja jie turi kaimyną Joną, kuris pastoviai varo ant Šimašiaus. O Šimašius keršija.
Bet šiaip jo, įsivaizduokim, kuri namo dalis dabar balsuos už Šūdašių ir jo reformas per artimiausius rinkimus.
Comment
-
Turiu tave nuliūdinti, Jūsų namas yra grynas nesusipratimas bendrame kainų mažėjimo kontekste, priešingų balsų bus žymiai daugiau.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Comment
-
Sąskaitos už atliekų tvarkymą jau pasiekė vilniečius: atpigo ne visiems
Nors buvo skelbiama, kad vilniečiams mokestis už komunalinių atliekų išvežimą nuo gegužės daugeliui turėtų mažėti, gali pasitaikyti atvejų, kai vis dėlto nuo šiol teks mokėti daugiau. Kaip LRT RADIJUI teigia savivaldybės įmonės „Vilniaus atliekų sistemos administratorius“ Rinkliavos administravimo tarnybos vadovas Ilja Karužis, taip gali nutikti, nes nuo šiol žmonės gaus sąskaitą ne tik už gyvenamąjį būstą, bet visą turimą turtą, pavyzdžiui, sodo namelį ar garažą...
© Lietuvos žiniosSvarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąGarsiajame Vingrių gatvės šiukšlyne šiandien jau kažką kasinėja šalia dabartinių konteinerių.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
- 1 patinka
Comment
-
Man dar pasisekė. Kai kuriems kaimynams padidėjo dvigubai
Bet šiaip jo, įsivaizduokim, kuri namo dalis dabar balsuos už Šūdašių ir jo reformas per artimiausius rinkimus.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Čia kuriem? Kurie turėjo sodo namą, iš kurio veždavo šiukšles iki artimiausio daugiabučio? Man sumažėjo daugiau nei dvigubai.
Comment
Comment