Parašė Perfect
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Atliekų rūšiavimas ir tvarkymas
Collapse
X
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąKas čia sakė, kad šiukšlių išvežimas brangs? Šūdgalis ir zombis? Atėjo 2019 m. sąskaita. Už visus metus 68 kv. butui 38 EUR.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Kas čia per pasvaigimai? Kokia proga turėjo būtent dabar brangti, kai naujas konkursas net neįvyko? O avansu senomis kainomis mokėk kiek nori, visvien po pabrangimo atsiskaičiuos sau naujomis kainomis ir turėsi padengti skirtumą. Nieko neapgausi.
Comment
-
Parašė Vilnius Rodyti pranešimą
Kur tau atėjo sąskaita? Nes kažkaip per 4 objektus skirtinguose Vilniaus rajonuose, niekas negavo
Kadangi mokėjau praeitą kartą už visą laikotarpį, tai darysiu tą patį dabar, nes patogu bei išveža reguliariai.
Comment
-
Parašė Vilnius Rodyti pranešimą
Kur tau atėjo sąskaita? Nes kažkaip per 4 objektus skirtinguose Vilniaus rajonuose, niekas negavo
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGavau sąskaitą 2019 metams. Nieko nepasikeitė. Mano manymu rūšiavimas taip neskatinamas. Nelabai aišku, kaip judės šiukšlės, kai pradės veikti šiukšlių deginimo elektrinė.
Pvz. Mūsų įmonė už neteisingai išrūšiuotas gauna sąskaitą 70EUR/kbm.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Realiai rūšiavimas buitiniams (nekalbu apie verslą) veiks tada, kai bus kažkoks aiškus ir apčiuopiamas finansinis incentive. Pavyzdžiui, depozito sistema, kuri puikiai veikia su buteliais ir skarbomis. Visa kita yra vaikų žaidimai.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Mokėjimas pagal svorį anksčiau ar vėliau bus. Nelabai įsivaizduoju kokia kitokia finansinė paskata. Imt depozitą už knygas ir sąsiuvinius? Ant plastikinių maišelių parduotuvėse dėti depozito ženkliukus?
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąMokėjimas pagal svorį anksčiau ar vėliau bus. Nelabai įsivaizduoju kokia kitokia finansinė paskata. Imt depozitą už knygas ir sąsiuvinius? Ant plastikinių maišelių parduotuvėse dėti depozito ženkliukus?
Comment
-
Pas mane toje šiukšlių savitarnoje rodo kažkokį svorį. Tai gal sveria ten jie kažką? Bet kai neaišku, kas, ką ir iš kur meta, tai kaip ir px. Prikraunu maišą pilną visokio plastikinio chlamo, slovikų ir panašių dalykų ir metu į bendrą konteinerį, nes kodėl gi ne. Jeigu, pavyzdžiui, slovikus būtų galima priduoti bent už 10 centų, tai tikrai pridavinėčiau.
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimą
nu ne, cia nera faktas, kad tas bus, nes jau yra pavyzdziu, kad to atsisako. kodel - todel kad cost/benefit nera toks, koki zmones isivaizduoja.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Sveria bendrą šiukšlių kiekį. Nežinau ar visur. Tai jeigu nerūšiuoji, tu šiukšlių bus daugiau. Jeigu stiklinę tarą mestum į stiklo konteinerius (o jie išvežami lyg ir nemokamai), tai mažiau būtų bendrų atliekų. Mokėtumėt mažiau.
Depozitas veikia super. Dėl to bandyti išradinėti naują dviratį neverta. Kaip ir neverta bandyti važiuoti dviračiu, kuris neturi ratų, bandant apeliuoti į klimato atšilimą ar panašius dalykus.
Man reikia 10 centų čia ir dabar.
Comment
-
Per daug latency. Not gonna work. Rezultato reikia greitesnio, aiškesnio ir suprantamesnio tokiems bukiems vartotojams, kaip John, kurie nori visko čia ir dabar. Nu kaip ir likusi 99.99% Lietuvos ir viso pasaulio visuomenės dalis
Depozitas veikia super. Dėl to bandyti išradinėti naują dviratį neverta. Kaip ir neverta bandyti važiuoti dviračiu, kuris neturi ratų, bandant apeliuoti į klimato atšilimą ar panašius dalykus.
Comment
-
Aš rūšiuoju plastiką, popierių ir stiklą tiesiog iš ekologinių sumetimų neieškodamas jokios asmeninės naudos. Einu išmest šiukšles kartu nusinešu kokį maišelį iš kurio šalia išmetu į kelis konteinerius kaip parašyta. Kliedesys kad įvedinėti kažkokią dar platesnę užstato sistemą neaišku kokioms atliekoms.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 5 patinka
Comment
-
Pas mane toje šiukšlių savitarnoje rodo kažkokį svorį. Tai gal sveria ten jie kažką? Bet kai neaišku, kas, ką ir iš kur meta, tai kaip ir px. Prikraunu maišą pilną visokio plastikinio chlamo, slovikų ir panašių dalykų ir metu į bendrą konteinerį, nes kodėl gi ne. Jeigu, pavyzdžiui, slovikus būtų galima priduoti bent už 10 centų, tai tikrai pridavinėčiau.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPer daug latency. Not gonna work. Rezultato reikia greitesnio, aiškesnio ir suprantamesnio tokiems bukiems vartotojams, kaip John, kurie nori visko čia ir dabar. Nu kaip ir likusi 99.99% Lietuvos ir viso pasaulio visuomenės dalis
- 3 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąO man nereikia jokio depozito. Kad šiukšles dar į kažkokį supirkimo punktą reikėtų vežti ir stovėti eilėje? Dabar labai patogiai plastiką, stiklą ir popierių išmetu į atitinkamus konteinerius.
Comment
Comment