Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Atspėk stotį!

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Arti, bet ne.

Comment

Geniai

Comment

Ne.

Comment

Čia iškart už Pagėgių link Gudų.
          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Taip. Bet yra pavadinimas.

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
              Sunki mįslė.

Atvaizdas
              Gal Pavilkiai?
              Nors laikų, kada toje stotelėje stodavo traukinys Šiauliai-Pagėgiai-Sovietskas-Černiachovskas, neprisimenu...
              Paskutinis taisė Vitas; 2010.05.03, 10:13.

Comment

Berods artimiausias kaimo pavadinimas toks ir yra.
                GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Taip, Pavilkiai. Vokiškuose žemėlapiuose tai stotelė, o ne stotis. Šiaip ir nepanašu, kad pastate būta stoties. Stotelė panaikinta labai seniai, nes vėlesniuse (80 m.) tarybiniuose topografiniuose jos nėra. Bet man už nugaros dar matėsi suverstų perono blokų liekanų, apipiltų žvyru, skalda ir apaugusių žole. Atrodo, jog perono būta priešingoje nei namas bėgių pusėje. Vokiškame žemėlapyje stotelė irgi priešingoje nei namas pusėje pažymėta.

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                    Taip, Pavilkiai. Vokiškuose žemėlapiuose tai stotelė, o ne stotis. Šiaip ir nepanašu, kad pastate būta stoties. Stotelė panaikinta labai seniai, nes vėlesniuse (80 m.) tarybiniuose topografiniuose jos nėra. Bet man už nugaros dar matėsi suverstų perono blokų liekanų, apipiltų žvyru, skalda ir apaugusių žole. Atrodo, jog perono būta priešingoje nei namas bėgių pusėje. Vokiškame žemėlapyje stotelė irgi priešingoje nei namas pusėje pažymėta.
                    Kažkur ~1980 m. važiavau iš Šiaulių į Sovietską, ir išlindęs pro D1 langą pamačiau ir ilgai stebėjau tą pastatą. Kai traukinys privažiavo arčiau, pamačiau išlikusį buvusios stotelės pavadinimą, bet traukinys nestojo. Ir dabar nuotraukoje pamačiau, kad tas raudonų plytų pastatas lyg ir tas pats.

Comment

Tai gal pirmiau reikėjo sumažinti nuotraukas, prieš keliant jas į forumą?

Nes dabar tavo mįslę turbūt pamatysiu tik ryte (kol užkraus nuotraukas)

Comment

Parašė robertas Rodyti pranešimą
                        Tai gal pirmiau reikėjo sumažinti nuotraukas, prieš keliant jas į forumą?

Nes dabar tavo mįslę turbūt pamatysiu tik ryte (kol užkraus nuotraukas)
                        Sorry, turėjau pora senų gerų skanuotų nuotraukų, bet kiek mažini vis tiek įkelia kažkokias nesveikai dideles. Matyt kažko nemoku. Todėl, kol išsiaiškinsiu dėl anų, ant greičio dedu kitą mįslę, daug lengvesnę Matosi stotelės pastatas, fotografuota nuo bėgių pusės.

Comment

Rubikiai?

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
                            Rubikiai?
                            Taip. Sakiau, kad lengva mįslė

Comment

Žiūriu ši rubrika visai nebeaktyvi. Dar viena jums mano daryta nuotrauka, protingieji kurmiai. Mano mįslė tokia:

Comment

Ukraina?

Comment

Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
                                  Ukraina?
                                  Ne, tolėliau

Comment

Parašė Loidas Rodyti pranešimą
                                    Dar viena jums mano daryta nuotrauka, protingieji kurmiai. Mano mįslė tokia:
                                    Atvaizdas
                                    Ne taip ir sunku - Tegeranas.

Comment

Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                                      Ne taip ir sunku - Tegeranas.
                                      Teisingai. Teheranas. Gali dėti savo mįslę

Comment

Parašė Loidas Rodyti pranešimą
                                        Teisingai. Teheranas. Gali dėti savo mįslę
                                        Neturiu Kas nors įmeskit vietoj manęs.

Comment

Ok, idesiu aš. Manau, jums profams bus nesunku. Čia įrengimas prie vienos stoties.

Paskutinis taisė Raikkonen; 2010.05.05, 21:52.
                                          Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Working...
                                          X