Arti, bet ne.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspėk stotį!
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimą
Nors laikų, kada toje stotelėje stodavo traukinys Šiauliai-Pagėgiai-Sovietskas-Černiachovskas, neprisimenu...Paskutinis taisė Vitas; 2010.05.03, 10:13.
Comment
-
Taip, Pavilkiai. Vokiškuose žemėlapiuose tai stotelė, o ne stotis. Šiaip ir nepanašu, kad pastate būta stoties. Stotelė panaikinta labai seniai, nes vėlesniuse (80 m.) tarybiniuose topografiniuose jos nėra. Bet man už nugaros dar matėsi suverstų perono blokų liekanų, apipiltų žvyru, skalda ir apaugusių žole. Atrodo, jog perono būta priešingoje nei namas bėgių pusėje. Vokiškame žemėlapyje stotelė irgi priešingoje nei namas pusėje pažymėta.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTaip, Pavilkiai. Vokiškuose žemėlapiuose tai stotelė, o ne stotis. Šiaip ir nepanašu, kad pastate būta stoties. Stotelė panaikinta labai seniai, nes vėlesniuse (80 m.) tarybiniuose topografiniuose jos nėra. Bet man už nugaros dar matėsi suverstų perono blokų liekanų, apipiltų žvyru, skalda ir apaugusių žole. Atrodo, jog perono būta priešingoje nei namas bėgių pusėje. Vokiškame žemėlapyje stotelė irgi priešingoje nei namas pusėje pažymėta.
Comment
-
Parašė robertas Rodyti pranešimąTai gal pirmiau reikėjo sumažinti nuotraukas, prieš keliant jas į forumą?
Nes dabar tavo mįslę turbūt pamatysiu tik ryte (kol užkraus nuotraukas)
Comment
-
Parašė Loidas Rodyti pranešimąDar viena jums mano daryta nuotrauka, protingieji kurmiai. Mano mįslė tokia:
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNe taip ir sunku - Tegeranas.
Comment
-
Parašė Loidas Rodyti pranešimąTeisingai. Teheranas. Gali dėti savo mįslę
Comment
-
Ok, idesiu aš. Manau, jums profams bus nesunku. Čia įrengimas prie vienos stoties.
Paskutinis taisė Raikkonen; 2010.05.05, 21:52.
Comment
Comment